ey cemaat millet aşmış....... 6230i yi alırken bayii hafıza kartı en fazla 256 tavsiye etmişti daha yükseği sorun çıkarabilir diye 256 lıkların test edildiğini 512 de sorun yaşandığını ve 256 lık tavsiye ettiler.. fakat gel gör yabancı forum sitelerinde millet aşmış ne 256 512 1gb tı adamlar 2 gb kullanıyor ve resimlerle ispatlıyor... http://www.mobymemory.com/Content/Nokia.6230i.and.MobyMemory.1GB.and.2GB.MMC.Multimedicard.Memory.Cards.The.Photos.2127.html ingilizcesi olan arkadaşlar bir göz atın ingilizcesi olmayanlarda resimlerden birşeyler anlayabilir... 256 mb üstü kart kullanan varmı? varsa performansı nasıl bizi bilgilendirsin. yorumlarınızı bekliyorum vesselam
ben max 512mb destekliyor diye biliyorum 6230i yi.ama yeni firmwareler le daha yükseğini destekleyeblir.
adamlar harbi harbi yapmışlar yaw!! normal mmclerde çıktı bakalım rs ne zman çıkıcak!!??
HERHALDE KONU KİMSENİN İLGİSİNİ ÇEKMEDİ !!!! YOKSA HERKES 256 MB ÜSTÜ KULLANIYORDA BEN YAYAMI KALDIM!!!! 6230İ KULLANICILARI GÖZLEMİM KADARIYLA TOPİKLERE PEK İŞTİRAK ETMİYORLAR .... BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞALIM HASANLAR ALİLER AHMETLER VE TABİKİ AYŞELER DE
teşekürler paylaşımın için..
quote:
Orjinalden alıntı: MC 35 1/2
HERHALDE KONU KİMSENİN İLGİSİNİ ÇEKMEDİ !!!! YOKSA HERKES 256 MB ÜSTÜ KULLANIYORDA BEN YAYAMI KALDIM!!!! 6230İ KULLANICILARI GÖZLEMİM KADARIYLA TOPİKLERE PEK İŞTİRAK ETMİYORLAR .... BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞALIM HASANLAR ALİLER AHMETLER VE TABİKİ AYŞELER DE