Şimdi Ara

6233 KULLANICILARI OKUYUNUZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlar bu teli almayı düşünüyorum ancak kafama takılan bi iki sorun var yardımcı olursanız sevinirim sorularımı sıralayayım. 1/bu telefondaki 3G özelliği ne demektir ne işe yarar? 2/bu telefonun diğer nokia modellerinde olmayan özellikleri nelerdir? 3/fotoğraf ve kamera özelliklerini yeterli buluyor musunuz? 3/çektiğimiz videove fotğrafları şifreli bi klasöre yada daha farklı şekillerde saklayabiliyor muyuz 4/sizce tercihim n72 mi yoksa bu makine mi olmalı,neden? ilginiz ve bilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

• ben nokia 6233 kullanicisi degilim fakat.

3G Nedir?
    3G, bugüne kadar geliştirilen ve geliştirilecek mobil teknolojiden farklı olarak yeni bir frekans bandından ve daha fazla bant genişliğinden yararlanarak multimedia uygulamalarını mobil alana taşıyacak yeni nesil iletişim teknolojisi.
    Bant genişliğinin elverişli olması, mobil iletişimin kalitesini arttırmanın yanısıra şimdiye kadar kullanılan hemen tüm iletişim araçlarının (TV, PC, Telefon) tek bir cihaza toplanarak mobilize edilmesini de sağlayacaktır.
    3G teknolojisinin ilk adımı UMTS’dir. (Universal Mobile Telecommunication System) Gelecek yıllarda GSM ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanan bir mobil iletişim standartı olan UMTS, GSM’den farklı olarak yeni bir freakans spekrumunda ve transmisyon yöntemiyle, WCDMA (wideband code division multiple access) çalışacaktır.
    3G teknolojisi için mobil şebeke altyapısı gerekse mobil telefonlar oldukça önemli değişimlere uğrayacaktır.

telefonun diger modellerde olmayamn ozelligi yoktur, cunku simdi piyasadaki tum telefonlarda neredeyse ayni ozellikler var fakat onemli olan ozelligin kalitesi. yani video kaliteli, fotograf kaliteli, malzemesi kaliteli, ses cikisi kaliteli, vs.. vs..

fotograf ve video kalitesini ben cok begendim. gercekten hakkini veriyor kameranin. ozellikle videosu cok hosuma gitii, bilgisayarda tam ekran, neredeyse boruntu kalitesi dusmeden izleyebiliyorsunuz. zaten video kalitesinide cektigi 30 sn. lik bir videonun yaklasik 7-8mb oldugundan anlayabiliriz.

cektigin video ve fotograflari sifreliyecek bir yazilimi nokia 6233 telefonunda kullanamazsin. cunku 6233 s40 bir cihazdir, symbian degildir, ekstra yazilim sinirli sayida yuklenebilir. fakat dosya yonetisi ile gizlemek istedigin dosyalarini sistem klasorlerine atabilirsin, hem boylece bilmeyen bulamaz.

senin yerine dusunecek olursak, s60 cihazlarda ideal telefon n72 ve s40 cihazlarda ise 6233 dur. bunlardan ikiside ucuz fiyati ve kaliteli ozellikleriyle benim begenimi topladi. karar senin.

• clone arkadaşıma teşekkürler emeğine sağlık ama keşke 3g olayını daha basit tarzda anlatsaydı 6233özelliklerinde foto ve görüntüleri saklaya biliyorsunuz(Sunumlar veya dokümanlar gibi önemli dosyalarý yedekleyin ya da kiþisel mobil depolama cihazýnýzda görüntüleri saklayýn ) yazıyordu ondan sordum ayrıca Presence: Wireless Village ve Dynamic telefon defteri diye bi şeylerden bahsediyor bunlar ne acaba ve bildiğin kadarıyla diğer nokialarda yok.bu nedenle özellikle kullanıcı olanlardan yada bu makineyi çok iyi tanıyanlardan yardım bekliyorum.
  • ben dedim 6233 kullanicisi degilim diye, fakat hakettigini soyledim telefonun. 3g olayinida en genis capli olarak anlatmak istedim. tabiki kullanan daha iyi bilecektir, beklemekte fayda var.
  • 6233 aslında güzel telefon ama Flaş eksiği en çok göze batanı olmuş..

Bunun yanı sıra bir eksiği yok diyebiliriz..2 MP Kamerası , 640*480 VGA Video Kalitesi , Çift Hoparlör desteği ile yüksek ve kaliteli ses ve kibarlığı ile öne çıkan bir telefon.Fakat Symbian OS İşletim Sistemi olmadığı için Şifreleyici vs. vs. uygulama yğklemeyezsiniz malesef..

Forumda Nokia N72 İncelemesi ve 6233 İncelemesi mevcut , oralara da bakıp değerlendirebilirsiniz..

N72 İncelemesi İmzamda mevcut..
  • Yaa ben ne 6233 nede n72 kullandım ama burada n72yi tek geçerim hiç düşünmem onu alırım bilmiyorum nasıl olduda böyle bi çelişkiye düştün
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk
    Yaa ben ne 6233 nede n72 kullandım ama burada n72yi tek geçerim hiç düşünmem onu alırım bilmiyorum nasıl olduda böyle bi çelişkiye düştün

yok ya oyle deme, celiski falan. ikisininde kulvarlari farkli belki 6233 alaninda en iyisi ama n72 den biliyorsun daha iyileride var. ama yinede diyorum s40 alacaksan 6233, s60 alacaksan n72. ama bende 3250 var o daha iyi veya nebilim, n73 ve n93.. dedigim gibi n72 kesinlikle denilemez ama alinir yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi arkadaşlar n72 6233 karşılaştırması değil konu n72nin tipi hoş ya diğer n serilerine göre s60 olayının zenginliğine de katılıyorum ama bi önceki mesajımda bahsettiğim 6233 özellikleri(ki asıl merak ettiklerim onlar) eğer tatmin ederse simbiandan neden vazgeçilmesinki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Yaa ben ne 6233 nede n72 kullandım ama burada n72yi tek geçerim hiç düşünmem onu alırım bilmiyorum nasıl olduda böyle bi çelişkiye düştün

bende her ikisini de kullandım, genel olarak 6233 daha iyi geldi. Şu anda 6233 kullanıyorum sorunsuz, çok memnunum...
  • ya sevgili arkadaşlar yok mu kafama takılan ayrıntıları yanıtlayacak bi 6233 kullanıcısı.donanımhaber sakinleri şu konuya bi el atıverin bi zahmet.
  • 6233özelliklerinde foto ve görüntüleri saklaya biliyorsunuz(Sunumlar veya dokümanlar gibi önemli dosyalarý yedekleyin ya da kiþisel mobil depolama cihazýnýzda görüntüleri saklayýn ) yazıyordu ondan sordum ayrıca Presence: Wireless Village ve Dynamic telefon defteri diye bi şeylerden bahsediyor bunlar ne acaba ve bildiğin kadarıyla diğer nokialarda yok.bu nedenle özellikle kullanıcı olanlardan yada bu makineyi çok iyi tanıyanlardan yardım bekliyorum.
    işte sevgili arkadaşlar özellikle yanıt aradığım ayrıntılar bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coasar

clone arkadaşıma teşekkürler emeğine sağlık ama keşke 3g olayını daha basit tarzda anlatsaydı 6233özelliklerinde foto ve görüntüleri saklaya biliyorsunuz(Sunumlar veya dokümanlar gibi önemli dosyalarý yedekleyin ya da kiþisel mobil depolama cihazýnýzda görüntüleri saklayýn ) yazıyordu ondan sordum ayrıca Presence: Wireless Village ve Dynamic telefon defteri diye bi şeylerden bahsediyor bunlar ne acaba ve bildiğin kadarıyla diğer nokialarda yok.bu nedenle özellikle kullanıcı olanlardan yada bu makineyi çok iyi tanıyanlardan yardım bekliyorum.

arkadaşım 3g görüntülü konuşmak demek oluyo ki hiç bi gsm desteklemiyo
    fotoları görüntüleri şifreleyemezsin ama saklarsın o konuda kafan rahat olsun
    ben çok inceledim ve almayı düşünüyorum tavsiye de ederim
    diğer nokialardan derken yeni çıkanlardan iyi olamaz tabiki ama
    kasa kalitesi olarak en iyilerden
    videosu neredeyse en iyisi
    foto 2 mpliklerin hepsinden iyi ama flash yok o eksiği var
    ses bütün hepsinden iyi (belki n73 yarışır işte onuda dinnemedim ama üç hoparlör var...!)
    yani tipini beğendiysen alınacak tek telefon...!
    n72 yi salla her yönüyle bundan kötü tek artısı symbian bence
    ben onu da almazdım 3250 alırdım symbian için alınacaksa...!

• 1-foto ve görüntüleri saklaya biliyorsunuz(Sunumlar veya dokümanlar gibi önemli dosyalarý yedekleyin ya da kiþisel mobil depolama cihazýnýzda görüntüleri saklayýn = Hertürlü dosyayı transfer edip telefonda saklayabilirsin.

Presence: Wireless Village ve Dynamic telefon defteri =MSN deki Durumum a benziyor. Arkadaşların ın durumunu görebiliyorsun.GPRS ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

quote:

Orjinalden alıntı: coasar

clone arkadaşıma teşekkürler emeğine sağlık ama keşke 3g olayını daha basit tarzda anlatsaydı 6233özelliklerinde foto ve görüntüleri saklaya biliyorsunuz(Sunumlar veya dokümanlar gibi önemli dosyalarý yedekleyin ya da kiþisel mobil depolama cihazýnýzda görüntüleri saklayýn ) yazıyordu ondan sordum ayrıca Presence: Wireless Village ve Dynamic telefon defteri diye bi şeylerden bahsediyor bunlar ne acaba ve bildiğin kadarıyla diğer nokialarda yok.bu nedenle özellikle kullanıcı olanlardan yada bu makineyi çok iyi tanıyanlardan yardım bekliyorum.

fotoları görüntüleri şifreleyemezsin ama saklarsın o konuda kafan rahat olsun
    ben çok inceledim ve almayı düşünüyorum tavsiye de ederim
    diğer nokialardan derken yeni çıkanlardan iyi olamaz tabiki ama
    kasa kalitesi olarak en iyilerden
    videosu neredeyse en iyisi
    foto 2 mpliklerin hepsinden iyi ama flash yok o eksiği var
    ses bütün hepsinden iyi (belki n73 yarışır işte onuda dinnemedim ama üç hoparlör var...!)
    yani tipini beğendiysen alınacak tek telefon...!
    n72 yi salla her yönüyle bundan kötü tek artısı symbian bence
    ben onu da almazdım 3250 alırdım symbian için alınacaksa...!

arkadaşa katılıyorum.dün almaya gittim bende 6233.ama zonguldakta siyah rengini bulamadım.onu beklicem bende.fyat da 670 dediler en düşük.N72 çok büyük gözüküyor elde bence.Hatta N70 bile N72 den daha kibar geldi bana.Gerisini sen düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 3 Eylül 2006; 15:24:36 >

• ben bi kaç gün içinde sihay 6233 alacağım tavsiye de edeim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.