Şimdi Ara

6230i acil yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir 6230i aldım mmc kartım 64mb fakat 3gp dosyaları 2,veya 3, oynat mada kilitleniyor telefoncu 64 mb mmc nin bu modele düşük geldiğini mmc kartın ram gibi kullanıldığını söyledi fikir ve görüşlerinizi bekliyorum

• Telefoncu iyi sallamış...Telefonunun yazılımında bir problem olması soz konusu...Telefonuna 6230i'nin son yazılım sürümünü yükletmeni tavsiye ederim.Nerede yaptırabileceğine gelince KVK GENPA ya da Club Nokia servis noktalarında bu işlemi yaptırabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Telefoncu iyi sallamış...Telefonunun yazılımında bir problem olması soz konusu...Telefonuna 6230i'nin son yazılım sürümünü yükletmeni tavsiye ederim.Nerede yaptırabileceğine gelince KVK GENPA ya da Club Nokia servis noktalarında bu işlemi yaptırabilirsin.

yalnız telefonum spot v3,25 bu bana kaça mal olur? yardımcı olursan sevinirim ayrıca bu yüklemeyi kendim yapa bilirmiyim?enson vesiyon kaç acaba? herşey için teşekkürler
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• en fazla 20 ytl yaparlar ama bence sen kartı değiştir bakalım gene yapacakmı
  • bencede kartta olabilir ama telefoncu iyi sallamış çünkü 6230i bir tek 32 mb lıkları görmüyo üstünü görüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: serintuna

en fazla 20 ytl yaparlar ama bence sen kartı değiştir bakalım gene yapacakmı

kartı değiştirdim yine yaptı birde blue toot yarıda kesildi blue tootu her açtığımda kurtar bağlantısı kesilsin mi? seklinde soruyor (kurtar iletişimin kesildiği makina (ericcson))
  • birde nokia servislerinin listesine nerden ulaşabilirim spot olması serviste sorun olurmu? teşekkürler
  • Telefonun spot olması sorun olmaz.Sana en yakın servis istasyonlarının listesinehttp://www.nokia.com.tr/cnid5100.asp adresinden ulaşabilirsin....Senin telefonunun yazılımdan kaynaklanan bir sorunu var bu kesin...Son versiyon nedir bilmiyorum..Telefonun zaten en son sürüm ise yazılımın yeniden yüklenmesini isteyebilirsin...Salaklığı tutmuş senin telefonunun...
  • Bende spot aldım, bendede var aynı sorun bi kere izleyim dedim, dondu kaldı görüntü, ama benim işim olmaz filmle milmle, msj yazsın, bide konuşayım yeter
  • arkadaslar 6230i ıcın son versıyon zaten 3,25 degılmı
  • her keze çok çok teşekkür edrim son versiyonu öğrenen olursa bana bildirebilirmi her şey için teşekkürler

• Bende 3.25
    Son kac onu bilemiyorum..
  • Bende de 6230 i ( v 3.25) var. Fakat PC Suite 6.5 ile uyumlu değil yazıyor. Nokia Club e götürdüm, yeni versiyonun çıkmasını beklememi önerdiler.

Bence bu telefonun bugsuz yazılımını beklemeliyiz.

Birde bügün arkadaşım garantilisinden alıyor. Birde onu deneyeceğim sonucu size yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 3 Haziran 2005, 16:20:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcebeci

Bende de 6230 i ( v 3.25) var. Fakat PC Suite 6.5 ile uyumlu değil yazıyor. Nokia Club e götürdüm, yeni versiyonun çıkmasını beklememi önerdiler.

Bence bu telefonun bugsuz yazılımını beklemeliyiz.

Birde bügün arkadaşım garantilisinden alıyor. Birde onu deneyeceğim sonucu size yazarım.

haberdar edersen memnun olurum şimdiden teşekkürler
  • BENDE 3,23 vardı gecen gun baktım en son versıyon 3,25 bıraz daha bekleyın ust versıyonlarda sorunlar yavas yavas cozulecektır.
  • hangi telefoncu söledi ne alkası warr bayaa ii sallamışş muhahahaha n e ram i yawwww seni kandırmışş ram olsa onların yanında sanırım 32 mb weriolar o zaman takılıp kilitlencekse yanında neden 32mb kart wersinler teli hiç çıkarmazlardı daha ii o zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: houston

yeni bir 6230i aldım mmc kartım 64mb fakat 3gp dosyaları 2,veya 3, oynat mada kilitleniyor telefoncu 64 mb mmc nin bu modele düşük geldiğini mmc kartın ram gibi kullanıldığını söyledi fikir ve görüşlerinizi bekliyorum

dostum ben dun bi şey denedim.video acılırken daha 2-3.saniyesinde duraklat yapıyorum.sonra oynat diyorum hemen,hic kilitlenmedi bu sekilde.nedendir bilmiyorum.sen de bi denesene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.