Şimdi Ara

60bin avron var ne alirdin ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
9.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lüks araç istiyorsan honda legend al derim. aşağıda ikinci el ilanı var. 4 çeker ilanda 396 hp yazmışlar ama doğrusu 295 hp olacak. tüm detaylarına buradan bakabilirsin : http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/legend/

http://arabam.e-kolay.net/ikinciel/detail.aspx?sid=1282079

• 2008 mondeo dizel full+full alırdım simsiyah...paliomu da satar bişeyler yapardım şimdi aklıma gelmiyor:)
  • 60 bin eurom olsaydı direkt ev almaya bakardım biraz kredi alırdım ama olsun....

Gerçi 60 bin euroyu arabaya veren arkadaşlarımızın baya bir evi vardır sanırım
  • Bir tane beyaz renkte Mercedes C 200K Amg alırdım.
  • ikinci el BMW X5
  • Audi A6 alırdım.Extra para cıkarsa E220 cdi
  • Audi A6 çok karizma bence A6 tercih edilmeli
  • arkadaslar yanlis anlamayin da tr de fiatlari bilmiyorum oyuzden saskinlikla okuyorum 60 bin euro dan bahsediliyor ve mercedes c klas tan bahsediliyor okdar pahalimi

burada 30 bin eurodan basliyor
  • birtane SUV alabilirsin ucuza sıfır hem güvenli hemde aile boy
  • Sifir 2008 bmw X5 3.0d cekerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: polotje

arkadaslar yanlis anlamayin da tr de fiatlari bilmiyorum oyuzden saskinlikla okuyorum 60 bin euro dan bahsediliyor ve mercedes c klas tan bahsediliyor okdar pahalimi

burda c200 kompresör 0 km 68.000 €
    hemşerim burası almanya ya benzemez 34.000 € devlete vergi olarak gidiyor yani sizin orda olsaydık iki tane almış olurduk
    benzin fiyatlarından herhalde haberin vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: polotje

arkadaslar yanlis anlamayin da tr de fiatlari bilmiyorum oyuzden saskinlikla okuyorum 60 bin euro dan bahsediliyor ve mercedes c klas tan bahsediliyor okdar pahalimi

çok değerli devlet büyüklerimiz mercedes c serisi almaya kalktığımızda bitanede kendilerine istiyolar
    o yüzden
  • Sıfır alınacaksa Yeni Audi A4
  • quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

Sifir 2008 bmw X5 3.0d cekerim

TR demi?
  • honda LEGEND, demek isterdim ama bmw 5 serisi akla gelince gerisi yalandır...
  • CHRYSLER 300 C touring CRDI (beyaz)
    beyazını bulamadım
    bu grisi
    http://www.salgit.com/resimler/Chrysler-300C-Touring.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 8 Mart 2008; 12:52:13 >
  • ŞÖYLE SEDEFLİ SİYAH-METALİK SİYAHTAN DAHA KALİTELİ BİR SİYAHTIR-10 HAVA YASTIKLI -ARAÇTA 4 TANE 22CM SUBWOOFER 4 TANE TWEETER VARDIR -ARAÇTA SOL AYNA AYARLANDIĞINDA SAĞ AYNADA OTOMATİK AYARLANMAKTADIR -ARAÇ GERİ VİTESE TAKILDIĞINDA SAĞ AYNA KALDIRIMI GÖSTERMEK ÜZERE OTOMOATİK AŞAĞI DOĞRU DÖNMEKTEDİR -ARAÇTA YOKUŞ KALKIŞ DESTEK SİSTEMİ VARDIR -AYNALAR ISITMALIDIR -COMING HOME LEAVING HOME FONKSİYONU VARDIR -YAĞMUR VE IŞIK SENSÖRÜ GİBİ ARAÇTA 80 ADET SENSÖR VARDIR -ORTAM AMBİYANS IŞIKLARI VARDIR-ARKA BÖLÜMDE HEM AYAKLARA HEM YÜZE BAĞIMSIZ HAVALANDIRMA KANALLARI VARDIR -ORTA KONSOLDA 12V SOKET VE HAREKETLİ KOL DESTEĞİ VARDIR -OTOMATİK KARARAN AYNA VARDIR -KLİMA ÇİFT BÖLGELİDİR. BİR TARAFA 18 DERECE SOĞUK ÜFLERKEN BİR TARAFA 30 DERECE SICAK ÜFLEYEBİLİR -ARKA FARLAR LEDLİDİR -YOL BİLGİSASAYARI 2 ORTALAMALIDIR(GENEL VE YOLCULUK) -BİJONLAR ŞİFRELİDİR -ESP -ELEKTRONİK DİFERANSİYEL KİLİDİ -ANTİ-PATİNAJ SİSTEMİ -BAĞIMSIZ ÇEKİŞ KONTROL SİSTEMİ -ABS FREN DESTEK SİSTEMİ -HEM SÜRÜCÜ HEMDE YOLCU KOLTUĞU YÜKSEKLİK AYARLIDIR -4 CAMDA SEKANSİYEL KORUMALIDIR -DERİ DİREKSİYON VE VİTES -DİKİZDE SİNYALLER -ÇİFT EKSOZ -BAGAJDA EŞYA GÖZÜ VE POŞET TUTMA ASKISI -SOĞUTMA ÖZELLİKLİ KİLİTLİ TORPİDO -LASTİK BASINÇ GÖSTERGESİ -TAVANDA GÖZLÜK KABI -PARK MESAFE SENSÖRLERİ -BAGAJ HACMİ 527 LİTRE -İÇ DENETİMSİZ ALARM -3 PARÇA ARKA KOLTUK-KAYAK UZATMA IZGARASI -ELEKTRİKLE AÇILAN BAGAJ KAPAĞI(ELLERİNİZ DOLUYKEN POŞETLERİ YERE KOYMAK ZORUNDA KALMAZSINIZ) -ARAÇ İÇİ IŞIK ŞİDDETLERİ AYARLANABİLİYOR -HIZ LİMİTÖRÜ -KIŞ LASTİK HIZ AYAR LİMİTÖRÜ -DENGELİ HAVALANDIRMA SAĞLAYAN BAĞIMSIZ TAVAN HAVALANDIRMA -VS VS OLSA, HEMDE 170 BEYGİR OLSA, HEMDE AZ YAKSA HEMDE GAYET ŞIK DURSA VEDE 50000 YTLYE ALSAN KÖTÜMÜ OLUR? HATTA 2-3 MİLYAR DAHA VER DERİ VE ISITMALI VE ELEKTRİK HAREKETLİ KOLTUK OLSUN NE KALDI GERİYE?

BENDEDE VARI 60000 EURO HEMDE FAZLASI VARDI.. GİTTİM EV ALDIM FARKIYLA.. SEN BİLİRSİN TABİİ.. ZEVK VE RENK MESELESİ

• kaç model passat aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthur -- 8 Mart 2008; 16:20:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Arkadaşlar adam araba soruyor belli kriterlerde.

Yok tarla alırdım , yok evo artı golf tsi, m3 alırdım falan

Evo M3 gibi araçların parça fiyatları hakkında bilgisi olan ?

Evo un baskı balatası ne kadar zamanda bitiyor seti kaça değişiyor ? Fren balatalar ne kadar biliyomusunuz ?

Bu yazılardan mantıkl seçenekler

08 a6 TDİ
    08 a4 TDİ
    2. el E Classe
    08 C Classe
    2.el 520 D
    08 159 1.9 JTD

zevk meselesi herkez istediği cevabı vermekte özgür benim seçimim böyle olurdu ilerde olucakda inş kimseyi alakadar etmez gülmenide anlamadım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.