Ben geçenlerde bilgisayar vasıtasıyla internetten, kendi sitesinden n80'e yeni firmware yükledim.Gözüme çarpan 2-3 tane bug var.Bunlar sizlerde de aynımı yoksa benim firmware yanlışmı yüklendi bilmiyorum.Bu konuda elinde n80'i olan arkadaşlar varsa şu sorularımı cevaplayabilirler mi?
1-Snake adlı oyunda oyuna girdikten sonra yılanı yönlendirirken labirent içerisindeki duvarlara çarptığınızda ekranın üst kısmı beyaz oluyor ve ekran titriyor. 2-Quickoffice adlı ikona tıklayınca üst kısma gelen 4 adet menüde (quickoffice, quickword, quicksheet ve quickpoint) sağa ok işareti çıkmıyor.Ama sağ tuşa basınca oklar aktif hale geliyor.Ama programı ilk çalıştırınca 4 adet menünün solunda ve sağında ok işaretleri görünmüyor. 3-N80 uyku modunda mavi ışığı yanıp sönerken ve tuş kilidi aktif haldeyken bir çağrı geldiğinde, telefon çaldığında n80 uyku modundan çıkmış olmasına rağmen mavi ışık yanıp sönmeye devam ediyor.Çağrı kesilince tuş kilidini açıyorum ve mavi ışık yanıp sönmeye devam ediyor.Kendini kapatmıyor.Ama çağrı gelmeden tuş kilidini kaldırınca mavi ışık sönüyor.
Bunlar bende böyle.Birde siz kendi N80'inizden kontrol ederseniz ve buraya bende de böyle yada değil yazarsanız çok sevinicem.Şimdiden emeklerinize çok teşekkür ederim.