Şimdi Ara

6270 vS 6680 ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten symbianlı bir telefonla symbian olmayan bir telefonun farkını arkadaş anlamamışsa,symbianı kullanmıyordur..o zaman 6270 daha iyidir..
  • Ya arkadaşlar bu işletim sisteminde anlamıyor olabilir. Neden arkadaşın üstüne gidiyorsunuz ki. Burası yardımlaşma ve bilgi paylaşım forumu ise böyle davranmamız gerek. Sanki herkes doğuştan telefon uzmanıda. arkadaşım symbian olması gerçekten iyi birşeydir. vede zaten 6680 daha karızmatik ki. diğerinde ne var symbian olmamasına rağmen kaba oluyor. ama sana bi tavsiyem zaten babandır. Al kullan hevesini al sonra geri alırsınki sanki bunu yapamaz mısın. ama 6680 daha iyi
  • bence değiş 6270 le kamerası ve vıdeosu vede ses çıkışı daha iyi ekranıda daha iyi sadece symbıan deil
  • ewet bencede sybıan ı kullanabılıyorsan 6680 ama kullana mıyorsan dırek telefon ozellıklerını kullanacaksan 6270 dıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

bence değiş 6270 le kamerası ve vıdeosu vede ses çıkışı daha iyi ekranıda daha iyi sadece symbıan deil

6270inde 6680inde videosu qcif...6280in vga..
  • HakanL arkadaşım üstte açıklamasını yazdım symbian ı duydum fakat nasıl kullanılıyor nerelerde işe yarıyor bilmiyorum vede onun için soruyorum açıkla o zmn öğreniiim sende rahatla bende rahatliyim vede ben bi karara variim sayrıca sana yalan borcum yok babamda 6270 war bendede 6680 war ister inan ister inanma ama symbian ı açıkLa biliyim o zmN ..
  • Symbiani bilmiyorsun oylemi kullanmakta oldugun 6680 telefondan symbian nedir ogrenemediysen sana kimse anlatamaz anlatsada anliyamazsin.Babandaki 6270 ile 6680 ni degismek icin topic acan sen symbiani duydum ama nasil kullaniliyor bilmiyorum diyorsun demek vah vah vah.Sen yazdiklarinida inkar ediyorsun symbiani bilmiyorsan yukarida 6270 de symbianin olmadigini ogrenen sen ozaman symbian yoksa ""fis bea"" niye yaziyorsun.Yazdikca batiyorsun
    quote:

Orjinalden alıntı: fighter_ksk

HakanL arkadaşım üstte açıklamasını yazdım symbian ı duydum fakat nasıl kullanılıyor nerelerde işe yarıyor bilmiyorum vede onun için soruyorum açıkla o zmn öğreniiim sende rahatla bende rahatliyim vede ben bi karara variim sayrıca sana yalan borcum yok babamda 6270 war bendede 6680 war ister inan ister inanma ama symbian ı açıkLa biliyim o zmN ..

• quote:

6270 de symbian yoqmu?

quote:

o zmn fıs bea

• symbian ın iyi bi işletim sistemi olduğunu duydum 6270 dede olmadığı için dedim ben onu bay çokbilmiş.!
    quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

quote:

6270 de symbian yoqmu?

quote:

o zmn fıs bea

• Yahu symbianin cok iyi bir isletim sistemi oldugunu duyan sen zaten 6680 kullaniyorsun.6680 ne sahip olan symbianida bilir bu bir.Ikincisi hadi diyelimki 6680 telefon kullaniyorsun symbiani bilmiyorsun ogrenememissin 6680 de symbianin ne oldugunu anlamayan daha dogrusu anliyamayan icin 6270 de symbian olsa ne olur olmasa ne olur.6270 de symbian yok ozaman fis bea diyemez senin durumunda olan biri.Ayrica bunun cok bilmislikle alakasi yok aslanim senin gorgusuzlugunle ilgili bir sey.Sahip oldugun telefonun isletim sisteminden haberin yok daha burada 6680 nim ile babamin 6270 ni degiseyimmi diye topic aciyorsun.Sen daha kullandigin telefonu cozememissin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 27 Şubat 2006; 13:01:37 >
  • quote:

Yahu symbianin cok iyi bir isletim sistemi oldugunu duyan sen zaten 6680 kullaniyorsun.6680 ne sahip olan symbianida bilir bu bir.Ikincisi hadi diyelimki 6680 telefon kullaniyorsun symbiani bilmiyorsun ogrenememissin 6680 de symbianin ne oldugunu anlamayan daha dogrusu anliyamayan icin 6270 de symbian olsa ne olur olmasa ne olur.6270 de symbian yok ozaman fis bea diyemez senin durumunda olan biri.Ayrica bunun cok bilmislikle alakasi yok aslanim senin gorgusuzlugunle ilgili bir sey.Sahip oldugun telefonun isletim sisteminden haberin yok daha burada 6680 nim ile babamin 6270 ni degiseyimmi diye topic aciyorsun.Senin daha kullandigin telefondan haberin yok.

ben bunu belirtmiştim önceki 2 önceki mesajımda mesela..symbianı bilmiyorsa 6270 daha iyi diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 27 Şubat 2006; 14:08:08 >

• ya tamam sen herşeyi bilion alla alla adama baq ya bide avatarına ksk amblemi koymuş yazıq walla sizin gibi adamları bizim açıkta dövüolar neyse birader sen bak dalgana tamam ben cahilim sen akıllı ok mi ? takıl ...
    quote:

Yahu symbianin cok iyi bir isletim sistemi oldugunu duyan sen zaten 6680 kullaniyorsun.6680 ne sahip olan symbianida bilir bu bir.Ikincisi hadi diyelimki 6680 telefon kullaniyorsun symbiani bilmiyorsun ogrenememissin 6680 de symbianin ne oldugunu anlamayan daha dogrusu anliyamayan icin 6270 de symbian olsa ne olur olmasa ne olur.6270 de symbian yok ozaman fis bea diyemez senin durumunda olan biri.Ayrica bunun cok bilmislikle alakasi yok aslanim senin gorgusuzlugunle ilgili bir sey.Sahip oldugun telefonun isletim sisteminden haberin yok daha burada 6680 nim ile babamin 6270 ni degiseyimmi diye topic aciyorsun.Sen daha kullandigin telefonu cozememissin..

• Orjinalden alıntı: fighter_ksk

ya tamam sen herşeyi bilion alla alla adama baq ya bide avatarına ksk amblemi koymuş yazıq walla sizin gibi adamları bizim açıkta dövüolar neyse birader sen bak dalgana tamam ben cahilim sen akıllı ok mi ? takıl ...

Ne yazacagini bilemeyince insan konu disi alakasiz takilir boyle iste.Benim yasim 32 aslanim sen daha Kafsin nin kaf ini bilmezken ben Karsiyakaliydim.6680 telefon kullanan symbiani bilmeyen kisi takim tutsa ne olur tutmasa ne olur.Dikkat et babanin aciginda seni dovmesin goztepeliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 27 Şubat 2006; 14:12:11 >
  • heeeeeeeeeeeee tamam kardeşim tamam bende librayn ceymS zuhahahaha ayık ol neyse...
    quote:

ya tamam sen herşeyi bilion alla alla adama baq ya bide avatarına ksk amblemi koymuş yazıq walla sizin gibi adamları bizim açıkta dövüolar neyse birader sen bak dalgana tamam ben cahilim sen akıllı ok mi ? takıl ...

Ne yazacagini bilemeyince insan konu disi alakasiz takilir boyle iste.Benim yasim 32 aslanim sen daha Kafsin nin kaf ini bilmezken ben Karsiyakaliydim.6680 telefon kullanan symbiani bilmeyen kisi takim tutsa ne olur tutmasa ne olur.Dikkat et babanin aciginda seni dovmesin goztepeliler

• quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*1907**

zaten symbianlı bir telefonla symbian olmayan bir telefonun farkını arkadaş anlamamışsa,symbianı kullanmıyordur..o zaman 6270 daha iyidir..

Lafı ağzımdan almışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*1907**

zaten symbianlı bir telefonla symbian olmayan bir telefonun farkını arkadaş anlamamışsa,symbianı kullanmıyordur..o zaman 6270 daha iyidir..

Lafı ağzımdan almışsın

• Senin yerinde baskasi olsa bu topigi ne yapar eder kaybeder ortadan sen yorum yaparak yukarilarda olmasini sagliyorsun.Nekadar bilincli telefon kullandigini herkes goruyor.Symbianin ne oldugunu bilmiyorsun daha telefon tavsiyesinde bulunuyorsun baskalarina.Senin kendine faydan yok baskasina ne olsun.Isi boyle zuhahahalarla idare edecegini zannediyorsun ama nekadar bos oldugunu herkes goruyor
    quote:

heeeeeeeeeeeee tamam kardeşim tamam bende librayn ceymS zuhahahaha ayık ol neyse...
    quote:

• ahaha tamam amca tamam hadi yol al boşver sen ..
    quote:

Senin yerinde baskasi olsa bu topigi ne yapar eder kaybeder ortadan sen yorum yaparak yukarilarda olmasini sagliyorsun.Nekadar bilincli telefon kullandigini herkes goruyor.Symbianin ne oldugunu bilmiyorsun daha telefon tavsiyesinde bulunuyorsun baskalarina.Senin kendine faydan yok baskasina ne olsun.Isi boyle zuhahahalarla idare edecegini zannediyorsun ama nekadar bos oldugunu herkes goruyor
    quote:

heeeeeeeeeeeee tamam kardeşim tamam bende librayn ceymS zuhahahaha ayık ol neyse...
    quote:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.