Şimdi Ara

6230i hata mı yoksa ayar eksikliği mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonumu iki hafta önce garantiye verdim ve şu anlattığım özellik telefonda var iken yeni versiyonda artık yok.sorunun ne olduğunu.ben gene de kısaca anlatayım bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar.mesela benim sim kartımda "Abdülkerim" diye biri kayıtlı numarası da 05998996532.
    ben şu an ki telimden bu numarayı arıyorum.ve daha sonra benimle hiç alakası olmayan bir adamın sim kartını takıyorum.o adam pinini girip teli açıyor.ve son arananlara girdiğinde kendi sim kartında kayıtlı olmamasına rağmen "Abdulkerim" diye bi numara aranmış.ve bu sanki kendi sim kartında kayıtlıymış gibi arama zamanını falan görüyor.ama ne sim kartta ne de telde böle bi numara kayıtlı.ve numarayı aranan numaralardan sildiği zaman numarayı bi daha kullanmaıyosun.

Hoş tel agrantiden geldikten sonra bu özllik kayboldu bugün tekrar garantiye veriyorum...

anlatabildiysem anlayanlar telefonunda o özallik bulunanlar.eğer telefonda onu ayarladığımız bi yer varsa veya bildikleri başka bişey varsa lütfen yardımcı olurlarsa çok sevinirim....

Sayglılarımla ...
    thekillergt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.