Şimdi Ara

6280 cihazımda vıdeo ızleyemıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende nokia 6280 cihaz var ancak bılgısayarımdan attıgım vıdeoları ızleyemıyorum bunun ıcın bır program yada baska bır turde nasıl ızleyebılırım şayet program varsa linkini gönderırsenız sevınırım.
    yardımlarınız ıcın tesekkurler

• http://www.imtoo.com/downloads/mpeg-encoder.exe

320*240 çözünürlükte ve mp4 olarak ayarlarsan daha iyi olur.
    bit rate ini en az 580 yap, ses stereo,128 bit olursa süper olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 10 Kasım 2006; 10:14:45 >
  • 6280 galıba 3gp desteklıyordu dıgerlerını o yuzden calmaya bılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

6280 galıba 3gp desteklıyordu dıgerlerını o yuzden calmaya bılır.

format olarak 3 gp ama imtoo da sağdaki seçeneklerde mp4 ü işaretleyecek..

bunu bi denesin
    http://rapid-share.com/files/2615163/sueper_video_klip.3gp.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 10 Kasım 2006; 10:43:07 >
  • kabul ediyor yani. iyi
  • Eğer telefonda oynatmaya çalıştığın videoların uzantısı 3GP ya da mp4 değil ise telefon doğal olarak oynatmaz videoyu. Bende imtoo mpeg encoder ı kullanıyorum yalnız mp4 formatında 320*240 seçeneği yok onun yerine 640*480 seçeneğini seç bit rate i ise orjinal dosyanın bit rate değerinden büyük olmaması şartı ile 600 ila 800 arasında bir değer gir (eğer orjinal dosyanın bite rate i 1200 ya da daha fazla ise direk olarak yarısını kullan çevrim için.). Frame rate için ise orjinal dosyanın aynı değeri gir. Audio konusunda bit rate i yine orjinal dosyadan büyük olmamak şartı ile en az 96 en fazla 128 gibi bir değer gir. Sample rate i ise orjinal dosya ile aynı gir channles olarak stereo seç ardından yapman gereken tek şey encode tuşuna basmak. Bir sorun olur ise özelden ulaşabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Eğer telefonda oynatmaya çalıştığın videoların uzantısı 3GP ya da mp4 değil ise telefon doğal olarak oynatmaz videoyu. Bende imtoo mpeg encoder ı kullanıyorum yalnız mp4 formatında 320*240 seçeneği yok onun yerine 640*480 seçeneğini seç bit rate i ise orjinal dosyanın bit rate değerinden büyük olmaması şartı ile 600 ila 800 arasında bir değer gir (eğer orjinal dosyanın bite rate i 1200 ya da daha fazla ise direk olarak yarısını kullan çevrim için.). Frame rate için ise orjinal dosyanın aynı değeri gir. Audio konusunda bit rate i yine orjinal dosyadan büyük olmamak şartı ile en az 96 en fazla 128 gibi bir değer gir. Sample rate i ise orjinal dosya ile aynı gir channles olarak stereo seç ardından yapman gereken tek şey encode tuşuna basmak. Bir sorun olur ise özelden ulaşabilirsin.

to 3gp evet ama sağdaki seçeneklerde mp4 olarak 320*240 seçeneği var,yukarıdaki klip o şekilde hazırlanmıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 11 Kasım 2006; 16:16:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynene şunun gibi demek istemiştim
     6280 cihazımda vıdeo ızleyemıyorum
  • Heee sen 3gp deki seçeneği söylüyorsun. Ben mpeg4 ü kullanıyorum direkt ama şimdi farkettim 640*480 büyük dosyalar için telefonda kasmaya neden oluyor. Uzun klipler için 352*288 kullanıyordum 320*240 daha iyi oldu benim için. Sağol, o seçeneği ne söyleyeyim hiç kullanmadım, çünkü; 6600 da ne gerek var 320 lere, 480 lere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 11 Kasım 2006; 1:11:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Heee sen 3gp deki seçeneği söylüyorsun. Ben mpeg4 ü kullanıyorum direkt ama şimdi farkettim 640*480 büyük dosyalar için telefonda kasmaya neden oluyor. Uzun klipler için 352*288 kullanıyordum 320*240 daha iyi oldu benim için. Sağol, o seçeneği ne söyleyeyim hiç kullanmadım, çünkü; 6600 da ne gerek var 320 lere, 480 lere.

aynen
  • nokia pcsuite i yükle içinde multimedya playerla seyredersin.
  • ya benım 6280 de 640X480 de çektiğim videoları bilgisayarda izlerken senkron kayması oluyor. Telde izlerken bi sorun yok. Neden acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMeO_AnKaRa

ya benım 6280 de 640X480 de çektiğim videoları bilgisayarda izlerken senkron kayması oluyor. Telde izlerken bi sorun yok. Neden acaba???

problem bilgisayarda galiba,k-lite codec pack yükle ..
  • quote:

ya benım 6280 de 640X480 de çektiğim videoları bilgisayarda izlerken senkron kayması oluyor. Telde izlerken bi sorun yok. Neden acaba???

Valla ben avi ya da mp4 e çevirip öyle izliyorum o zaman bir problem çıkmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

problem bilgisayarda galiba,k-lite codec pack yükle ..

codec-pack var ama genede aynı. Olmazsa bi cd'ye çekip çift çekirdekli PC de denicem. O da olmazsa servisin yolları taşlı geliyor kara kaşlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.