Şimdi Ara

600tl yekadar tablet tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kiralık bir vps servere bağlanıp tüm gün açık olacak. çocuklarda akşam oyun oynayabilir. 400-600tl aralığında 8-10 inç boyutlarında tablet almak istiyorum. bu konuda pek bilgimde yok. tavsiyelerinizi bekliyorum.

• yarın almayı düşünüyorum. arkadaşlar beni bilgisiz, almaya göndermeyin. her türlü bilgiye ihtiyacım var.
  • hocam mağazadan almayın bence pahalı oluyorlar genellikle vps servere bağlanıp oyun oynanacak tablet için 600 lira ödemeye gerek yok. Asus memopad 176cx işini hayli görür. fiyatına bakıp dandik demeyin gerçekten güçlü bir tablet

edit: ben lg g pad 7.0 kullanıcısıyım 399 liraya çıkmış bu sıralar o yuzden asus almak daha mantıklı.

Edit: hocam yine 600 liraya kadar onerebilecegim tablet lg g pad 8.3 v500 dür. 100 150 lira daha kasarsanız tab pro8.4 alırsınız ama dediğim gibi hiç gerek yok alın asus keyfinize bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 11 Ocak 2015; 7:24:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus memopad 176cx aklıma yattı. almaya gittim, çalışan çocuklara, otg kablosu ile wınn takıp internete bağlanmak istediğimi söyledim. olmaz dediler. dolayısıyla olmadı. tablette niye wınn bağlantısı olmaz ki. yalnız şunu anladım. benim için çok pahalı olmasına gerek yok. lenova yı (321 tl) önerdiler, zaten onu da düşünmüştüm, ama çok ta araştırmamıştım. tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar2

Asus memopad 176cx aklıma yattı. almaya gittim, çalışan çocuklara, otg kablosu ile wınn takıp internete bağlanmak istediğimi söyledim. olmaz dediler. dolayısıyla olmadı. tablette niye wınn bağlantısı olmaz ki. yalnız şunu anladım. benim için çok pahalı olmasına gerek yok. lenova yı (321 tl) önerdiler, zaten onu da düşünmüştüm, ama çok ta araştırmamıştım. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Vinn in kendisi takilmaz ama icindeki sim kart takilir 3g baglantili tabletlere yonelin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Orijinalden alıntı: sezar2

Asus memopad 176cx aklıma yattı. almaya gittim, çalışan çocuklara, otg kablosu ile wınn takıp internete bağlanmak istediğimi söyledim. olmaz dediler. dolayısıyla olmadı. tablette niye wınn bağlantısı olmaz ki. yalnız şunu anladım. benim için çok pahalı olmasına gerek yok. lenova yı (321 tl) önerdiler, zaten onu da düşünmüştüm, ama çok ta araştırmamıştım. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Vinn in kendisi takilmaz ama icindeki sim kart takilir 3g baglantili tabletlere yonelin..

vatanda çalışan çocuk Asus memopad 176cx in sim kart ile çalışmayacağını söyledi. Lenovo A7-30 da 3g var deniyor, Lenovo A7-50 daha iyi gibi gözüküyor, onda 3g var mı? bulamıyorum. teşekkürler.

• Lenovo A7-30 da 3g aldım. gündüz 3g, akşam evden wifi ile bağlanıyorum. gündüz benim işimi görüyor, akşam çocuklar oyun oynuyor. gayet memnunum. 3g si olmayan tablet de nedir? uygun fiyata 3g li kaliteli tablet bundan başka da yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.