Şimdi Ara

62 mage dior ki:Alanlı ASH:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dun cok lag oldugundan gidiyim dedim ash e hem yatmam hem de idare ederiz ex i
    Bi 960 buffer bi ark 5 de civciv i aldım
    basladım kesmeye catır cutur baktım sıkılıyom duzene koydum absolute dolana kadar tek tek kesiom dolunca alanlı cat cut 5 6 tane ve civcivler saolsun harpy kadar ex gelio ve cok daha seri oluyo bi ordan kesiom bi ordan durmak yok sonrada tek tek dts biyandan da alanlı ash e gectim o da guzel hatta dts den 100x geldi raven a yakın exden
    Deneyin derim 60+ mageler

• Saol kankaa bizi aydınlattığın için TŞK.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: novamaniac13

Beyler dun cok lag oldugundan gidiyim dedim ash e hem yatmam hem de idare ederiz ex i
    Bi 960 buffer bi ark 5 de civciv i aldım
    basladım kesmeye catır cutur baktım sıkılıyom duzene koydum absolute dolana kadar tek tek kesiom dolunca alanlı cat cut 5 6 tane ve civcivler saolsun harpy kadar ex gelio ve cok daha seri oluyo bi ordan kesiom bi ordan durmak yok sonrada tek tek dts biyandan da alanlı ash e gectim o da guzel hatta dts den 100x geldi raven a yakın exden
    Deneyin derim 60+ mageler

• al o civcivleri yanına git harpy kes alanla exp neymiş o zmn görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 4 Temmuz 2006; 14:26:51 >
  • tek harpy zor olurda 2kisi kesersiniz birisi ice tabiki bu arada ashler genelde bi slotta toplu durmaz o yuzden aoe zor olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolcetin

tek harpy zor olurda 2kisi kesersiniz birisi ice tabiki bu arada ashler genelde bi slotta toplu durmaz o yuzden aoe zor olur

ben buffsız tek başına 2 spot harpy kesen gördüm ama ice tı.eğer blizzard açıksa 1 slot dönülebilir.

LADY__MARTHA nın bi video su wardı tekbaşına 2 slot harpy yapıyodu flame di blizard sayesinde kesiodu
  • ravende 100 x gelse daha iyi olmaz mıydı
  • abi bole cat cut filan die soledn canım cekti ama önce 62 olmak lazım oda birazcık zor
  • laq oldumu git uruc hai kes nowa ile
    tek atışta 5 uruc. parti nede 1 adam al. eslanntta hemen kapının arkasında. tek nowada yatarlar. bufa neye gerek yok.diğer yaratıklara gorede daha cabuk yenılerı çıkıyor hemen at dan dun hepsı yerde. manada harcamazsın. kutu bıle actırma partıne aldıgına sole bırakıp gıtsın
    laqda en ıyı ex yontemımıdır mageler İÇİN
  • Benimde Magem Var Beramusta LvL 66 Ben Scroll Kullanarak Artık Tek Başıma Eslantta 1 Slot Raven 2 Slot Harpy Yapıyorum 1 Hafta Kendim Kastım %62 Şuanda Gerçi En İyisi Harpy 3lü Slot ondan vazgeçemem..
    Bu Arada Charımı Geri Aldım Kasmaya Devamm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.