Şimdi Ara

i8910 3g sorunu yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar i8910 kullanıyorum ve şöyle bire sorunum var telefonumun 3g si daha önce sorunsuz olarak çaılışıyordu ama sonradan kardeşim telefonun gizli menüsüne girerek (*#1546792*#)burdaki menüde bazı değerleri değiştirmiş ve şimdi telefon 3g şebekesine geçtiği gibi şebeke gidiyor bir müddet sonra 3g şebekesi geliyor ondan sonra hiçbir şekilde arama yapamıyorum ve başkasıda bana ulaşamıyor ama 3g şebekesini dervre dışı bıraktığımda herhangi bir sorun yok normal şebekede sorunsuz kullanabiliyorum yeni firmware tükledim olmadı fabrika ayarlarını yükledim olmadı ne yaptıysam olmadı gizli menüye girdiğimde umts rf nv alt menüsünde bulunan r_tx_comp_vs_freg_0 ve diğre alt değerleri hep sıfır bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim cihaz yurt dışından geldiği için garantiden yaptıramıyorum bakmıyoruz diyorlar bu arada 3g şebekesinde daha önce hiç bir sorun yoktu gayet iyi çalışıyordu taki kardeşim karıştırana kadar

• Samsung i550w (Symbian S60 v3) ile aynı hatayı ben de yaptım ve format FW update hiç sonuç vermedi aynı şekilde. Sonra nereyi değiştirdiğimi hatırlayıp tersini yaptım ancak halen bazen sorun olabiliyor. Cihaz kendi kendine açılıp kapanıyor ve hafıza kartını görmüyor, illa ki çıkarıp tekrar takmam gerekiyor. Kısacası ya ücretli olarak servise gidecek ya da kardeşiniz nereyi değiştirdiğini hatırlayıp tam tersini yapacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.