Şimdi Ara

61 lvl de 1/2exp 70 lvle cikmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 61 lvl de 1/2exp 70 lvle cikmis dogrumu biri bana pm atti öyle diye dogrumu beyler??

• hayır doğru değil seni keklemişler
  • oha be ozaman 80 olmak 1 sene ister
  • quote:

Orjinalden alıntı: babali

oha be ozaman 80 olmak 1 sene ister

Zaten öyle olacak sen kolay bişemi sanıyodun ayrıca hangi 1 seneden bahsediyoruz..
  • en fazla bir ay sonra 80 lvl leri görmeye başlarsınız. sırf hava atmak için ss lerini koymaya başlarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diomodes -- 4 Ağustos 2006; 13:26:39 >
  • o kadarda diil 1ayda kosp ç1kmazsa 80 hayal
  • kardeşler para we ex artmıcak siz sanıosunuz bi worm kes 5 lwl atla exler we paralar artımıcak aynı kalacak
  • lwl 70 olan adamlar tanıyom ben.isimleri:katil_kurt,redkit,0000000,f9devil,totosengel,legendt,daggersexy,adminnokisoydant

bunlar bir kaçı zaten bide issimlerini tam yazmadım biraz yanlış yazdım pm atmayın diye

lwl 70 değil 80 e çıktı inanmıyosanızwww.knightonlineworld.com dan okuya bilirsiniz...
  • Zaten herkes 71 şuan çok iyi kasanlar war bakalım en iyi kasan 80 olcak beramusta çıkar bence en çok 80 bende kasıcam bakalım ama daha giremedim oyuna yarın tatil bitiyo başlicam bende 71 olucam 99 du en son Beramusun en güçlü server olcak..
  • Vallaha bukadar exp gorevi koyarlarsa 80e kasmak cocuk oyuncagı olacak zaten exp veren gorevlerın yaratıklarındanda okadar exp alıyorsun!!Gerıye sabır ve bol bol bılek agrısı kalıyor :D
    1 ayda lwl 80 gece gunduz olsa zor :=)
    ama aposlar 5lı olmus hosuma gıttı :D
    Birde koxp olmasada urkblade kaynıyor etraf 2 vuruyorsun yatıyor ve expı de fena dııl ondan kasması zor olmuyacak bence :
  • quote:

Orjinalden alıntı: doncarlone

lwl 70 değil 80 e çıktı inanmıyosanızwww.knightonlineworld.com dan okuya bilirsiniz...

hade canım yeme beni

• beyler sacmalamayın ya nasıl 1 ayda 80 cıkar 72 73 cıkarsa ii 1 ayda adamlar cv de goldla 1 ayda 69 70 oluyo nasıl olacakta 80 olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.