Bildirim
600tl sistem onerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Intel alın diyeceğim minecraft oynadığınız için çünkü intellerin tek çekirdek performansı yüksek, ama bu sefer ekran kartı geri kalacak. Ayrıca ben visual studio 2012 kullandım i7 2670qm projeyi 5-10 saniyede açıyor demek istediğim bu bütçeyle sistem toplarsanız bu amaçlar için yetersiz gelir. Kimse bir projeyi açmak için 30sn beklemek istemez. -
Pek sanmiyorum dediginiz gibi birsey olacagini sisteme 4 cekirdek apu takilsa gayet yeterli gelir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
böyle bir sistem alın 550-650 TL
Amd x4 640 3.0 Ghz 4 çekirdek işlemci
Msi 760g-p21 anakart
Hi level 4gb 1600mhz ddr3 ram
Powercolor Ati 2gb ddr3 Hd5670 ekran kartı
Wd Blue 500gb sata3 harddisk
350watt frisby kasa -
Monitörünüz-klavyeniz-fareniz var mı? -
Saol hocam AMA pisman olmam dimi aldiktan sonra
Hocam monitor klavye fare yok onlar haric
Bu arada parcalar vatandan alcam
bu bütçeyle pişman olursunuz :) malesef bikere 1 sene sonra işlemciyi deişgitmeniz gerekecek ee ne olacak yeni platform çıkacak sanmam ama anakart deişecek psu ekran kartı derken oooo -
Benim önerim bu 25TL de cebinizde kalır. -
1 Mb cache olurmuki sizce
Bazi parcalari vatanda bulamadim hocam 😞
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurumuz -- 21 Ekim 2013; 22:21:50 >
quote:
Orijinalden alıntı: kurumuz
1 Mb cache olurmuki sizce
Bu bütçeye APU ile bu kadar oluyor maalesef. Dediğim gibi tekrar bu fiyata toplamayın bence bütçenizi yükseltin. Olur işte ama ne kadar hızlı olur orası bilinmez. -
Hocam zaten ps4 alıcam bunda sadece minecraft internette gezmek ve kodlama yapmak istiyorum bunlara yetermi bu yazdığınız sıstem
quote:
Hocam zaten ps4 alıcam bunda sadece minecraft internette gezmek ve kodlama yapmak istiyorum bunlara yetermi bu yazdığınız sıstem
Evet hocam yeterlidir. Ben intele yönelmenizi tavsiye ediyorum kodlama için ama intel alsanız dahili grafik birimi yeterli kalmayacak oyun için. Amd alsanız cache 1mb, kodlamada ne derece hızlı olur bilmem.
Edit: Bu da siize önerdiğim işlemciyle Pentium g2020 nin karşılaştırması:http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-G2020-vs-AMD-A6-5400K
Test sonuçları birbirine çok yakın. Dediğiniz gibi önbelleğin 1mb olması bir eksi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 21 Ekim 2013; 22:36:26 >
-
O apuyla bunu degıstırsek ne kadar tutar ve nasıl olur hocam
http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20İşlemci/amd-ad560kwohjbox-a8-5600k-soket-fm2-36ghz-4mb-cache-32nm-islemci-+-hd7560d-gpu/productdetails.aspx?I_ID=64938
quote:
O apuyla bunu degıstırsek ne kadar tutar ve nasıl olur hocam
http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20İşlemci/amd-ad560kwohjbox-a8-5600k-soket-fm2-36ghz-4mb-cache-32nm-islemci-+-hd7560d-gpu/productdetails.aspx?I_ID=64938
Fiyat 120TL artar ve önbellek 4 e katlanır. Performans daha iyi olur.
-
Pekı hocam ozaman sıstem 700 tl ye oldu aldıktan sonra üzmez umarım
quote:
Pekı hocam ozaman sıstem 700 tl ye oldu aldıktan sonra üzmez umarım
Umarım. Hayırlı olsun şimdiden kasayı toplayınca ss leri bekliyorum -
Atarım tabıkı sslerı basta sıze ve tüm yardım eden arkadaşlara teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gürcistan media markt
- hotfix nedir
- rx 7600 alınır mı
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- dled nedir
- rx 8800 xt
- anakart özellikleri
- rtx 50 serisi ne zaman çıkacak
- rtx 50
- gtx 1650 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X