Şimdi Ara

nokia N8-İphone4 lütfen yardım ikisi arasındayım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sybian3 hakkında daha fazla bi şey bilmeden nasıl konuşabiliyosunuz ben anlamıyorum belki telefon gayet hızlı olucak hiçbir yavaşlama vb.. bi durum söz konusu olmicak hele bi çıksın telefon ona göre konuşuruz......
    ayfon 4 e gelince işletim sistemi hızı ve oyun kalitesi dışında hiç ilgimi çekmiyo açıkcası ve şeklini gerçekten beyenmiyorum duvar gibi geliyo..(duvar gibi geliyo sözü tamamen kişisel yanlış anlaşılmasın)
  • iphone 4 ü kimse önermiyor sen nokia yı dşün bence.
  • n8birbaslangic
    retina display ilginizi çekmiyor mu?
    aerenipek
    apple cılar konuyu görmedi herhalde, iPhone için farklı bölüm varya ondandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 26 Temmuz 2010; 22:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

n8birbaslangic
    aerenipek

belki diyecek bi şey bulamıyolardır iphone 4 kullanıcıları
    retina display fazla ilgimi çekmedi açıkcası n8 de o kadar fazla özellik var ki ;)
  • quote:

n8birbaslangic
    aerenipek

ayfon ölmüş de ruhuna okuyanı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: n8birbaslangic

quote:

n8birbaslangic
    aerenipek

retina display fazla ilgimi çekmedi açıkcası n8 de o kadar fazla özellik var ki ;)

niye bulamasınlar?Kullananlar gayet memnun çekmeme gibi bir problemleri yok
    Ayrıca n8in hdmi çıkışı otg ve foto çekme kalitesi dışında ne özelliği var?

• quote:

quote:

quote:

n8birbaslangic
    aerenipek

itunes u yok daha ne olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

quote:

n8birbaslangic
    aerenipek

ayfon ölmüş de ruhuna okuyanı yok..

Okuyun işte bu gece kandil sevaba girmiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

quote:

quote:

quote:

n8birbaslangic
    aerenipek

itunes u yok daha ne olsun..

jb denen şeyden haberiniz yok galiba?

Ayrıca herkesin aksine ben iTunes u bir eksi olarak görmüyorum.Tüm müziklerim programlarım videolar orada depolanıyor. hem player olarak kullanıyorum hem de senkronize etmek için kullanıyorum.Daha düzenli oluyor.
    Eksisi derseniz başka pcden şarkı yükleyemiyorsunuz, fakat oda jb ile çok rahat yapılabiliyor.

• Mesela hafıza kartı benim için önemli bir eksidir. Takıyorum kartı saniyeler içinde atmak istediğim şeyi atıyorum. Diğerinde sürekli kablo derdi var ki bu yüzden hafıza kartı desteği olmayan cihazları pek tercih etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Mesela hafıza kartı benim için önemli bir eksidir. Takıyorum kartı saniyeler içinde atmak istediğim şeyi atıyorum. Diğerinde sürekli kablo derdi var ki bu yüzden hafıza kartı desteği olmayan cihazları pek tercih etmiyorum.

I/O devri bitiyor hocam.
    Artık devir Cloud Computing devri. Artı veri alışverişi veya transferi için gerekli olan tek şey: İNTERNET. Yani en azından Steve JOBS'un iddiası bu.
    Gerçi büyük tepki alıyor ama adam alışkın. 2000 yılında imac lerden floppy diski kaldırım ilk kez USB yi kullanınca da aynı tepkiyi almıştı.
    Açıkçası ben Cloud Computing'e geçtim. MobileME kullanıyorum. İnternet olan her yerde tüm dosyalarım, medya içeriklerim elimin altında. Hem çok çok daha hızlı hem de pratik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Mesela hafıza kartı benim için önemli bir eksidir. Takıyorum kartı saniyeler içinde atmak istediğim şeyi atıyorum. Diğerinde sürekli kablo derdi var ki bu yüzden hafıza kartı desteği olmayan cihazları pek tercih etmiyorum.

I/O devri bitiyor hocam.
    Artık devir Cloud Computing devri. Artı veri alışverişi veya transferi için gerekli olan tek şey: İNTERNET. Yani en azından Steve JOBS'un iddiası bu.
    Gerçi büyük tepki alıyor ama adam alışkın. 2000 yılında imac lerden floppy diski kaldırım ilk kez USB yi kullanınca da aynı tepkiyi almıştı.
    Açıkçası ben Cloud Computing'e geçtim. MobileME kullanıyorum. İnternet olan her yerde tüm dosyalarım, medya içeriklerim elimin altında. Hem çok çok daha hızlı hem de pratik.

o iş uzun bi süre daha pratik olmayacak.. ilerde belki..

• biraz daha araştırdm ve n8 daha hoşuma gitti açıkçası

ve n8 almak daha mantıklı galiba
  • artık bu vakitten sonra iş paraya bakar.. makul bi fiyata çıkarsa kapışılacak bu makine demedi demeyin..
  • herşeyi bi belirleseler...

ne zaman çıkacak ne kadar olacak kesin bilgi verseler süper olacak ama anca tahmini olarak....
  •  nokia N8-İphone4 lütfen yardım ikisi arasındayım

Ayrıca N8-00'ın satışına Eylül ayında başlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

nokia N8-İphone4 lütfen yardım ikisi arasındayım

Ayrıca N8-00'ın satışına Eylül ayında başlanacak.

sistem dışında n8 çok ii gibi duruyo
  • Bu nokianın symbian ısrarı nedir anlamıyorum ya. Donanım olarak deli gibi cihaz yap, git içine s.. symbian koy. Bari bir android falan olsa şu N8 de en azından ümitlendirse, acaba dedirtse.. Neredeeee??
  • symbian sorunları inş... dedikleri gibi düzelmiştir :D
  • Kesinlikle Nokia N8.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.