Şimdi Ara

62 ROUGE KAGIDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kapattım konuyu:) ancak bu kadar oldu komple siliniyomuydu bilmiyorum saolun arkadaşlar gereken cevabı aldım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asasianss -- 24 Haziran 2006; 21:09:30 >

• Sanırım olmuyor.Çünkü oda bir görev ve görevler bir kez yapılır(Bug yoksa...)
    Sen yine git belluya sor bakalım.Olumsuz cevap vermezse yine olur demekki
  • ben tam bilmiom ama ya tekrar yapamassan
  • yapamassak alırız sorun değilde yapınca daha karlı oluyo :)
  • ZuahuahauhZuahauauh
    Off arkadasım hiç sermaye amacLı kendı charının ıtemı saTıLırmı Yaa ??
    Sermaye yapması koLay Git 1 gun boyu kecoon kaptan kes daha mantıKLı yada gece 2 de gir boss eventlara gir mantıKsız iş yapmayıN Rogue deiLim ama galiba geri alamassın o kıyadı !! sende pazarda satanlardan alcaksın baska caresi yoQq !!

• sana şöyle bir özet yapayım ben çok bilmiş +7 citinlerim +7 mirage lerım +7 yusuk kupe ıvır zıvırlarım vardı 2 ay oncesı ban yedim ama malzemeleri kurtardım söylediklerimin hepsini sattım üstümdekileri donum kaldı onuda satamıyodum yoksa satardım şu anda olanları söyleyeyim +8 mırage +7 shard full +7 citin set priest pendant kekuri +1 ve kekurı +0 +9 dex earring dual +9 dex belt ve ve dagger defans +6 plate helmet aradaki farkı karşılaştır istersen kac misli artmıs ? 62 kagıdınıda 2 tane +7 citin karsılıgında sattım 100 erden desen 200 eder yapmak icin gerekli malzemeler 12 kekuri beramusta su an 85 m gozumun onunde 500 den 30 krıstal 15 m eder ve 5 milyon nakit etti sana 105 m 62 skıl kagıdıda 125 m satılıo:)

• EEeeEe ne bekliyosuN git aL ozaman Alla Alla !!

Ayrıca HaLa mantıKsız buLuyoruM actıgıN topiği !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    76 lv+10 SoS BLade
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NEDEN SORU SORULMUYOMU BU FORUMDA ? TOPICIN NESİ MANTIKSIZ ? Bir soru sordum biliyosan söylersin bilmiyosan okur geçersin ben bilen birileri diye yazdım özellikle biliyodumki senin gibi bir tanesinin zıplayacagını neyse ben hala bir cevap almadım bilen birisi çıkar cevap yazarsa sevinicem arkadaşlar ama farklı yorumlara girmeyelim lütfen bugun bir konuda söylemiştim buradaki insanlar topic acarken hanya yazıyo topic konya civarında bitiyo benimki 62 kagıdında biterse sevinirim.
  • o scrolldan istediğin kadar yapabilirsin herhangi bi sınır yok.
  • muckex tesekkur ederım kardes saolasın konuyu kapatıyorum gereken cevabı aldım cok uzatmasın bu arada konuyu kapatabiliyomuyum bilmiyorum bir deneyelim:) az sonra konu nasıl kapatılıyo diye bir topic görebilirsiniz benden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.