Şimdi Ara

62 bin tl ye sıfır polo bluegti alır mıydınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bütçeye c segmenti daha iyi tercih olur. Civic,Mazda3,Astra alınabilir.
  • bak dostum biz buralarda vw sevmeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkuku97

İlk arabamı almayı düşünüyorum arkadaşlar 62 bin tl dsg şanzıman polo 150 ps blue gt polo almayı düşünüyorum ama hata mı yapıyorum önerileriniz varsa beklerim.

Edit:araba 2015 model.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102732366&p=1#102732366

Bence ilk arabadan once netleri duzelt liseli kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thedumbcusin

quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

quote:

golf alınır o paraya 150hp yi her zaman kullanamazsınız ama golfün kalitesi ve konforu her bindiğinizde sizi mutlu eder

Kalite... Konfor... Golf.

Yav hee He

boş boş mesajlar atacağına 60 liraya sıfır daha kaliteli daha konforlusunu söylede millet faydalansın o zaman

La adam 60 keğada Poğlo'yu savundu ya la...

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

quote:

golf alınır o paraya 150hp yi her zaman kullanamazsınız ama golfün kalitesi ve konforu her bindiğinizde sizi mutlu eder

Kalite... Konfor... Golf.

Yav hee He

boş boş mesajlar atacağına 60 liraya sıfır daha kaliteli daha konforlusunu söylede millet faydalansın o zaman

La adam 60 keğada Poğlo'yu savundu ya la...

okuman yazman yok galiba nerde savunmuşum ben poloyu 40 lira vermem o arabaya

• Öncelikleriniz, beklentileriniz neler bunları söylerseniz daha doğru cevaplar alırsınız.

Önceliğiniz küçük ve performanslı bir araçsa mantıksız bir araç değil. Ama dsg faktörünü düşünerek almanızı öneririm.

Eğer önceliğiniz başka şeyler ise alternatif araçlara bakmalısınız.

C segment herhangi bir araç polo gti den konfor, güvenlik, yalıtım, genişlik, yol tutuş ikinci el gibi konularda daha çok memnun edecektir.

Polo gti ikinci elde de çok zarar ettirir. İkinci eli iyi olan vw ler baz donanım manuel vitesliler. Adam 2 yaşında gti polo almak yerine gider sıfır 1.2 tsi polo alır. Bu yüzden 2. eli iyi olmaz.
  • desege bir arac alıyorsan güzel bir nike adidas puma nb marka spor ayakkabı al bagaja at. ne de olsa sürekli yolda kalacaksın tabana kuvvet diyeceksin.
  • İlla VW alacaksan Passat al geç. İçi falan Polo'dan çok daha geniş. Üstelik daha prestijli bir araç.

Polo'ye 45000TL'den fazla verilir mi Allahaskina?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 5 Haziran 2015; 11:15:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Polo 200 hp olsa belki alınırdı ama 150 lik için 60 bin verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Polo gti ikinci elde de çok zarar ettirir. İkinci eli iyi olan vw ler baz donanım manuel vitesliler. Adam 2 yaşında gti polo almak yerine gider sıfır 1.2 tsi polo alır. Bu yüzden 2. eli iyi olmaz.

bilmeden yazılmış bir ileti. polo gti ile 1.2 tsi polo bir mi hiç? bu kadar işkembeden atıp yazılmaz. kaç kez polo gti'a bindin kullandın?

edit: 2013 model polo gti sahibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 5 Haziran 2015; 13:08:34 >
  • Polo 1.2 TSI manuel kullanıyorum. Performans değerlendirmesi yapmayacağım. Ama araba çok ufak hacim olarak. Bunu da göz önünde bulundur. Bayiye gidip bir otur öne arkaya. Haftasonu 2 kişi gezme arabası olacaksa sıkıntı değil ama yeri gelince annem babam binecek falan diyorsan C sınıfına yönelmeni öneririm.
  • hkuku97 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldim pismanim
    arabayi 3 gun once sattim
    polo 1.4 tdi bmt dsg aldim
    hic sevmedim
    bence ikinci elden yeni kasa golf a bakin .
    veya ayni paraya 316i 2009 falan bulursunuz.
  • Leon fr veya golf

• Amaç Hothach almak ise Polo GTI'a o para verilir. Ancak Ibiza Cupra daha iyi bir fiyat/performans sunuyor.

Yok aracı zorlamam, sakin sakin kullanacağım deniyorsa o paraya çok daha mantıklı seçenekler var.
  • tam olarak gti sayılmaz. sadece biraz daha güçlü motoru var. ibiza cupra daha iyi bir tercih gibi.
  • bluemotiondur o blue olsa duramazsın
  • O paraya Leon fr alınır hem segment hemde görüntü bakımında çok üstün polo ya göre ...

• Bluegt e yakından bakarsanız normal Polo dan farkı yok .

Cupra nında ic tasarım olarak normal ibizadan farkı yok . Ancak bir ruh , karizma aranıyorsa kırmızı Cupra oradadır . Ben aldım cok memnunum kendi aracım diye demiyorum ama tasarım cok iyi . Kaldı ki kim araçta her dakika ekran kurcalıyor ? Aux takiyorum yetiyor . Ayrıca koltukları herkes övüyor kim binse koltuklar cok iyi diyor

Kısaca bir hot hatch alınacaksa Hot kavramını B sınıfında en iyi temsil eden Ibiza cupra bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Haziran 2015; 0:59:09 >
  • Eğer kastedilen araç benim bildiğim Polo GTI değilse o zaman o kadar para verilmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.