Şimdi Ara

nokia N8-İphone4 lütfen yardım ikisi arasındayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nokia n8 ile iphone 4 arasında kaldım lütfen yardımcı olun.....

nedenleriyle birlikte hangisi daha iyi ve neden hangisini tercih etmeliyim kafam çok karışık

• iPhone 4 tabikide.
    Sadece appstore yeter de artar almak için.
    +ları
    Retina display
    hd video çekimi 30 fps
    appstore(daha çok ve kaliteli uygulamalar, oyunlar)
    1ghz işlemci,
    ramden emin değilim ama galiba n8 den fazlaydı
    jiroskop
    iphonenun en büyük eksiğide flash, yani en büyütülen eksiği.Flash destekli çok telefon kullandım, fakat birkere bile flash isteyen bir siteye girmedim.
    n8in artıları
    12mp kamera, çok güzel foto çeker
    micro sd takınca hafızası daha fazla olur
    fiyatı da daha ucuzdur.
    xenon flash
    hdmi bağlantısı

symbian kullanması bir eksisi n8in.Her nekadar hataları düzelttik deselerde ben inanmıyorum.
    herneyse, böyle kağıt üstündeki özellikleriyle bir sonuç çıkmaz.Ne için kullanacağınıza göre değişir.
    Şahsen sadece appstore ve retina display bile yeter iphone 4 almak için.
    Ayrıca tahminimce n8 de 1500 civarı bir fiyattan satılıcak, ve o fiyata da andriod li bir telefon alablirsiniz, çok daha mantıklı olacaktır.Param var iphone 4 alabilirim diyorsanız, en iyisi iphone 4 olur.
    Eğer fotoğraf kalitesi çok önemliyse birtane kamera almanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 26 Temmuz 2010; 18:27:44 >

• iphone almayı bende düşündüm ama çok dayanıksız telefon diyorlar araştırmalarıma göre yani o kadar para verecegm bende sonuçta
    bunları düşünmem lazm kafam çok karıştı yaa ilk olarak bende iphone düşünüodm yoksa :S
  • Nasıl dayanıksız?Ne anlamda yani düşürünce kırılması yada kendiliğinden bozulması gibi birşey mi?
    Çevremde birsürü iPhone kullanıcısı var sorunsuz kullanıyorlar.babamda 1.5 yıla yakın süredir var 3g, kaç kere düştü hala çalışıyor.Arkadaşımda var 3gs oda önümde en az 2-3 kere düşürdü ve bir sorunu yok.Kendiliğinden bozulan da görmedim.Tabiki elektronik bir cihaz, yani düşürünce bozulabilir, yada kendiliğinden bozulabilir, bu her cihazda olabilir.
    Fakat yinede bence iPhone almayacağım derseniz bile, andriodli bir telefon düşünün desire, nexus one gibi.
  • yani düşünce fln ufak bi düşürmedde sorun yaşanıyormuş

benim bi fikrim yok biraz araştırdım ona dayanarak sölüyorum yoksa bende bilmiyorm

yoksa bende iphone düşünüyorm fakat olumsuz şeyler okuyunca da insanın fikri değişiyo

sonuçta ucuz bi cihaz da değil...
  • Valla dayaniksiz olduğunu sanmıyorum dediğim gibi cevremde bir sürü iPhone kullanıcısı var.daha hiç sorun yasamadılar.
  • cewap için tsk...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben N8 diyorum. Xenon flaşıyla, 1/1.83" sensörüyle, HDMI çıkışıyla, USB On The Go'suyla benim ihtiyaçlarıma beklentilerime ve cebime en uygun cihaz. N82 kullanmanın verdiği bir şey olsa gerek telefonda mutlaka Xenon flaş şarttır benim için. Kamera almak çok mantıklı değil. Taşıması işkence oluyor her zaman da yanında taşıyamıyorsun. Bu yüzden gerek ihtiyaçlarım gerekse maddi imkanlarım gereği N8 benim için şu anda en uygunu.
  • galaxy s e de bir bak derim eğer beğenmezsen de iphone 4 deki sinyal sorununuda göze al.Ama 2 sinin içinden n8 derim,anten sorunu olan bir telefonu almak istemezdim bu benim şahsi görüşüm
  • benımde tercıhım n8 den yana olurdu 12 mp kamera vs vs
  • İKİ TELEFONUNDA ARTILARINI VE EKSİLERİNİ HEMEN HEMEN BU İŞLERDEN ANLAYAN HERKEZ BİLİYO O YÜZDEN LAFI FAZLA UZATMADAN DİREK NOKİA N8 DİYORUM
    BU TAMAMEN KİŞİSEL Bİ YORUM N8 İN DIŞ GÖRÜNÜŞÜ BENCE MÜKEMMEL FAKAT AYFONDA HİÇ BİR ESTETİK GÖREMİYORUM KENARLARI ARKASI ÖNÜ DÜZ VE KENARLRI SİVRİ SANKI DUVARI Bİ KÖŞESİNİ ELLİYOMUŞ GİBİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: n8birbaslangic

İKİ TELEFONUNDA ARTILARINI VE EKSİLERİNİ HEMEN HEMEN BU İŞLERDEN ANLAYAN HERKEZ BİLİYO O YÜZDEN LAFI FAZLA UZATMADAN DİREK NOKİA N8 DİYORUM
    BU TAMAMEN KİŞİSEL Bİ YORUM N8 İN DIŞ GÖRÜNÜŞÜ BENCE MÜKEMMEL FAKAT AYFONDA HİÇ BİR ESTETİK GÖREMİYORUM KENARLARI ARKASI ÖNÜ DÜZ VE KENARLRI SİVRİ SANKI DUVARI Bİ KÖŞESİNİ ELLİYOMUŞ GİBİ

yok artık, tamam n8 güzel görünüyor ona birşey demiyorum, birsürü rengi var gayet şık, fakat iPhone duvar gibi mi?
    Zaten nickinizden nokia fanı olduğunuz anlaşılıyor..

Bu arada konu sakat, birazdan apple fanları falan da üşüşür giren girene

• Demedi demeyin kan çıkacak.
  • yapmayın arkadaşlar n8 in neresi güzel.açıkçası ne kadar eleştirsemde iphone 4 tasarım olarak n8 in çok ilerisinde.
  • @ax tasarım göreceli bir kavramdır onun için hiç kimseye bu konuda haksız olduğunu söyleyemeyiz. iPhone'u beğenen kişi iPhone'u beğeniyorsa mutlaka kendi zevkidir ve begenisidir aynı şekilde N8'i beğenen kişinin zevki de kendi begenisidir. Mutlaka kendisinin hoşuna giden bir çizgisi vardır. O yüzden tasarım konusunda herkesin görüşüne saygı duyarım o onun kendi zevkidir.
  • tasarım görecelidir tabiki, fakat bir telefona duvar gibi demekte biraz abartı değil mi?
  • arkadaşlar şimdiye kadar nokia kullandım ama onu tercih etmeme nedenlerimde en başta Symbian gelio ...

Symbian sorunlarını tamamen düzeltmiş olsa kesinlikle n8 derim ama kafam çok karışık
  • N8 i pas geçin derim. Nokia alacaksanız MeeGo'dan şaşmayın. N8 in kamerasından başka bir numarası yok. Bir de HDMI ile USB OTG. Ben cihazı kılıf vs. ile kullanmam arkadaş diyorsanız iPhone 4 de almayın. (Zaten anten problemi olmasa dahi mevcut fiyatlara alınmaz ya neyse.) Samsung'un yazılım desteğinden çekiniyorsanız Galaxy S de almayın.

Siz en iyisi telefon falan almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 26 Temmuz 2010; 21:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

N8 i pas geçin derim. Nokia alacaksanız MeeGo'dan şaşmayın. N8 in kamerasından başka bir numarası yok. Bir de HDMI ile USB OTG. Ben cihazı kılıf vs. ile kullanmam arkadaş diyorsanız iPhone 4 de almayın. (Zaten anten problemi olmasa dahi mevcut fiyatlara alınmaz ya neyse.) Samsung'un yazılım desteğinden çekiniyorsanız Galaxy S de almayın.

[simage][/simage] nokia n8 de tek sorun Symbian ondan emin olsam kesin cewabımı vereceğim ama tek sorun o

• quote:

Orijinalden alıntı: aacuna

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

N8 i pas geçin derim. Nokia alacaksanız MeeGo'dan şaşmayın. N8 in kamerasından başka bir numarası yok. Bir de HDMI ile USB OTG. Ben cihazı kılıf vs. ile kullanmam arkadaş diyorsanız iPhone 4 de almayın. (Zaten anten problemi olmasa dahi mevcut fiyatlara alınmaz ya neyse.) Samsung'un yazılım desteğinden çekiniyorsanız Galaxy S de almayın.

[simage][/simage] nokia n8 de tek sorun Symbian ondan emin olsam kesin cewabımı vereceğim ama tek sorun o

tamam da bu soruna cevap verebilmemiz için ürünün piyasada olması lazım.bana göre n8 in tek kurtuluşu var oda kamerası.kamerası rakiplerinden çok daha iyi olmazsa symbian ne kadar düzeltilmilş olsada alınmaz...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.