Şimdi Ara

60hz gözü mahvediyor 120hz alın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 120hz den 60hz e geçiş yaptım parlaklık daha az olmasına windowstan gece modunu açmama ve renk sıkalasını en sıcaga getirmeme ragmen gerçekten fena yoruyor gözü

• Kabul ediyorum.
  • kare gözü yormuyor
  • Sen birde 244hz kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filtrele ips
    filtrele wqhd
    filtrele g-sync
    filtrele 75 hz üstü hz uygula de

çıkan monitörler 5 10 model bunları alacaksın alırsan ancak çok pahalı örnek model asus pg278qe süper bir ekran en ucuzuda bu 5 bin liralardan başlıyor yukarıdaki filtre

• Yapma ya

Dun destiny 2 actim ps4te

30fpsti

Aman ya Rabbi bu ne CÖÖOÖÖĞÜÜPPP

Bizim ulkede millet ps2 almaya çalışıyor 120 fps bizim neyimize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'da yaşasam 2 günlük maaşımla en babasını alırdım ama burda 1.5 aylık maaşı hibe edemem maalesef. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

kare gözü yormuyor
    kare alcak paramiz yok malsef
  • 240 hz kullaniyom soray ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Sen birde 244hz kullan
    sen bir de 488hz kullan

• Karşüm ben 1024hz kullanıyorum bide onu gör.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2kHz kullanmayan var mı

• projeksiyon goz sagligi acisindan en iyisi diye duydum dogrumu
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Doğru çünkü ışık kaynağına doğrudan bakmıyorsun

• 75hz'le idare ediyoz, allahtan g-sync varda çok sorun olmuyor.
  • pc toplarken monitörü yenilemeyerek büyük hata yaptım galiba 60hz'de takılıp kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

pc toplarken monitörü yenilemeyerek büyük hata yaptım galiba 60hz'de takılıp kaldım
    merak etmeyin hocam piyasaki ucuz 144 hz lerin 60 hz den farki yok yabanci forumlardada yazmislar acerin dandik 144hz inden (cikis fiyati 100 dolar) samsungun kaliteli 120 hz ine gecince anladim (cikis fiyati 500 euro) yani alcaksanizda en ucuzunu alim diye bakmayin forumlarda arastirip alin birsuru cakma 144hz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

75hz'le idare ediyoz, allahtan g-sync varda çok sorun olmuyor.
    sen simdi projeksiyon almadigina pismansindir dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

merak etmeyin hocam piyasaki ucuz 144 hz lerin 60 hz den farki yok yabanci forumlardada yazmislar acerin dandik 144hz inden (cikis fiyati 100 dolar) samsungun kaliteli 120 hz ine gecince anladim (cikis fiyati 500 euro) yani alcaksanizda en ucuzunu alim diye bakmayin forumlarda arastirip alin birsuru cakma 144hz var.

Alıntıları Göster
    monitör bence en önemli parça bir pc için. çünkü dandikliği direkt sağlığı etkiliyor. sanırım en iyisi para biriktirip iyi bir monitör almak. tabi 500 euro çıkış fiyatlı bir monitör alamam o fiyata kasayı topladım neredeyse ama 2bin lira falan ayırmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

monitör bence en önemli parça bir pc için. çünkü dandikliği direkt sağlığı etkiliyor. sanırım en iyisi para biriktirip iyi bir monitör almak. tabi 500 euro çıkış fiyatlı bir monitör alamam o fiyata kasayı topladım neredeyse ama 2bin lira falan ayırmak lazım

Alıntıları Göster
    pro oyuncular piyasadaki en iyi monitoru almak zorundalar suan 40 inc tv aldim bagladim pcye witcher 2 de filan herhangibir gecikme hissetmiosun ama cod2 online savas oyununa girince fark asiri barizlesiyor normalde birinci gelirken 3./ 4. uncu anca olabiliyorum monitordeki azicik kalite farki bile fraga hemen etki edio tabi goz sagligi daha onemli

bence 60hz dusuk bir deger oldugundan goz uzun araliklarla uyarildigindan her defasinda buyuk tepki verio 120 ve ustu yuksek hz oldugundan daha az tepki verip daha az yoruluyo tamamen salladim ama bende tam bilmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.