Şimdi Ara

6260 la ilgili bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar formu aradım ama 6260 la ilgili bişi bulamadım bugün bi 6260 aldım onla ilgili ayrıntılı bilgi ve ekleyebileceğim özellikler varmı sizce nasıl bi telefon

• aferin iyi yapmisin ya ohooo
  • Telefon bence büyük. Hayırlı olsun tabiki. Bu arada videolar ve PC suite yüklerim dersenwww.TeknoPortal.com dan TeknoYükle ye basarak çok rahat bulursun...
  • arkadaşlar okuyanlar bilir bana kullanılmış 6260 satıldı ve ne yapsamda değişim yapmadılar.sen kullandın dediler.genpadanda boynerdende nefret ediyorum.tel başıma kaldı.inceledikçe sürekli acayip şeyler keşfediyorum.acaba kullanılmış olduğundanmı?sizdeki 6260da böyle acayiplikler varmı cevap yazarsanız çok sevinirim.
    1. ekranda camın içine doğru bakınca, sağ ve sol kenarlarda(siyah çerçeve gibi hani lastik var kenarlarda) o lastik önce düz sonra aşağı kısımda sanki biri parmağıyla basmış gibi eğimli duruyor.hem sağda hem solda böyle.acaba içini açıp kurcalanmışda ondanmı?
    2. tuşlar dışarı çıkık.dökülecek gibi duruyo(yerinde sabit değil her yöne kayıyo) .basınca haşır huşur ses çıkartarak iki tarafa dalgalanıyo.tırnağımla ileri hafifçe çeksem kopacak gibi yukarı kalkıyo.bu normal mi?
    3. git"e basıp ajanda falan olan yere giderken ekranda duvar kağıdı resmimin görüntüsü yavaş yavaş kayboluyo.hemen geçemiyo.menüyede hemen geçemiyo, duvar kağıdı resmi hemen kaybolmuyo.duvar kağıdı resmimin üst kısmında ince bir çizgi halindeki kısmı menü ekranının üst kısmına taşınıyor.böyle bişey sizdede oluyomu?
    4.şarj yaparken ilk başta ışık yanmıyo kapağı açıp kapıyorum bikaç kere sonra yanmaya başlıyo.
    5.birde sözlük modu var hani mesaj atarken.orada çok enteresan sözcükler var.acaba benden önce kullananmı kayıt etmiş diye şüphe ediyorum.acaba bir kelimeyi kontrol edermisiniz sizdede çıkıcakmı?sözlük açık modunda iken mecit yazarsanız ve altı çizililiyken hemen kalem işaretine basarsanız sözlük sekmesinden eşleşmeler seçilince hangi sözcükler çıkıyor?mecit bunların içinde varmı yazan olursa çok minnettar olurum.
    6.fabrika ayarlarına nasıl geri dönülüyor?(acemi kullanıcıyım)
    oyun skorlarını silmek mümkünmüdür nasıl?
    7.nokia teknik destek servisi bana telefonu benden önce bi kullanan olduğunu ispatlamanın bir yolu yok dedi.bu doğrumudur?yazılımsal veya donanımsal olarak bunu tesbit etmenin yolunu bilen varmı??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.