Şimdi Ara

6200 e 6600 biosu çaktım!!!SONUÇ:7509 3DMARK 2003

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SONUÇ:7509 3DMARK 2003

• iştahim kabardı yine
  • Benim nette sorun war açılmadı gitti bi türlü şu resim
    Yaw ne problemli bir adamım ben
  • Baya ii skor gerçi 6600 biosu yüklemişsin ama eğer 6200 biosu yüklü iken bu puanı alsaydın brandybuck'ı geçip ORB 3 olmuştun
  • çok iyi hayırlı olsun 6600 'ın
  • Çok güzel yaww PCIX desteğimiz olsada alsak ama yakında bi tane MSI Diamond alcaz artık allahın emri oldu.
    Tebrikler

• 6200 (NON TC) Bu İşte....
    Ya hastayım 6200.

AbuzerBuldozer kardeşim. Sence bu kart PIII bilgisayarda nasıl çalışır? İmzamdaki bilgisayarda?
    Bu arada sende bir tane 8500 vardı. onu hala varsa satmayı düşünürmüsün? Tabi eğer Kart atinin referans Pcb sine sahipse. Bide Satıcaksan İstediğin fiyat .......

Pm den konuşuruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmanisali2001

6200 (NON TC) Bu İşte....
    Ya hastayım 6200.

AbuzerBuldozer kardeşim. Sence bu kart PIII bilgisayarda nasıl çalışır? İmzamdaki bilgisayarda?
    Bu arada sende bir tane 8500 vardı. onu hala varsa satmayı düşünürmüsün? Tabi eğer Kart atinin referans Pcb sine sahipse. Bide Satıcaksan İstediğin fiyat .......

Pm den konuşuruz.

bence değmez... önce sistemini deiştir
  • walla iyi çakmışsın. tebrikler
  • Şimdi ben bişi sorcam bu arkadaş kartın biosunu tekrar 6200 e modlasa ve bu skoru alıken çıktığım gpu/ram değerlerine yeniden çıkıp tekrar test yapsa aynı skoru alabilir mi?
    yoksa çok mu fark eder?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

Şimdi ben bişi sorcam bu arkadaş kartın biosunu tekrar 6200 e modlasa ve bu skoru alıken çıktığım gpu/ram değerlerine yeniden çıkıp tekrar test yapsa aynı skoru alabilir mi?
    yoksa çok mu fark eder?

alır yaw. 6600 biosu yüklüyosa onun gpu ram seviyesinin üzerine çıkabilir diye düşünüyorum. o zaman belki orb#3 falan olabilir.
  • yok şimdi şöle bi olay var bende 9700@9700pro var ve bu kartla aldığım puanları kartı düz 9700 e modlayıp alabilirsem tekrar orb2 hatta orb1 olabiliyomda ondan soruyom
  • quote:

Şimdi ben bişi sorcam bu arkadaş kartın biosunu tekrar 6200 e modlasa ve bu skoru alıken çıktığım gpu/ram değerlerine yeniden çıkıp tekrar test yapsa aynı skoru alabilir mi?
    yoksa çok mu fark eder?

yaw bende aynı olur sanıodum ama 200 puan farketti tam olarak.
    anlamadım neden???

arkadaşlar bu arada sıcaklık monitörü falanda açıldı bios yüklenince.
    yanlız şöyle bir problemle karşılaştım.
    pipeline lar açılmasına rağmen 6600 bios u ile mhz olarak istediğim değerleri veremedim.
    550 e 700 e ayarladım bios u.ama açıldığında gene 300 e 500 oldu.
    bu konuda bir fikri olan varsa paylaşabilirmi lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzerbuldozer -- 13 Mart 2005, 20:13:04 >
  • 9800@xt bios modun xt hızıyla aynı şey olmadığını konuşmuştuk daha önce buda aynı şey
  • quote:

yok şimdi şöle bi olay var bende 9700@9700pro var ve bu kartla aldığım puanları kartı düz 9700 e modlayıp alabilirsem tekrar orb2 hatta orb1 olabiliyomda ondan soruyom

sende her konuda 9700'ü işin içine karıştırcan ya
    nerde seni görsem "bende 9700@9700pro var..." diye başlıyon söze

• işçilik güzel. verilen emeğe kim olursa olsun şapka çıkarılır. sonuç 6200@6600 yani üç kuruşa beş köfte tebrikler...
  • İyi iş çıkmış,soğutmaya dikkat etmenizi tavsiye ederim,hele basit bir blokla daha iyi neticeler alabileceğinizi sanıyorum.
    Keşke bios bilgilerine ilişkin ss ler de olsaydı,özellikle karşılaştırmalı,,,Bir de link olsa daha iyi olurdu tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanDostum -- 13 Mart 2005, 20:42:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

yok şimdi şöle bi olay var bende 9700@9700pro var ve bu kartla aldığım puanları kartı düz 9700 e modlayıp alabilirsem tekrar orb2 hatta orb1 olabiliyomda ondan soruyom

sende her konuda 9700'ü işin içine karıştırcan ya
    nerde seni görsem "bende 9700@9700pro var..." diye başlıyon söze

Bunun tek bir sebebi var halla soruma kesin bi cevap alamadım kimsi olur diyo kimisi olmaz diyo ama neden olur yada neden olmaz diye açıklayan yok

• hadi brandy abi senin de beklioruz orb+1 lerini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.