Arkadaşlar şu an askerde olan arkadaşım için bir fotoraf makinesi almam gerekiyor kendisi kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde olduğundan bu işi benden rica etti fiyat olarak 600liraya kadar bir makine almak istiyorum ama ne alıcağıma karar veremedim mahcup olmak ta istemiyorum güzel bişe olsun istiyorum.Alacağımız kamerada foto kalitesi iyi olmalı ve video çekimi de en az 640x480 25-30fps olmalı bide video için 5 dk 10 dk gibi sınırlar olmasa çok iyi olur 1-Casio S600 2-Sony S600 Sadece aklıma gelen makineler bunlar sizlerin tavsiyelerinizi de bekliyorum
tabikide bu fiyattaki en iyi makine casio s600 muhteşem fotoğrafları videosu ise video kamera gibi imzama tıkla orda örnekleri bulabilirsin dostum
S600 kesinlikle
sorman hata tabikide S600
s500 de olabilir ucuz isterlerse
Görüşleriniz için çok teşekküler ama işte başkasının adına karar vermek inanın çok zor bişey peki casioS600 e alternatif yokmu samsung s500 de güzel özellikleri var ama fiyatının ucuz olması beni kıllandırıyo Sony canon kodak gibi makinelerde bu fiyat aralığında ne gibi alternatifler var bu akşam sipariş verecem acil bi karar vermem lazım
Arkadaşlar şu an askerde olan arkadaşım için bir fotoraf makinesi almam gerekiyor kendisi kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde olduğundan bu işi benden rica etti fiyat olarak 600liraya kadar bir makine almak istiyorum ama ne alıcağıma karar veremedim mahcup olmak ta istemiyorum güzel bişe olsun istiyorum.Alacağımız kamerada foto kalitesi iyi olmalı ve video çekimi de en az 640x480 25-30fps olmalı bide video için 5 dk 10 dk gibi sınırlar olmasa çok iyi olur 1-Casio S600 2-Sony S600 Sadece aklıma gelen makineler bunlar sizlerin tavsiyelerinizi de bekliyorum
sony w50 yada canon a540 tan birini al. s600 çok tombul taşıma sorunun olur gerçi canonda öle ama daha manuel bir makine
quote:
Orjinalden alıntı: kültigin
arkadaşlar birde bu casio s600 için pil almak gereklimi yoksa kendi şarz aletimi var
işte bu aparat sayesinde ürün tv ye pc ye bağlanıyor ve şarj ediliyor bu ürün makinanın kutusunun içinden çıkıyor
buda ürünün bataryası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme