Yok be kardeşim bitmiş deme Oynasın görelim bitmişmi bitmemişmi ...
takımlan idmanlara çıkmaya başladı henüz tam olarak hazır değil eskişehir maçında oynayacağını hiç zannetmiyorum.
Şenol Güneşle doğar...
quote:
Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k
Şenol Güneşle doğar...
İNŞ İNŞ İNŞ :)
Yattarada farkında durumun.Eger şenol hocayı dinlerse o zaman çok iyi olacak ama yok dinlemiyorum,ben eski alışkanlıklarıma baglı kalacagım diyorsa o zaman üzülerek söylüyorum gider.Kimsede itiraz etmez.Yani herşey ona baglı.Belki eskişehir maçının gidişatına göre ikinci yarı oynayabilir.Zaten 2 hareket yapsa biz mayışırız.
öyle Valla zaten Hep aynı farkındaysanız son 2 maç güzel oynuyor sonra yeni kontrat ardınsan sezon biter ve hazırlık maçlarında sakatlanır :D:D:D:D
inş bu sefer tahlihsiz bi durum olmaz :d
fırtına iş basında yani :) bu fotolardan öyle anlaşılıyor
Galatasaraylıyım ama dönmesine en az sizin kadar sevindim.Şu an keita sakatlansa ve çok uzun süre sonra dönse çok heyecanlanırdım heralde.Alanzinho-Yattara-Teofilo, eğer olursa Riquelme süper olur.Los Galakticos vAnadolu. Başarılar.
Şenol hocanın yattara ile ilgili açıklaması: ''YATTARA HEVESLİ AMA HAZIR DEĞİL'' Teknik direktör Şenol Güneş, sakatlıktan kurtulan Yattara'nın hevesli olduğunu, ancak tam olarak hazır olmadığını belirterek, ''Bu maç onu düşünmüyorum, ama ondan sonraki maçlarda düşünebilirim. Oynatmadığım oyuncular var. Onları oynatmadan Yattara'yı oynatırsam haksızlık olur. Ankaragücü maçında olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama kupayı aldıktan sonra iki maçta da oynatabilirim'' diye görüş açıkladı."
Süper Lig’de bu hafta Eskişehirspor deplesmanına çıkacak olan Trabzonspor’da hazırlıklar devam ediyor.
Bu akşam Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Karadenizspor ile yaptığı hazırlık maçı yapan Trabzonspor’da Yattara heyecanı vardı.
Karadenizspor ile yapılan hazırlık maçını Teofilo ve Murat Tosun’un attığı gollerle 2-0 kazanan Trabzonspor’da karşılaşmanın ikinci yarısında Yattara’da forma şansı buldu.
Yattara zaman zaman yaptığı şık hareketlerle dikkatleri çekti."
Teo karadeniz maçını yine boş geçmemiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme