Şimdi Ara

61k 442 sayısal puana en iyi neresi gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru başlıkta. en iyi mühendislik neresi gelir? nere tercih edilmeli sizce? illa mühendislikte değil. kardeşim için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

• 442yle 61k mı ohaa yığılmanın en çok oldugu sene oldu galiba
  • 497 puanla 18k geleni gördüm.
  • hocam hangi şehirde oturuyorsunuz bilmiyorum ama odtü veya itü'de jeoloji veya maden mühendisliği yazabilir. yök bu sene 50-65k arası öğrencilere asgari ücretin yarısı kadar karşılıksız burs vermeye başlayacağını duyurdu. bu aynı zamanda bu alanlarda yeni bir atılımın simgesi olduğu için kardeşinizin ileride işsiz kalacağını sanmam. bence iyi bir tercih olur.

burs haberi de şurda:
    www.yok.gov.tr
    YÖK Üniversitelerde Madencilik Alanlarında Mühendislik Seçenlere Maaş Gibi Burs ve İstihdam Müjdesi
    https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Haberler/2020/yok-ve-imid-protokol.aspx?fbclid=IwAR2DBmPatW5tJBp8giRw4_6MJpXBta_p8fQ9uWQpxqb7Pql7OtG8e67wPxU

• kantian K kullanıcısına yanıt
    üniversite sınavında ilk 50 bine giren öğrencilere burs verilecektir yazıyor.
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Metnin tamamını okursanız 50-65k arası öğrencilere de burs verileceğini öğrenirdiniz.
  • Up
  • Up
  • Oha gecen sene 424 ile 46kdim
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler dostlar. Başka fikri olan varsa yazabilir. İyi akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.