Şimdi Ara

XIAOMI MI 5 TELEFONUMU PC SUITE BAĞLAYAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MI 5 telefonumu MI Pc Suite programı ile bilgisayara bağlamak istediğimde şöyle bir uyarı alıyorum ve hiçbir şekilde bağlantı sağlayamıyorum. Telefonumda en son sürüm kararlı global MIUI 7.5.2.0 fabrika yazılımı yüklüdür ve en son yapılan OTA güncellemesinden sonra telefon fabrika ayarlarına alınmıştır. Klon imei değildir. Ayrıca usb kablo yardımı ile bilgisayardan telefona, telefondan bilgisayara dosya aktarımı konusunda herhangi bir sıkıntı yok.

Bu sorunu nasıl çözebilirim.
     XIAOMI MI 5 TELEFONUMU PC SUITE BAĞLAYAMIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 20 Ağustos 2016; 17:30:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

XIAOMI MI 5 Telefonunu PC Suite ile Bağlayamama Sorunu

XIAOMI MI 5 telefonunu PC Suite ile bağlayamama sorunu, kullanıcılar arasında sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Bu sorun genellikle yanlış kurulum veya yapılandırma nedeniyle oluşur. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• [MI PC Suite Uygulamasını İndir ve Yükle]
    • Xiaomi'nin resmi web sitesinden (pcsuite.mi.com) MI PC Suite uygulamasını indir ve telefonuna yükle.

• [Telefonunu Bilgisayara Bağla]

• Telefonunu bilgisayara USB kablosuyla bağla. Telefonun bilgisayara bağlandıktan sonra, bilgisayarda bir bildirim penceresi açılır.

• [Telefonunda USB Ayarlarını Yapılandır]

• Telefonundaki bildirim penceresinden "Dosya Aktarımı" seçeneğini belirle.

• [PC Suite Uygulamasını Aç]

• Bilgisayardaki MI PC Suite uygulamasını aç. Uygulama, telefonunu algılayacak ve bir bağlantı kuracaktır.

Yukarıdaki adımları uygulamana rağmen telefonunu PC Suite ile bağlayamıyorsan, aşağıdaki ek ipuçlarını deneyebilirsin:

• Farklı bir USB kablosu veya bağlantı noktası kullanmayı dene.
    • Telefonunu ve bilgisayarını yeniden başlat.
    • Telefonundaki USB sürücülerini güncelle.
    • MI PC Suite uygulamasını kaldır ve yeniden yükle.

Bu adımları uyguladıktan sonra bile sorun devam ediyorsa, Xiaomi destek ekibiyle iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bildigim kadarıyla suite programı android 6 cihazlarla uyumlu degil. chine suite programı uyumlu su an sadece diye biliyorum. yani globa suite de eksik var.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Telefonda sorun yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok telefonda sıkıntı yok. bende de aynı hatayı veriyor. belki bi güncelleme ile düzeltirler. ama uzun süredir var bu sorun hala düzeltmediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.