Şimdi Ara

6260 yardımmmm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardesler bugun yarın alıcam tlfnu ama su 6630 kafamı cok karıstırıo!!!!Aralarında daglar kadar fark warmı yani o fiyat farkına deger mi!!6260 hakkındaki yorumlarınızı ogerenebiliriyim!!Tavsiye edermisiniz. Video cekimi herkes kotu dioo nie? Ne kadar cekio bi sınırı warmı?? Bide kapagını acarken saga sola oynama yapıomu ekran?? Bide resim kalitesi 6600 ile aynı diolar ölemi???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewent -- 8 Mart 2005, 14:10:11 >

• mp3 calarken ses kalitesi ve seviyesi nasıl
  • Tabiiki 6630 çok daha iyi telefon ama ben 6260 kullanıyorum, kötü tarafı yön tuşları zor basıyo bu yüzden oyun biraz zor oynarsın, video çekimi normale göre daha kötü ama henüz doğrudüzgün çeken bi telefon görmedim, fakat video sınırsız çekiyor, resim kalitesi güzel, özellikle gece çekimi farkı belirgin şekilde, 640*480 çekim yapabiliyor, kapağı sağa ve de sola dönebiliyor, yani hem kendini hemde karşıyı çekebiliyorsun, kapağı açık kapatıpta kullanabiliyorsunda, 6600'la aynı resim kalitesi var bence, boyutuda biraz büyük, bu eksileri kaldırabileceksen o kadar para vermeye gerek duymadan al bence, bende 6630 düşünüyordum fakat görüntüsü hoşuma gitmedi, eksilerinide önemsemeden 6260 aldım paramda cebimde kaldı ama tartışılmaz şekilde 6630'un üstünlüğü var..
  • 6630 un ustunlugu war diosunda bu sadece foto kalitesinde degilmi bide su kapagı acarken saga sola oynama yapıomu
  • bide su bluetooth baglantı iin güzel bi adaptör önerirmisiniz
  • 6260 cılar topicine bakarsan daha iyi olur senin açından....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.