Şimdi Ara

nokia N8-İphone4 lütfen yardım ikisi arasındayım (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: n8birbaslangic

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

nexus one alın o zamanNerdeyse aynı desire la, hem froyo da var.

ya bi telefonun özellikleri kamerası vb..şeyler tabiki çok önemli bunlara hiç bi şey demiyorum ama telefonun şeklini eğer beyenmediysem o telefon istersen 2100 çağının özellikleriyle donatılsın almam ve bu nexus one nin şeklini kesinlikle korkunç itici buluyorum ayfon bile bundan daha güzel

Alacak kisi sen degilsin zaten n8 dışındaki tüm telefonları kötülemek dısında yapacak bir isin yok mü?

Görüntü önemli tabi fakat ben nexusun görüntüsünü seviyorum.gitti gidiyrda falan sıfır satılmıyor mü şeaire?

• herkese yorumları için tsk ediyorm kararımı verdim n8 alacağım büyük bi ihtimalle

cihaz henüz çıkmadı ama yorumları da dinleyip n8 alacağım galiba ...

şuanda en iisi o gibi gözüküyor.... iphonede de çok eksik var yani... onuda araştırdım..
  • bence büyük bir hata yapıyorsun, iphone almayacağım illa diyorsan androidli telefonlara bak, yok illa nokia diyorsanda n9 u derim.
    Birde o eksik dediğin şeyler nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 4 Ağustos 2010; 18:17:03 >
  • iphone bi kere çok hassas bi tel olduğunu diyorlar anten sorunu vs... vs... eksikleri bunlar işte kardeşm....

n9 ne zamana çıkar ?? onda ne değişecek bilgin varsa yazar mısın lütfen...

hatam ne bide onu söler misin??? .S kafam çok karışık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aacuna -- 4 Ağustos 2010; 18:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aacuna

iphone bi kere çok hassas bi tel olduğunu diyorlar anten sorunu vs... vs... eksikleri bunlar işte kardeşm....

Türkiye'de kullananlar anten sorunu yaşamıyor.
    n9 da meego işletim sistemi kullanılacakmış, hatalı symbian yerine (her nekadar düzelticez deselerde ben inanmıyorum) onu alın daha mantıklı.
    Bence n8 alınacak bir telefon değil, karşısında andriod ve iPhone 4 varken alınacak bir telefon değil.

Neyse sen bilirsin arkadaşım, sonra pişman olma diye diyorum.
  • quote:

yani düşünce fln ufak bi düşürmedde sorun yaşanıyormuş

benim bi fikrim yok biraz araştırdım ona dayanarak sölüyorum yoksa bende bilmiyorm

yoksa bende iphone düşünüyorm fakat olumsuz şeyler okuyunca da insanın fikri değişiyo

sonuçta ucuz bi cihaz da değil...

İphone 4 kullanıyorum 3-4 kere düşürdüm cihazda çizik dahi oluşmadı galiba bu sefer kasayı sağlam yapabilmişler.
  • Yerinde Olsam Android Bir Telefon Alırım. Iphone alacaksan Uygulamalara Meraklı Sürekli İndiren Biri olman Gerekiyor. Onun Dışında Yukarıya Bakınca Özellikler Bakımından N8 gayet iyi. Ama Dediğim Gibi Android Bir Telefonla da Mutlu Mesut Yaşarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 4 Ağustos 2010; 18:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

iphone bi kere çok hassas bi tel olduğunu diyorlar anten sorunu vs... vs... eksikleri bunlar işte kardeşm....

Türkiye'de kullananlar anten sorunu yaşamıyor.
    n9 da meego işletim sistemi kullanılacakmış, hatalı symbian yerine (her nekadar düzelticez deselerde ben inanmıyorum) onu alın daha mantıklı.
    Bence n8 alınacak bir telefon değil, karşısında andriod ve iPhone 4 varken alınacak bir telefon değil.

Neyse sen bilirsin arkadaşım, sonra pişman olma diye diyorum.

tmm kardeşm biraz daha araştırmalıyım galiba

• insanlar symbiandan ne bekliyor bilmiyorum
    Sony kullanicisi olarak ihtiyacim nezdinde e63 aldim kendisi symbian bir cihaz ve her istegi yerine getiriyor
    kisi ne istedigini bilecek
    Sadece oyun icin telefon aliyorsa iphone
    Hic gormedim etrafimda iphonu olupta surekli oyun oynayan cunku genellikle muzik telefon mesaj amacli kullaniliyor
    Nokia gayet guzel bir is cikarmis burada
    Eger ki oyun tarzi birsey istiyorsan iphone al arkana bakma ama ortadaki stabil olmayan sinyal durumunu goz ardi etme
    Eger telefonu gercek amaci olan telefon icin alacaksan nokia yillardir uzerine duseni yapiyor (fanatik degilim ) bence telefonlara 500den sonra verilen her kurus icin yazik
    Amacini belirle ne istiyorsun telefondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

quote:

yani düşünce fln ufak bi düşürmedde sorun yaşanıyormuş

benim bi fikrim yok biraz araştırdım ona dayanarak sölüyorum yoksa bende bilmiyorm

yoksa bende iphone düşünüyorm fakat olumsuz şeyler okuyunca da insanın fikri değişiyo

sonuçta ucuz bi cihaz da değil...

İphone 4 kullanıyorum 3-4 kere düşürdüm cihazda çizik dahi oluşmadı galiba bu sefer kasayı sağlam yapabilmişler.

peki sen memnun mnusun kardes iphone 4 den ??
  • hızlı olacak sorun çıkarmayacak öyle çok oyunla fln işim olmaz ama sık mesaj yazarm
  • elimdeki telefon olan e63 ile cok hizli mesaj arti gereken uygulamalar gayet hizli yapiliyor Ki bu telefon 2 yil once cikti
    Simdikiler cok daha hizli olur o bakimdan aklinda sorun kalmasin bence
    Sonyden sonra nokia yavas gelir diyordum fakat hicbir fark yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brooklynn -- 4 Ağustos 2010; 19:14:36 >
  • Bugüne kadar 3 tane Symbian'lı cihaz kullandım. Bunlar; N72, N95 8Gb ve N97. Bu cihazlarda hiç sorun yaşamadım. Sadece açarken otomatik başlattaki programlar açılıncaya kadar beklemek zorunda kaldım bunun dışında gayet memnundum. N97'de menüde kinetic scroll şeklinde dolaşırken takılma oluyordu ilk açışta bir de bu var. iPod Touch kullanıyorum, gayet stabil bir cihaz JB'de yaptım ama yine de ne kadar program indirsem de bir süre sonra sıkıyor. Nokia'da ihtiyacım olan bütün programları buluyorum yeterli geliyor. Ben de iPhone 4 ile N8 arasında kalmıştım her ne kadar N8 ağır bassa da görüntülü görüşme için iPhone'da kablosuz ağa ihtiyaç olduğunu öğrendiğim anda iyice N8 belirginleşti. Zaten bir süre sonra telefonla sadece konuşup, mesaj atıp, fotoğraf çekiyorum ve Nokia yeterli geliyor. Apple her yerden kısıyor kullanıcıyı boğuyor resmen, özelliği koyuyor ama kullanabilmek için JB gerekiyor. Böyle yaptığı sürece benim için ilk sıraya yerleşemeyecek gibi. Nokia'da tek şikayet ettiğim yer 2. el fiyatları, yok pahasına gidiyor.

• bende o yüzden n 8 ağır basıyo işte ...
  • quote:

bende o yüzden n 8 ağır basıyo işte ...

o zaman senın aklıında belırmıs ne alacagın
  • iphone 4 ün sinyal sorunu varken alınabılecek bır telefon degıl.Ben n8 diyorum
  • şimdilik aklımda n8 var herkese tskler....
  • bence iphone...bir anket açılsaydı keşke....
  • Fikrimi değiştirdim, bence n8 almalısın, çünkü gerçekten onu istiyor gibisin
    fakat hala iphone 4 ün n8 den çok daha fazla alanda üstün olduğunu düşünüyorum, ama siz zaten n8 istiyor gibisiniz, o zaman onu alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: waffenss

bence iphone...bir anket açılsaydı keşke....

evet.
    hem konu dağılmamış olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.