Şimdi Ara

nokia N8-İphone4 lütfen yardım ikisi arasındayım (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada nanaka9 yav akradaşım o güzelim alet düşürülür mü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

bu arada nanaka9 yav akradaşım o güzelim alet düşürülür mü ya

• quote:

Fikrimi değiştirdim, bence n8 almalısın, çünkü gerçekten onu istiyor gibisin
    fakat hala iphone 4 ün n8 den çok daha fazla alanda üstün olduğunu düşünüyorum, ama siz zaten n8 istiyor gibisiniz, o zaman onu alın

malesef iphonenin de sorunları var sadece appstore içinde iphone almak istemiyorum açıkçası ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aacuna

quote:

fakat hala iphone 4 ün n8 den çok daha fazla alanda üstün olduğunu düşünüyorum, ama siz zaten n8 istiyor gibisiniz, o zaman onu alın

malesef iphonenin de sorunları var sadece appstore içinde iphone almak istemiyorum açıkçası ....

Hocam, öyle bir telefon alın ki şu an piyasada olan diğerlerinde aklınız kalmasın. Eğer böyle yapmazsanız, hangi telefonu alırsanız alın ısınamazsınız

• quote:

quote:

nasıl bir sorun ? o anten sorunu, her telefonda anteni kaparsanız oluyor, ha apple naptı diyer telefonlara göre eliniz deyme ihtimali daha yüksek olan biryere koydu, fakat türkiye'de kullananlar bir sorunun olmadığını belirtti malum her çatıda baz istasyonu var, ve zaten o kesilmeyi yapmak için rahatsız bir pozisyonda sol elinizle sıkmanız lazım.
    Başka bir eksiği flash iphone un, yani öyle deniyor kendi adıma flashlı telefon kullandımda ne oldu flashlı bir siteye mi girdim..

Yani bari n8 almayın, andriod ve iphone varken n8 ne ya..
    Belli siz pek istemiyorsunuz iphone u, o zaman andriod alın..Daha çıkmamış bir telefon sonuçta n8, neye güvenerek öneriyorsunuz anlamadım.

Bu kağıt üstünde kıyaslama işi sahiden saçma, bende n97 yi alırken kağıt üstünde 3gs ten üstün buldum ve aldım, almaz olaydım, elinize iphone u aldığınızda anlıyorsunuz nasıl olduğunu..Varsa bir tanıdığınızdan ödünç alın 1 hafta kullanın iPod touch 3g de olabilir.

• yani peki de appstore den başka ne awntajları var söler misiniz iphone nin
  • quote:

yani peki de appstore den başka ne awntajları var söler misiniz iphone nin

retina display
    hd video çekimi 30 fps de
    dediğin gibi appstore
    Kulaklıktan ses kalitesi çok iyi
    rahat kullanım, menüsü falan sade ve çok rahat

vs. dediğim gibi kağıt üstünde karşılaştırmakla olmaz, elinize aldığınızda zaten n8 den çok daha üstün bir telefon olduğunu anlayacaksınız.
  • quote:

nasıl bir sorun ? o anten sorunu,
    her telefonda anteni kaparsanız
    oluyor, ha apple naptı diyer
    telefonlara göre eliniz deyme
    ihtimali daha yüksek olan biryere
    koydu, fakat türkiye'de
    kullananlar bir sorunun
    olmadığını belirtti malum her
    çatıda baz istasyonu var, ve
    zaten o kesilmeyi yapmak için
    rahatsız bir pozisyonda sol
    elinizle sıkmanız lazım.

Forumda bu sorunu yaşayan birkaç kişi vardı. Hatta 3Gs'in full çektiği yerde iPhone 4 çekmiyordu diye belirtmişti bir kullanıcı.
    quote:

Yani bari n8 almayın, andriod ve
    iphone varken n8 ne ya..Belli siz pek istemiyorsunuz
    iphone u, o zaman andriod
    alın ..

Bu ihtiyaç meselesidir. Ayrıca neden iPhone ve Android varken alınmazmış açıklar mısınız?

quote:

Daha çıkmamış bir telefon
    sonuçta n8, neye güvenerek
    öneriyorsunuz anlamadım.

Peki siz neye güvenerek önermiyorsunuz ben de onu anlamadım... Kendinizle çeliştiğinizin farkında mısınız? Çıkmamış bir cihazı(N8) önermiyorsunuz ama yukarıdaki bir başka yorumunuzda çıkmamış bir cihazı(N9) öneriyorsunuz? Daha kendiniz söylüyorsunuz "Çıkmamış" diyorsunuz. "Çıkmamış bir cihazı neye güvenerek öneriyorsunuz?" diye sormuşsunuz ama "Çıkmamış bir cihazı neye güvenerek önermiyorsunuz?" diye sormak gerek. Çıkmadan önce her cihaz önerilir, iPhone da öneriliyordu diğer cihazlarda... Diğer cihazlar önerilince birşey denmiyor ama N8 önerilince neden öneriliyor diye soruluyor? Ne alakası var bunun çıkmamış olmasıyla?

quote:

Bu kağıt üstünde kıyaslama işi
    sahiden saçma, bende n97 yi
    alırken kağıt üstünde 3gs ten
    üstün buldum ve aldım, almaz
    olaydım, elinize iphone u
    aldığınızda anlıyorsunuz nasıl
    olduğunu ..Varsa bir
    tanıdığınızdan ödünç alın 1 hafta
    kullanın iPod touch 3g de olabilir.

N97 3Gs'e göre kağıt üzerinde nasıl üstün oluyor?

• quote:

quote:

retina display
    dediğin gibi appstore

vs. dediğim gibi kağıt üstünde karşılaştırmakla olmaz, elinize aldığınızda zaten n8 den çok daha üstün bir telefon olduğunu anlayacaksınız.

ne yönden rahat kardeşim n8 den kullanımı yardımcı olursan sewinirim bide alınca uzun süreli kullanmak istiyorum iphone sonra bi sorun çıkarmasın anroidli bi telefon da düşünmüyorum ya iphone yada n8

• Eğer ikisi arasında kaldıysanız iphone 4 almanız bana göre daha doğru olacaktır.
    İphone 4 ü begenmezseniz N8 ile anında takas etme şansı bulursunuz ama tersinin mümkün olabileceğini sanmıyorum.
  • sugar_klavyeci
    yazdıklarını okuma zahmetine bile girmeyeceğim.
  • Verecek cevabın olmayışından kaynaklanıyor olmasın o? Onun için yukarıdaki cevabı yazmana hiç gerek yoktu. En azından boş konuşmamış olurdun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 7 Ağustos 2010; 12:10:34 >
  • quote:

quote:

quote:

retina display
    dediğin gibi appstore

ne yönden rahat kardeşim n8 den kullanımı yardımcı olursan sewinirim bide alınca uzun süreli kullanmak istiyorum iphone sonra bi sorun çıkarmasın anroidli bi telefon da düşünmüyorum ya iphone yada n8

yazmıştım cwp lütfen ??

• quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

Eğer ikisi arasında kaldıysanız iphone 4 almanız bana göre daha doğru olacaktır.
    İphone 4 ü begenmezseniz N8 ile anında takas etme şansı bulursunuz ama tersinin mümkün olabileceğini sanmıyorum.

anlıyorum ama uzun süreli kullanabileceğim bişey istiyorum ve rahat hızlı bi helefon istiyorum bol mesaj yazabileceğim sorun çıkartmayacak..... bu yüzden bvu kadar üzerinde duruyorum bu konunun
  • quote:

Forumda bu sorunu yaşayan birkaç kişi vardı. Hatta 3Gs'in full çektiği yerde iPhone 4 çekmiyordu diye belirtmişti bir kullanıcı.

Ben dahil bir çok kullanıcı da bu sorunu hiç yaşamadığımızı uzun süredir bas bas bağırıyoruz forumda, bu durumda en azından Türkiye'de bunun çok çok nadir ve zor yaşanan bir problem olduğunu kabul etmemiz gerekmez mi?Hatta bir arkadaş ekran görüntüsü alarak test yapmış Apple bölümünde şüphesi olan arkadaşlar buyursun oradan baksınlar bir de.

quote:

Bu ihtiyaç meselesidir. Ayrıca neden iPhone ve Android varken alınmazmış açıklar mısınız?

Tabiki ihtiyaç meselesi ama Allah aşkına symbian Android ve IOS'un yanında hangi ihtiyaca daha fazla cevap verebilir? N8'in tek beğendiğim yanı USB-On-The-Go bunu da belirteyim.

quote:

Peki siz neye güvenerek önermiyorsunuz ben de onu anlamadım... Kendinizle çeliştiğinizin farkında mısınız? Çıkmamış bir cihazı(N8) önermiyorsunuz ama yukarıdaki bir başka yorumunuzda çıkmamış bir cihazı(N9) öneriyorsunuz? Daha kendiniz söylüyorsunuz "Çıkmamış" diyorsunuz. "Çıkmamış bir cihazı neye güvenerek öneriyorsunuz?" diye sormuşsunuz ama "Çıkmamış bir cihazı neye güvenerek önermiyorsunuz?" diye sormak gerek. Çıkmadan önce her cihaz önerilir, iPhone da öneriliyordu diğer cihazlarda... Diğer cihazlar önerilince birşey denmiyor ama N8 önerilince neden öneriliyor diye soruluyor? Ne alakası var bunun çıkmamış olmasıyla?

Arkadaşı bilmem ama ben n8'i, symbian'la yaşadığım tecrübelerime ve gsmarena gibi birkaç sitenin symbian^3'ün betasına yaptıkları değerlendirmelere dayanarak RAHATLIKLA tavsiye etmeyebilirim.Çıkmadan önce her cihaz önerilir ama içinde symbian varsa ferrari bile önerilmemelidir.

quote:

N97 3Gs'e göre kağıt üzerinde nasıl üstün oluyor?

5mp kamera, çıkarılabilir batarya, daha uzun batarya ömrü, fiziksel klavye, kamera flaşı, web tarayıcıda flash desteği (sıfır işlevsellik), arttırılabilir hafıza, bluetooth ile veri transferi vs. vs. gördüğünüz gibi yazdığımız zaman iphone3GS'ten çok çok üstün gibi görünüyor(!) ama iş gerçek hayatta kullanıma gelince, n97'yi konuşmasak daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 7 Ağustos 2010; 12:25:00 >

• quote:

Ben dahil bir çok kullanıcı da bu sorunu hiç yaşamadığımızı uzun süredir bas bas bağırıyoruz forumda, bu durumda en azından Türkiye'de bunun çok çok nadir ve zor yaşanan bir problem olduğunu kabul etmemiz gerekmez mi?Hatta bir arkadaş ekran görüntüsü alarak test yapmış Apple bölümünde şüphesi olan arkadaşlar buyursun oradan baksınlar bir de.

Görüntüleri izledim. Bazı cihazlarda varken bazı cihazlarda yok bu sorun.

quote:

Tabiki ihtiyaç meselesi ama Allah aşkına symbian Android ve IOS'un yanında hangi ihtiyaca daha fazla cevap verebilir? N8'in tek beğendiğim yanı USB-On-The-Go bunu da belirteyim.

Kendiniz söylüyorsunuz ihtiyaç meselesidir diye. Eee tartışmanın ne manası var? Benim gerek beklentilerim, gerek ihtiyaçlarım ve gerese maddi imkanlarıma bakarsak N8 şu an için en uygunu.

quote:

Arkadaşı bilmem ama ben n8'i, symbian'la yaşadığım tecrübelerime ve gsmarena gibi birkaç sitenin symbian^3'ün betasına yaptıkları değerlendirmelere dayanarak RAHATLIKLA tavsiye etmeyebilirim.Çıkmadan önce her cihaz önerilir ama içinde symbian varsa ferrari bile önerilmemelidir.

Kendiniz söylüyorsunuz beta demişsiniz. Beta bir sürüm hakkında nasıl bu kadar kesin yargıya varabiliyorsunuz? Symbian^3'ün böyle olacağını nereden biliyorsunuz? Ben çıktıktan sonra bu cihazı ya alırım ya da almam. Çünkü iyi ya da kötü olduğunu ancak o zaman göreceğim. Symbian'la yaşadığınız tecrübeler sizi bu konuda önyargılı davranmaya zorluyor. Karşınızda yenilenmiş haliyle bir işletim sistemi var. N8, S^1 yüklü N97'den %180, yine aynı yazılıma sahip i8910'dan %54 daha hızlıdır.

quote:

5mp kamera, çıkarılabilir batarya, daha uzun batarya ömrü, fiziksel klavye, kamera flaşı, web tarayıcıda flash desteği (sıfır işlevsellik), arttırılabilir hafıza, bluetooth ile veri transferi vs. vs. gördüğünüz gibi yazdığımız zaman iphone3GS'ten çok çok üstün gibi görünüyor(!) ama iş gerçek hayatta kullanıma gelince, n97'yi konuşmasak daha iyi olur.

Hatırlarsan N97 ile 3Gs'i karşılaştırmıştım. N97'nin atılarının kağıt üzerinde çok olması daha iyi olması anlamına gelmiyor. 5MP kamera olması daha işlevsel olmasını sağlamıyor ya da bluetooth ile dosya transferi daha üstün olmasını sağlamıyor. Başkaları dosya transferi konusunu açınca hemen JB ile halloluyor diyorsunuz ama kağıt üzerinde kaşılaştırınca bunu ciddi bir artı olarak gösteriyorsunuz.

Mesela 3Gs'in bu konuda üstün yanları:

ARM Cortex-A8 600MHz processor, PowerVR SGX 530 GPU(emin değilim 530 olduğundan), 256MB RAM, HW Accelerator, işletim sistemi, app desteği vs. Gördüğün gibi asıl kağıt üzerindeki artılar bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Verecek cevabın olmayışından kaynaklanıyor olmasın o? Onun için yukarıdaki cevabı yazmana hiç gerek yoktu. En azından boş konuşmamış olurdun!

İlginç aynı yerde aynı koşullarda üretiliyor ve biri çekmiyor, artık onların yaptığı bir hata vardır.

Siz symbian alın o zaman, herkesin bildiği iki lider ios ve andriod varken siz symbian alın.Doğru ihtiyaç meselesi, aylarca savunduğunuz cihazı alıp kendinizi tatmin etmek

Neye göre önermiyorum bi n97 nin 5800 ın symbianına bakın.N9 meego ile yeni bir işletim sistemine geçiyor, symbian şu anda iyi bir işletim sistemi olarak kabul edilmiyor, yeni versiyoynunda değişeceğinide hiç sanmıyorum, fakat n9 başka bir işletim sistemi kullanacağından n8 e göre daha iyi bir tercih olacaktır, dikkat ettiyseniz de önermedim n8den iyi olur dedim.
    Diğer cihazlar önerilir çünkü ios ta daha önceden bir sorun yoktu symbian gibi yani apple ios 4 te tüm hataları gidereceğiz gibi birşey demedi zaten hata da yoktu.Şunu bir anlasanız artık.

Kağıt üstünde tabiki 6 ay öncesine göre

n97
    klavyesi var
    flashı var
    kamerası 5mp
    kamerasının flashı var
    multi tasking var
    klasör var
    ekran çözünürlüğü daha yüksekti yanlış hatırlamıyorsam.

Yani daha sıralanırda anlamı ne?Birşey yazmak için yazmışsınız.
    Cevap vermeyim uzatmayım dedim zorla uzatıyorsunuz.Dedikleriniz mantığı bile yok.
    Not:klavyeci buna cevap vermezsen sevinirim, ben ne desem zaten yok o böyle değil şöyle diyeceksin, boşuna yorulmayalım
    zaten
    _KadirşinaS_ çok iyi açıklamış, fakat ben de yazayım dedim, sana cevap vermek için değil, telefonu alacak arkadaş bunları doğru sanmasın diye.
    aacuna
    rahat derken o sade menüsü, çok güzel olan dokunmatiği hiç donmadan herşey hızlı bir şekilde açılıyor burada anlatılamayacak bir rahatlık, dediğim gibi bence iphone lu bir tandığınız varsa ödünç alın.
    Bende 6-7 ay önce sizle aynı konumdaydım, burada yazılanlara falan bakıp n97 almıştım 3gs yerine, sonra ipod touch 3g aldım, o zaman anladım 3gsin nasıl birşey olabileceğini, fakat yine de eksikleri vardı 3gs in yani 4 göre daha fazla eksiği ben de yenisini alırım demiştim.
    Yani iphone anlatılmaz yaşanır.Ve apple fanı da değilim, appleın ipod ve iphone dışındaki ürünlerini hiç beğenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 7 Ağustos 2010; 13:18:32 >

• peki sağolun cewap için :)) bi de uzun süreli kullanabilir miyim iphone alsam dayanır mı yani zaten dikkatli kullanırım ama yine de bi sorum dedim :S dediğim gibi kafama asıl takılan konu o çatlaklar fln daha öncede yazmıştım hassas mı die
  • quote:

peki sağolun cewap için :)) bi de uzun süreli kullanabilir miyim iphone alsam dayanır mı yani zaten dikkatli kullanırım ama yine de bi sorum dedim :S dediğim gibi kafama asıl takılan konu o çatlaklar fln daha öncede yazmıştım hassas mı die

arkadaş 4 kere düşürmüş, sorun olmamış, bu benimde içimi rahatlattı, ben toplam kullanım süresi boyunca belki 4 kere düşürürm.Tahmimim iphone 6 çıkana kadar çok güzel olacak iphone 4 sonra 3g gibi donanım yetersizliğinden appleri kasarak açacak.2yıl bence yeterli bir ömür bir telefon için.Zaten 2 yılın sonunda da internette falan gezerken sorun olmyacak yine, sadece eğer 3g gibi olursa bazı oyunlarda kasar.

• yani iphone 4 alınca da en az 2 yıl kullanmak isterim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.