Şimdi Ara

+62 bp(battle priest)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha yenı orendım cunku ılk defa buffer kasıyorum +60 olunca clup atack wermıomus ? dıe dudum str sılahları atack werıomus ? dorumu ?

• str silah die bi$ey yok..club priestlere her lvlda atack verir..sword turu silahlar masterdan once priestlere atack vermez masteri actiktan sonra sword silahlarda priestlere atack vermeye ba$lar
  • peki ben master acıcam rebırth glavemı tutsam rebırth ms mı tutsam yoksa +8 destoryermı bu ıtemler war suanluk???
  • spear ve axe turu silahlar prieste atack vermez..+8 destroyer ve +7 ms 2lisi arasindan +7ms daha iidir
  • saolun arkadaşlar da ben ms rebırth ıle +8 destoryerın bi ss leri warsa alabılırmıyım yada ap lerını wercek war sa saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hero_kaan

peki ben master acıcam rebırth glavemı tutsam rebırth ms mı tutsam yoksa +8 destoryermı bu ıtemler war suanluk???

mirage sword
  • +7 Ms=161 ap
    +8 Destroyer=152 ap
  • destroyer ile ms ikilisinden tabiki +7 ms tercih et her taraftan daha iyidir
  • Yanlız bp olursan iron necklace veya skeleton belt yada iron belt şart yoksa paspas olursun gelen geçen sana yeri öptürür
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertftceza

Yanlız bp olursan iron necklace veya skeleton belt yada iron belt şart yoksa paspas olursun gelen geçen sana yeri öptürür

+1 Dd25 de iş görür
  • +3 REBİRTH MS =167 ap olduguna ragmen +7 İİ den master prieste master acinca 5 ap daha fazla veriyor bununda master actiktan sonra swordun daha iyi attac verdigini gosterir zaten ms ile İİ den daha iyi combo yapılır

• STR SİLAHI YENİ İCAT ETTLER HERHALDE
    ULAN GÜLECEĞİM YOKTU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.