Şimdi Ara

60bin avron var ne alirdin ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
9.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç para bilmiyorum ama Beyaz C220 CDI + AMG paket alırdım..60K € dan pahalıysa da üstünü tamamlarım sorun değil
  • o fıyata a6 veya full passat ...
  • ben olsam 97 civarları bi toyota corolla alırdım. geri kalan 55 bin euro mu 3-4 sene calıştırırdım ve param 2 ye katlardı o zaman da 110 bin eurom olurdu. 60 bin euroya iyi bir araç alırdım geri kalan 50 euroda bana kar kalırdı
  • Audi A4 nerdeyse Bmw 5serisinden bile pahalı
    A4 alırdım
  • 40 liraya bitane 1.4 d4d auris alırdım üstüne bide evlenirdim hehe lüx arabayı napacaz zaten c sınıfı araclar artık yeteri kadar lüx
  • 60 bin avroluk bir arabanın nasıl, parça ve bakımı ucuz olsun diyebiliyorsun merak ettim..

mercedes c serisi audi a6 ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo9

1 saniye bile düşünmem başka hiç bi arayaba bakmadan bu EVO yu alırım üstünede 2.el bi golf TSİ
    http://www.araba.com/815830.html

en mantıklısı budur bnce
  • Ufak bir yelkenli bir de honda cbr600 RR alırdım. Ha otomobil diyorsan Audi A6 2.0 tdi...
  • Audi A6
  • audi A6 biraz donanım ekle 65-70 bin euro yada Audi A5
  • chrysler 300c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesis1 -- 6 Haziran 2008; 20:58:41 >
  • 20 bin euro daha koyar Audi TT-S alırdım,cıkamazsam A5 1.8 tfsı alırdım,üçüncü tercih olarak 320 coupe yada z4 olurdu

saaba yada volvoya verip paramı cuncuna etmezdim kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zıone -- 6 Haziran 2008; 21:03:43 >
  • Ben olsam gider bir tane Doğan SLX alırdım, kalan parayıda müzik tesisatı ve aksesuara harcardım. Böyle bir manyaklık Tipo SLX ile de yapılabilir mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSMORUK1

DUBLEX BİR DAİRE

tam ben yazıodum bunu senin msjını gördüm.

katılıyorum ama ev alırım yani gerek yok o kadar pahalı araclara imkanı olan naparsa yapsın ama benim max. araca vercegim tutar 40 bin ytldir..
  • mercedes C 220 CDİ yada duruma bağlı olarak(çoluk çocuk) Audi A5
  • 50 tanemi ev alacam
    ben mercedes C serisi aldım ..
    memnunum tavsiye ederim ama full olsun eksiği olmasın aldığın aracın ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpinesounds

50 tanemi ev alacam

iyi ezmişin ama..50 tane evin var heralde bizim 1 tane zor oluyo o yüzden bu meblayı öle direk gidip yatıramayız araca.yorumlarını yaparken bence sadece kendini düsünme..
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

quote:

50 tanemi ev alacam

iyi ezmişin ama..50 tane evin var heralde bizim 1 tane zor oluyo o yüzden bu meblayı öle direk gidip yatıramayız araca.yorumlarını yaparken bence sadece kendini düsünme..

ama burası forum ..kendi tecrübelerimizden deneyimlerimizden kesit sunarak veya öngörülerimi yazarak bir başkasına yardımcı olabilmek
    sende kendi pencerenden bakıyorsun diğeri başka penceren ortaya bir kavram çıkıyor veya bir yönelme çıkıyor
    burası paylaşım ortamı

• FORD MUSTANG TABİ Kİ
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

quote:

50 tanemi ev alacam

ama burası forum ..kendi tecrübelerimizden deneyimlerimizden kesit sunarak veya öngörülerimi yazarak bir başkasına yardımcı olabilmek
    sende kendi pencerenden bakıyorsun diğeri başka penceren ortaya bir kavram çıkıyor veya bir yönelme çıkıyor
    burası paylaşım ortamı

forum tabi burası ama olsun yinede benim penceremden bakan forumun belki yüzde 90 ıdır.50 tane evi olan cok kişi olacagını sanmıyorum.nese allah daha fazla versin arkadasım

saygılar..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.