Bildirim
60gb indirme yapmam gerekiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ttnet kullanıyorsanıZ ttnet wifi noktaları var..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neredesin? -
valla ben gta5'i satın aldım indireyim dedim. akk'ye çoktan takılmıştım 18 şubatta başladım 28 şubatta bitirdim 66.9 GB'tı
sadece gündüzleri 12 saat boyunca indirme yaptim. geceleri kapatiyordum. zor oldu ama mart ayına taşırmamayı başarmıştım.
sende böyle yap son 10 gün kala 7/24 indirsen 4-5 günde bitirebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
valla ben gta5'i satın aldım indireyim dedim. akk'ye çoktan takılmıştım 18 şubatta başladım 28 şubatta bitirdim 66.9 GB'tı
sadece gündüzleri 12 saat boyunca indirme yaptim. geceleri kapatiyordum. zor oldu ama mart ayına taşırmamayı başarmıştım.
sende böyle yap son 10 gün kala 7/24 indirsen 4-5 günde bitirebilirsin.
Keske geceleri indirseydiniz elektrik gece 11 den sonra 7 ye kadar gündüze göre daha ucuz -
Ankara çankaya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
😂😂 Baglantim zaten hız ve akk konusunda yeterli ancak indirdigim zaman malum evde 4 kisiyiz mart ayinin kalan 3 haftasini 3 mbps internetle gecirmemek icin baska biryer ariyorum..
Dendiği gibi Türk Telekom WiFi noktaları ideal bu iş için. Eğer sabit internet hattınız Türk Telekom ise tek şifre ile 600dk kullanabiliyorsunuz. WiFi noktalartı için uygulama ve sorgu sayfası var genelde ankesörlü telefonlar, Türk Telekom'un televizyonlu reklam panoları, kafeler,Telekom il müdürlükleri gibi noktalarda bulunuyor.
Bazı yerlerde ise GigaWİFİ hizmeti bulunuyor ne kadar hız veriyor bilmiyorum ama 100mbps'in üstündedir. Normal WiFi'da ise eğer bölgedeki router'a fiber çekmişlerse 50mbps civarı hız alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Daimonex
Ankara çankaya
İstanbul olsa yardımcı olabilirdim -
-
-
İndirme akk öncesi ve sonrası olabilirde upload'ı nasıl başardınız hocam 2mbit ile :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Backspace7
quote:
Keske geceleri indirseydiniz elektrik gece 11 den sonra 7 ye kadar gündüze göre daha ucuz
ama bizim sayaç genel ölçüyor tek tarife. onun için başvuru yapmak gerekiyormuş.
-
Kendim deneyimlemediğim ve test sonucu da görmediğim için net konuşmak istemedim. Test için teşekküler.
Benim upload aslında 3 .Bana 2.5 gibi bişey geliyor. Ayın 8indan sonra 20 gün boyunca pcyi hiç kapamadım.Bende laptop var.Elektrik yakmıyo.Bide bende vdsl var o yüzden download upload bağımsız çalışıyo.720p izlerken bile 230 ile uploada devam edebiliyorum :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Backspace7
quote:
Keske geceleri indirseydiniz elektrik gece 11 den sonra 7 ye kadar gündüze göre daha ucuz
ama bizim sayaç genel ölçüyor tek tarife. onun için başvuru yapmak gerekiyormuş.
Anladım o zaman fark etmez gece gunduz :)
-
Hocam bu akk'ye etki etmiyor mu yani baktim da ucretsiz 1gb vs yaziyor bana 60gb lazim 😁
Öyle değil. Eğer Türk Telekom internet aboneliğiniz varsa haliyle tek şifreniz de oluyor. Türk Telekom WiFi noktalarından tek şifrenizle giriş yaparak 600dk ücretsiz (aylık) kullanım hakkınız var. İsterseniz Petabaytlarca ver indirin bir etki etmiyor ki eivnizdeki internet ile uzaktan yakından alakası yok o konuda gönlünüz rahat olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Öyle değil. Eğer Türk Telekom internet aboneliğiniz varsa haliyle tek şifreniz de oluyor. Türk Telekom WiFi noktalarından tek şifrenizle giriş yaparak 600dk ücretsiz (aylık) kullanım hakkınız var. İsterseniz Petabaytlarca ver indirin bir etki etmiyor ki eivnizdeki internet ile uzaktan yakından alakası yok o konuda gönlünüz rahat olsun.
Ben şimdiye kadar Ttnet wifi noktalarında en fazla 10mbit hız gördüm.Çok yavaş indirmez mi? 22 saat falan beklemesi gerekecek :) -
hocam ankara çankayada süperonline fiber yoku ben demetevlerdeyim demtte bile var fiber
süperonlineda 25 megabit akk siz 99 tl
Benzer içerikler
- 16 mbps internet hızı nasıl
- wifi şifresi kırılır mı
- comnet altyapı sorgulama
- modemi router olarak kullanma
- postmaster outlook
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X