Merhaba arkadaşlar, 3-4 aydır 6230i kullanıyorum ama son 1 aydır telefon durup dururken sim kartı takın hatasını veriyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama bu çok sık olmaya başlayınca sinirimi bozmaya başladı. Servise götürücem ama derdimi anlatamam ki, sim kartınız tam oturmamıştır deyip çıkmasınlar işin içinden. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan veya bunun neden olabileceğini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...
6670 kullanıyordum en sonunda simkartı yeniledim düzeldi. seninkide bence simkarta bağlı bir hata dostum.
büyük ihtimalle SIM karttan yapıyordur. Özelliklede Operatörün verdiği kart dışında, orjinal olamayan bir kart kullanıyorsan. Bence 1-2 günlüğüne o cihaza farklı bir kart tak ve öyle dene.
orjinal kart kullanıyorum, başka telefonda bir sorun yaşamadım aynı sim kartla ama haklı olabilirsiniz. sim kartım 7-8 senelik yenilesem iyi olur sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: alpican
orjinal kart kullanıyorum, başka telefonda bir sorun yaşamadım aynı sim kartla ama haklı olabilirsiniz. sim kartım 7-8 senelik yenilesem iyi olur sanırım.
DOSTUM SİM KARTIM 7-8 SENELİK DESEN 6230İ NİN HATALI BİLE OLSA O KADAR ESKİ BİR KARTI ÇALIŞMASI BİLE BAŞARIDIR DİĞER MARKA CİHAZLAR HİÇ AÇMIYOR ZATEN ESKİ SİM KARTLARI. YAW.
yok arkadaşım başka telefonlarda bir sorun yaşamadım. en son SL55 vardı hiç böyle birşey olmadı onda. neyse kartı değiştirip deneyelim bakalım bir değişiklik olacak mı..
quote:
Orjinalden alıntı: atakansah
quote:
Orjinalden alıntı: alpican
DOSTUM SİM KARTIM 7-8 SENELİK DESEN 6230İ NİN HATALI BİLE OLSA O KADAR ESKİ BİR KARTI ÇALIŞMASI BİLE BAŞARIDIR DİĞER MARKA CİHAZLAR HİÇ AÇMIYOR ZATEN ESKİ SİM KARTLARI. YAW.
Bendede 6230i war 2 Sim Kartı Tek Sim Kart Yaptırdım 6230i'ye Takdığım Zaman Çalışmıyor.. Fakat 6230'a Takdığımda Çalışıyor.. Neler oLuyor
Kısa bir süre önce bende de 6230i vardı.Çift sim kart çalışıyor ama senin ki nasıl telefonu aç kapa yapıyormusun yoksa menüden değişen mi.... Telefonu aç kapa yaptığın 6230i de çalışmaz son zamanlarda yeni birşey çıktı menüden sim kartı değiştirebiliyorsun ama o da inanılmaz yavaşlatıyor telefonunu... Bence tek sim kart kullan 50-60 milyona da ikinci bir telefon al
benimkinin çalışmasında sorun yok. ama dediğim gibi bazen sim kartı takın diye mesaj cıkıyor ve kapatım açana kadar düzelmiyor.
arkadaşlar sim kartımı değiştirdim ama bugün yine aynı hatayı verdi yine servis göründü, software kaynaklı bir sorun olabilir mi? daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme