Bildirim
6220 Classic & 6210 Navigator TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUZ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
6220 classic modeli benimde hoşuma gitti, almayı düşünüyorum, kullananlar lütfen fikirlerini yazarsa sevinirim, sabit 6220 classic konusunu da okudum, farklı görüşler var biraz kafam karışmadı değil. -
aslında iki telefonunda kendine göre eksiklikleri ar ama iki telefon arasında 6220 çok daha iyi seçim olur 5 mp kamerası ve xneon flaşı sayesinde 6210u alt ediyo ama bence bu telefonlara 550-600 ytl vermek yerine n79 almalısın belkide biraz daha para koyup n85 alabilirsin -
5 Megapixel kamerası ve xenon flaşından dolayı tercihim 6220c olurdu. İkisi de symbian işletim sistemini kullanıyor. Ekran olarak ise 6210n 2.4 inç, 6220c 2.2inç. -
2 model arasında GPS sisteminde bir farklılık göstermiyor değilmi .. 6220de Tv girişide mevcut -
İki cihazda da entegre gps bulunmaktadır. Yani gps olarak aynı denilebilir. Garmin programını da forumdan yararlanarak yüklersen çok daha kullanışlı olur. -
6220Classic modelindede ekranı sağa sola dondurdugunde ona gore dönüşüm yapan sistem mevcutmu -
fotograf benm için o kdr önemli olmadıgı için.
Ekran büyüklügünden İvmeölçer ve pusula özelliginden dolayı 6210 Navigatore karar verdim. yardımcı olan arkadaslara t.ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X