bu topiği açan arkadaşın dengesizliğine veriyorum saygılar
Arkadaş herhalde 6230i yle 6230 u karıştırmış.Telefon daha çıkmadan böyle bi yorum yapabiliyorsa...
quote:
Orjinalden alıntı: murat_18
SAAAKINNN
Böyle topic mi olur kardeşim yahu.. İnsan der ki:"Ben baktım , arkadaşım söyledi , şu sitede yazıyor." Ben desem ki murat_18'in IQ'su düşüktür , insanlar der ki "Nereden biliyorsun , kanıt göster" vs.. murat_18'de çıkar "Hayır ben normalim..Bundan bundan dolayı.." yazar.. Ama böyle bir laf atıp kaçmak olmuyor..
quote:
Orjinalden alıntı: clubcepmania
quote:
Orjinalden alıntı: murat_18
SAAAKINNN
Böyle topic mi olur kardeşim yahu.. İnsan der ki:"Ben baktım , arkadaşım söyledi , şu sitede yazıyor." Ben desem ki murat_18'in IQ'su düşüktür , insanlar der ki "Nereden biliyorsun , kanıt göster" vs.. murat_18'de çıkar "Hayır ben normalim..Bundan bundan dolayı.." yazar.. Ama böyle bir laf atıp kaçmak olmuyor..
Aynen katılıyorum, dengesizlikten başka birşey değil.. Ama çok da güldüm bu yazdığına helal olsun
Zaten hafıza kartı alınacak bi telefon için bööle bi tartışma yapmak çok mantıkSız :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme