Bildirim
6050 Lira Sistem 30dk icinde siparisi vericem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Logical
quote:
Orijinalden alıntı: gencten277
Merhaba daha once konu acmistim bu sistemi topladim 30dk icinde inventus dan siparisi vericem acaba bi yanlislik varmi ? Nasil olmus 6050 Lira tuttu.
Güç kaynağı nerde? 1080'i kişisel olarak şu aşamada gereksiz buluyorum.
Yeterli bütçe varsa tabi senin tercihin, iyi sistem hayırlı olsun.
Cooler master 1000w 80 plus gold guc kaynagim var yorumunuz icin tesekkurler.
-
Fatura Yi da gorelim diyelimki vay be motosiklet parasina pc alanlar varmis..
Sahsi fikrim Bilgisayar'dan para kazanmiyorsaniz grafik tasarim 3 boyutlu cizim oyun program yapmak vb 2000tl den fazlasi verilmez,verilemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartını amazondan almayı düşünürseniz Evga gtx 1080 ftw her şey dahil 2400 liraya geliyor. 500 liralık bir fark oluşuyor, ssd yi 500 gb yapabilirsiniz.
Asus pro gaming modeli hakkında internette çok şikayet var, onun yerine Asus Z170-A alınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: ibo83
Sahsi fikrim Bilgisayar'dan para kazanmiyorsaniz grafik tasarim 3 boyutlu cizim oyun program yapmak vb 2000tl den fazlasi verilmez,verilemez
Siparisi verdim gelince konu acarim , sizde haklisiniz ama herkes kendi butcesine gore harcama yapar sadece pc'de degil hersey icin bu gecerlidir , aylik gelirim dusuk olsaydi bende tabiki o paralari pc'ye vermezdim. -
27 limisin -
Hangi monitörde kullanacaksanız sistemi umarım 1080p değildir
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
Hangi monitörde kullanacaksanız sistemi umarım 1080p değildir
Asus vg248qe kullaniyorum suan , Eger gtx 1080 sli yaparsam asus pg27aq almayi dusunuyorum. -
Gayet performanslı bir sistem olmuş Sistem eline ulaştığında özellikle kasa için kullanıcı incelemesi yaparsan benim gibi merak edenler için bir fırsat olur. -
Gayet guzel ve eksiksiz bir sistem olmus. Hayirlisi olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum arayıp parçaları teyit et. Terbiyesizler olmayan parçalarıda siteye koyuyorlar. Daha sonra içinde kalır. Ben klavye ve ekran kartı sipariş ettim. Parayı çektiler 1 gün sonra arayıp elimizde kalmamış dediler :) -
Keske vatan gibi Teknosa bimeks satsa;
pc parçalarını size en yakın hangi magza varsa ondan baksaniz alsaniz kapali kutu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 18 Ağustos 2016; 19:28:09 >
-
Doğrudur hocam haklısınızda işte arkadaşın demekki bi hevesi var böyle pc lere felan,o yüzden iyisini alalım diyor.
Yoksa ben kendimden örnek vereyim.
Bir ton arabada vardır 20000 tl den aşşağı.
Ama işte bi merak olduğundan ve ayıptır söylemesi keseye güvendiğimizden birazdaha açıyoruz bütcenin ağzını. -
hayırlı olsun hocam.Güle güle kullanın. -
quote:
quote:
Hadi eyvallah
Çok güzel sistem hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
SSD Diski kesinlikle almayın, bu modelin yerine Samsung 256GB 950 PRO M.2 V-NAND SSD (Okuma Hızı 2200MB / Yazma Hızı 900MB) al derim. Bende 840 EVO 500gb evo var performansı kötü değil ama böyle yeni bir sisteme ancak böyle bir ssd al derim. -
quote:
quote:
Siparisi verdim gelince konu acarim , sizde haklisiniz ama herkes kendi butcesine gore harcama yapar sadece pc'de degil hersey icin bu gecerlidir , aylik gelirim dusuk olsaydi bende tabiki o paralari pc'ye vermezdim.
Hayırlı olsun güzel sistem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Siparisi verdim gelince konu acarim , sizde haklisiniz ama herkes kendi butcesine gore harcama yapar sadece pc'de degil hersey icin bu gecerlidir , aylik gelirim dusuk olsaydi bende tabiki o paralari pc'ye vermezdim.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X