arkadaşlar 6230 i hakkında pek fazla yorum yok neler yüklenir nerden yüklenir lütfen yardım
program yok sayılacak kadar az oyun istersen sürüsüne bereket s40 için olan java oyunları indir yükle
programlar yüklediğimizde pc suite ile koleksiyonlarıma yükleniyor başka klasör seçemiyorum bunun bi çaresi varmı istediğimiz bi klasörü seçemeyiz mi ?
temaları değiştidiğimizde zil sesleri falan hepsi değişiyor bunun bi standartı yok mu medya oynatıcısı ayarları diye bir ayar bulamadım bilen varmı
quote:
Orjinalden alıntı: onurgokova
temaları değiştidiğimizde zil sesleri falan hepsi değişiyor bunun bi standartı yok mu medya oynatıcısı ayarları diye bir ayar bulamadım bilen varmı
temayı değiştirince zil sesi değişiyor kötü bir olay medya oynatıcısının bir ayarı yok ki
üsteki soruya cevap alamadım programları istediğim bir klasöre yükleyemiyorum sadece uygulamalar koleksiyonlarıma yükleniyor değiştirebilir miyiz?
bildiğim kadarıyla değiştiremiyorsun bi zararı yok ki niye dert ediyorsun
quote:
programlar yüklediğimizde pc suite ile koleksiyonlarıma yükleniyor başka klasör seçemiyorum bunun bi çaresi varmı istediğimiz bi klasörü seçemeyiz mi ?
pc suite dışındaki progları kullan
quote:
arkadaşlar 6230 i hakkında pek fazla yorum yok neler yüklenir nerden yüklenir lütfen yardım