Şimdi Ara

6111 - v3 - e250

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu üç telefon arasında kararsız kaldım: Nokia 6111 - Motorola V3 - Samsung e250

Aradığım telefonun en önemli özelliği görüntüsü (tipi yani )
    Telefonla müzik dinlemeyeceğim, fotograf çekmeyeceğim. O yüzden Samsung e250'nin arttırılabilir hafızası benim için önemli değil. İçlerinde en yenisi e250 ama her ne kadar ince şık bir telefon olsa da kullanılan malzeme kalitesi biraz naylonumsu bir hava vermiş gibi...
    Motorola v3 belki de en karizmatik olanı ama ondan da "yok tuş takımı ekranda iz yapıyor, yok tuş takımı titriyor.. zzzz diye ses çıkarıyor.. teknik servisi ömür törpüsü gibi" yorumlardan dolayı çekiniyorum.
    v3 ve e250 'nin artılarını eksilerini değerlendirip ikisinden birini seçmeye çalışırken, Nokia 6111 dikkatimi çekti. Çok şirin birşeye benziyor.
    Telefondan beklentim, alo diyebilmem :) ve tuş takımının kullanışlı olması. Tek lüksüm msn 6111 ile msn'e girebileceksem (ki Java uyumlu msn programları vardır değil mi?), sanırım 6111 alacağım. Turkcell'in 1000 kontör kampanyasından
    Sizce doğru seçim mi? 6111'in bir yamuğunu bilen, aman alma diyebilecek birisi var mı? Ya da bu üçü dışında aklıma yeni bir telefon sokabilecek var mı? :)

Kısacası msn'e girebileceğim, küçük ve/veya ince tatlı/karizmatik bir tel arıyorum

İlginize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamo -- 14 Ocak 2007; 22:16:35 >

• sen zaten kararını vermişsin.6111 in en uygun model olduğunu belirttiğine göre diyecek başka birşey yok
  • Evet
    6111 ile msn'e girebilir miyim?
    Bu telefonu kullanıp bir kötülüğünü gören oldu mu?
  • 6111 için yazılımsal sorunlar yaşayanlar var ama son versiyonlarla sorunlar giderildi mi bilemiyorum.

V3, e250'ye göre eski bir cihaz. Dış görünüşü şık ama beni hayal kırıklığına uğratan bir makineydi.

E250 yeni bir cihaz. Yeni yeni yorumlarına ulaşabilirsiniz.

Ben de 6111'e sıcak bakıyorum ama kullanıcılarından kapsamlı bilgi almamız gerekiyor.
  • evet.. v3 ile e250 arasında, e250 daha mantıklı. E250 ile ilgili topiği de bir yandan takip ediyorum.
    6111'in yazılım sorunlarını bir araştırayım bakayım.
    Teşekkürler
  • abi e 250 iyimiş yaa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamo

Arkadaşlar bu üç telefon arasında kararsız kaldım: Nokia 6111 - Motorola V3 - Samsung e250

Aradığım telefonun en önemli özelliği görüntüsü (tipi yani )
    Telefonla müzik dinlemeyeceğim, fotograf çekmeyeceğim. O yüzden Samsung e250'nin arttırılabilir hafızası benim için önemli değil. İçlerinde en yenisi e250 ama her ne kadar ince şık bir telefon olsa da kullanılan malzeme kalitesi biraz naylonumsu bir hava vermiş gibi...
    Motorola v3 belki de en karizmatik olanı ama ondan da "yok tuş takımı ekranda iz yapıyor, yok tuş takımı titriyor.. zzzz diye ses çıkarıyor.. teknik servisi ömür törpüsü gibi" yorumlardan dolayı çekiniyorum.
    v3 ve e250 'nin artılarını eksilerini değerlendirip ikisinden birini seçmeye çalışırken, Nokia 6111 dikkatimi çekti. Çok şirin birşeye benziyor.
    Telefondan beklentim, alo diyebilmem :) ve tuş takımının kullanışlı olması. Tek lüksüm msn 6111 ile msn'e girebileceksem (ki Java uyumlu msn programları vardır değil mi?), sanırım 6111 alacağım. Turkcell'in 1000 kontör kampanyasından
    Sizce doğru seçim mi? 6111'in bir yamuğunu bilen, aman alma diyebilecek birisi var mı? Ya da bu üçü dışında aklıma yeni bir telefon sokabilecek var mı? :)

Kısacası msn'e girebileceğim, küçük ve/veya ince tatlı/karizmatik bir tel arıyorum

İlginize teşekkürler

Bu uc model arasinda tavsiyem E250 olacaktir..hem tasarimi, hem de ozellikleri diger ikisine gore daha iyi..baska alternatif olarak ise Benq-Siemens EL71 modelini gorup incelemeni siddetle tavsiye ediyorum.. birkac tane daha vereyim: samsung E370, siemens SL75, pantech PG1600, bu modelleri de dikkate al derim..

• @Angelmax
    Teşekkürler dostum Önerdiğin modelleri incelemeye başlıyorum..
  • Evet kararımı verdim: Nokia 6131
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamo

Evet kararımı verdim: Nokia 6131

en iyisi bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.