Şimdi Ara

6270 vS 6680 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçengün babam almış 6270 ve bendede 6680 war babam değişelim istersen telefonları dedi ve benimde aklım çok karıştı ?değişiim mi yoksa 6680 le devam ediyimmi ? 6680 mi yoksa 6270 mi ??

• arkadaşlar lütfen bi öneride bulunun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fighter_ksk

arkadaşlar lütfen bi öneride bulunun ..
    arkadaşlar okuyup geçmeyin bi yardım edin lütfen yaa..
  • quote:

arkadaşlar okuyup geçmeyin bi yardım edin lütfen yaa..

Alıntıları Göster
    6680 derim ben kullanımı rahat ve özellikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltaire

6680 derim ben kullanımı rahat ve özellikli

Alıntıları Göster
    yenı gelen telefon cazıp gelmesı dogal ama bence devam et 6680'le
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

yenı gelen telefon cazıp gelmesı dogal ama bence devam et 6680'le

Alıntıları Göster
    saolun arkadaşlarda gene bile kafam çok karışık daha fazla yorum olursa net bi karar weririm diye düşünüyorum...
  • quote:

saolun arkadaşlarda gene bile kafam çok karışık daha fazla yorum olursa net bi karar weririm diye düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fighter_ksk

symbian dışında 6270 de..bence sen alışmışsın 6680e devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

symbian dışında 6270 de..bence sen alışmışsın 6680e devam et

Alıntıları Göster
    6270 de symbian yoqmu?

• quote:

6270 de symbian yoqmu?

Alıntıları Göster
    quote:

6270 de symbian yoqmu?

yok

symbian olsaydı direkt değiş derdim..mesela videolarda ileri geri sarma bile yokmuş galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 26 Şubat 2006; 12:43:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

6270 de symbian yoqmu?

yok

symbian olsaydı direkt değiş derdim..mesela videolarda ileri geri sarma bile yokmuş galiba.

Alıntıları Göster
    o zmn fıs bea

• quote:

6270 de symbian yoqmu?

Alıntıları Göster
    Simdi sen telefonmu kullandigini saniyorsun.Baban 6270 almis sende 6680 kullaniyormussun degiseyimmi degismeyeyimmi diye soruyorsun ardindan babanin almis oldugunu soyledigin 6270 de symbian varmi yokmu bu sacma sapan topicte ogreniyorsun.Ya sen 6680 kullanmiyorsun yada baban 6270 almamis.Yazmis oldugun durumda olan biri babasinda olan telefonu hicmi eline alip incelemez ve 6680 kullaniyorsa okisi babasinin kullandigi ve degismeyi dusundugu 6270 de symbian varmi yokmu anliyamaz arastiramaz.
    quote:

6270 de symbian yoqmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 26 Şubat 2006; 12:07:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HakanL

Simdi sen telefonmu kullandigini saniyorsun.Baban 6270 almis sende 6680 kullaniyormussun degiseyimmi degismeyeyimmi diye soruyorsun ardindan babanin almis oldugunu soyledigin 6270 de symbian varmi yokmu bu sacma sapan topicte ogreniyorsun.Ya sen 6680 kullanmiyorsun yada baban 6270 almamis.Yazmis oldugun durumda olan biri babasinda olan telefonu hicmi eline alip incelemez ve 6680 kullaniyorsa okisi babasinin kullandigi ve degismeyi dusundugu 6270 de symbian varmi yokmu anliyamaz arastiramaz.
    quote:

6270 de symbian yoqmu?

Alıntıları Göster
    sadece bi soru sordum cwp wermen yeterli olurdu bilgiçlik taslamana gerek yok havanı başka topic te at .
    quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

quote:

6270 de symbian yoqmu?

• quote:

sadece bi soru sordum cwp wermen yeterli olurdu bilgiçlik taslamana gerek yok havanı başka topic te at .
    quote:

quote:

6270 de symbian yoqmu?

Alıntıları Göster
    Hava degil bu aslanim cevap verme gibi bir derdimde yok zaten sadece senin nekadar iyi bir telefon kullanicisi oldugunu gostermek istedim.Symbianli 6680 telefon kullaniyorsun babanin aldigi 6270 ile degiseyimmi degismeyeyimmi diye sacma bir topic aciyorsun ardindan 6270 de symbian olmadigini buradan ogreniyorsun.Oyle banla olmaz bu isler banlanacak biri varsa oda sensin.
    quote:

quote:

quote:

6270 de symbian yoqmu?

• quote:

Hava degil bu aslanim cevap verme gibi bir derdimde yok zaten sadece senin nekadar iyi bir telefon kullanicisi oldugunu gostermek istedim.Symbianli 6680 telefon kullaniyorsun babanin aldigi 6270 ile degiseyimmi degismeyeyimmi diye sacma bir topic aciyorsun ardindan 6270 de symbian olmadigini buradan ogreniyorsun.Oyle banla olmaz bu isler banlanacak biri varsa oda sensin.
    quote:

quote:

quote:

6270 de symbian yoqmu?

Alıntıları Göster
    Hakan Arkadaşa katılıyorum Symbianlı bir telefon kullanan biri symbiansız bir telefona baktığında hemen anlaması gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: narinci

Hakan Arkadaşa katılıyorum Symbianlı bir telefon kullanan biri symbiansız bir telefona baktığında hemen anlaması gerekir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: narinci

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: narinci

+1

Alıntıları Göster
    alla alla ztn bilmediğim için soruyorum..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kardesim baban 6270 telefon almis sende zaten 6680 kullaniyormussun.Babamdaki 6270 ile 6680 ni degiseyimmi diye topic aciyorsun.Babanla ayni evde degilmisin sen 6680 kullaniyormussun babanin aldigini soyledigin 6270 i hic eline almadinmi.6270 de symbian yokmu diye yaziyorsun bu topicte ogreniyorsun symbiansiz oldugunu telefonun.6680 kullanan biri babasinda 6270 varsa degismeyi dusunsede dusunmesede 6270 i kurcalamis incelemis olmasi gerek bunun aksi dusunulemez. 6680 sahibi kullanicisi olan sen babanda oldugunu soyledigin 6270 in symbianlimi symbiansizmi oldugunu buradan ogreniyorsun bu kadar tuhaf bir sey olamaz.Tekrarliyorum ya babanda 6270 yok yada sahip oldugunu soyledigin 6680 deki symbian dan zerre kadar anlamiyorsun sen.

yazdikcada batiyorsun symbian varmi yokmu diye bu togi acmadin zaten bilmedigi icin soruyormus yahu telefon babanda babandan telefonu alip anliyamiyormusun 6270 symbianlimi symbiansizmi.6680 kullaniyorsun ya.6680 kullanan biri 6270 symbianlimi degilmi anlar.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 26 Şubat 2006; 17:38:56 >

• quote:

Kardesim baban 6270 telefon almis sende zaten 6680 kullaniyormussun.Babamdaki 6270 ile 6680 ni degiseyimmi diye topic aciyorsun.Babanla ayni evde degilmisin sen 6680 kullaniyormussun babanin aldigini soyledigin 6270 i hic eline almadinmi.6270 de symbian yokmu diye yaziyorsun bu topicte ogreniyorsun symbiansiz oldugunu telefonun.6680 kullanan biri babasinda 6270 varsa degismeyi dusunsede dusunmesede 6270 i kurcalamis incelemis olmasi gerek bunun aksi dusunulemez. 6680 sahibi kullanicisi olan sen babanda oldugunu soyledigin 6270 in symbianlimi symbiansizmi oldugunu buradan ogreniyorsun bu kadar tuhaf bir sey olamaz.Tekrarliyorum ya babanda 6270 yok yada sahip oldugunu soyledigin 6680 deki symbian dan zerre kadar anlamiyorsun sen.

yazdikcada batiyorsun symbian varmi yokmu diye bu togi acmadin zaten bilmedigi icin soruyormus yahu telefon babanda babandan telefonu alip anliyamiyormusun 6270 symbianlimi symbiansizmi.6680 kullaniyorsun ya.6680 kullanan biri 6270 symbianlimi degilmi anlar.

quote:

Alıntıları Göster
    YA ARKADASIM BEN N90 ALIYIM MI DIYE ARKADASLARA SORUYORUM AMA BEN DUKANDA N90 CANLI CANLI INCELEDIM ONERILERIMIZI ARIYO ARKADAS BU FORUM DA BOLE BIŞE İSTEK ONERİ FIKIRLERIMIZI TARTIŞIYORUZ KAMERA BAKIMINDAN TEST EDEMEMIŞTIR BELKI 6270 YADA BASKA BIŞEY BANA SORARSAN 6270 İN ÇOK IYI HOPARLOR SISTEMI VARMIŞ VEDE BIRAZDAHA KARIZMATI KKAMERA DAHA IYI MP3 VE KAMERA 6270 EKRANDA OOYLE BUDURUMDA EKRAN MP3 KAMERA OLARAK 6270 1 NUAMRADA 6680 BIR GERIDE PROGRAM UYGULAAMA İŞLETIM SISTEMI YANI BUBAKIMDAN 6680 ONDE hafıkartı 6270 1gb alıyo 6680 standart 512
     6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

benım babam bana bole bı kıyak geçse benımde 6680 ım var 1 dk ka dusunmez degışırdım
     6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

onda sıs lı symbıan oynu varsa bunda 3d var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgUL_vB -- 26 Şubat 2006; 18:49:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nazgUL_vB

YA ARKADASIM BEN N90 ALIYIM MI DIYE ARKADASLARA SORUYORUM AMA BEN DUKANDA N90 CANLI CANLI INCELEDIM ONERILERIMIZI ARIYO ARKADAS BU FORUM DA BOLE BIŞE İSTEK ONERİ FIKIRLERIMIZI TARTIŞIYORUZ KAMERA BAKIMINDAN TEST EDEMEMIŞTIR BELKI 6270 YADA BASKA BIŞEY BANA SORARSAN 6270 İN ÇOK IYI HOPARLOR SISTEMI VARMIŞ VEDE BIRAZDAHA KARIZMATI KKAMERA DAHA IYI MP3 VE KAMERA 6270 EKRANDA OOYLE BUDURUMDA EKRAN MP3 KAMERA OLARAK 6270 1 NUAMRADA 6680 BIR GERIDE PROGRAM UYGULAAMA İŞLETIM SISTEMI YANI BUBAKIMDAN 6680 ONDE hafıkartı 6270 1gb alıyo 6680 standart 512
     6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

benım babam bana bole bı kıyak geçse benımde 6680 ım var 1 dk ka dusunmez degışırdım
     6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

6270 vS 6680 ???

onda sıs lı symbıan oynu varsa bunda 3d var

Alıntıları Göster
    Ne yonden karsilastirirsa karsilastirsin hangi oneriyi almak isterse alsin benim tuhafima giden degismeyi dusundugu iki telefondan biri 6680 kullandigi telefon ve degismeyi dusundugu babasinin telefonu 6270.Yorumlardan sonra ogreniyor 6270 de symbianin olmadigini.6270 de Symbian yokmu diyor.Buda babasinda 6270 olan 6680 kullanicisi olan biri icin cok ama cok tuhaf bir sey.

• quote:

Ne yonden karsilastirirsa karsilastirsin hangi oneriyi almak isterse alsin benim tuhafima giden degismeyi dusundugu iki telefondan biri 6680 kullandigi telefon ve degismeyi dusundugu babasinin telefonu 6270.Yorumlardan sonra ogreniyor 6270 de symbianin olmadigini.6270 de Symbian yokmu diyor.Buda babasinda 6270 olan 6680 kullanicisi olan biri icin cok ama cok tuhaf bir sey.

Alıntıları Göster
    bıraz haklısın ama bıde şu yonden duşun adam sadece sybıan dıye bırşey duymuş ne oldugunu ogrenememiş nasıl çalıştıgını sadece bir işletım sıstemı oalrak gormuş yanı 6270dekınıde symbıan zannedebılır symbıan ın ne anlama geldıgını telefonlarda nasıl degışıklık yarattıgını bılmıyo olabılır bunu dusun belkıde oyledır symbıan nedır dıye sordun mu ona belkıde telefonu symbıanlı oldugunu bılıo ama sybıan ne oldugunu bılmıyo.

ama sybıanlı degılse alınmaz demış benımde orda kafam karıştı demek bışe bılıo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.