Şimdi Ara

60lar-70ler-80ler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dönemlerinde memleketin durumunu merak ediyorum. Siyasi görüşleri, örgütlenmeleri.. Akımların, Dünya geneline etkisinin ne olduğunu değil Türkiye'ye etkisini merak ediyorum. Sadece Gezmiş'i değil, Kaypakkaya'yı değil diğer görüşleri ve bu görüşleri savunanların hayatlarını öğrenmek istiyorum.

Nerden, hangi kitaptan başlayacağım hakkında bu dönemi yaşamış veya etkisini görmüş kişilerden yardım istiyorum.

Yaş 17, merakımı babam sayesinde giderdim bu zamana kadar. Onun görüşleri sabit ve tek açıdan bakıyor olaylara. Ben kimin neyin peşinde olduğunu kendi ağızlarından öğrenmenin peşindeyim.

!!!! Kitap ismi yazınca içeriğinden de biraz bahsederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Kuruntu -- 23 Aralık 2009; 15:07:27 >

• sana turhan feyizoğlunun mahir adlı kitabını önerebilirim kitap kesinlikle objektif bakıyor olaylara(hatta aynı yazarın başka kitaplarıda var mesela o dönemlerdeki ülkücülüğü anlatan bir kitabınıda görmüştüm kitapçılarda)
    kitaba gelince adından da anlaşıldığı üzere mahir çayan'ın hayatını, biyografik bir biçimde anlatıyor oldukça detaylı bir kitap ama tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

sana turhan feyizoğlunun mahir adlı kitabını önerebilirim kitap kesinlikle objektif bakıyor olaylara(hatta aynı yazarın başka kitaplarıda var mesela o dönemlerdeki ülkücülüğü anlatan bir kitabınıda görmüştüm kitapçılarda)
    kitaba gelince adından da anlaşıldığı üzere mahir çayan'ın hayatını, biyografik bir biçimde anlatıyor oldukça detaylı bir kitap ama tavsiye ederim

Teşekkürler.. Yazarın diğer kitaplarına da bakacağım..
  • uppidi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.