Merhabalar, Yaklaşık 2 senedir 6300 kullanıyorum. Bu süreç içerisinde teknik anlamda herhangi bir sıkıntım olmadı. Ancak dün gelen kutusundaki yaklaşık 250 mesajı sildikten sonra hafızanın boşalmadığını gördüm. Ortalama olarak bir mesajı 0,5mb alırsak en azından 120mb'lık mesaj sildim fakat şu an 4mb boş yer var diyor. Problemin sebebi ve çözümü ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Güncel
Bazende hafıza dolu diyip kamera hataları yaşanıyor 6300'da ama genel anlamıyla güzel telefondur. Bu sorun sadece güncelleme ile çözülüyor diye biliyorum.
Çözüm ise;
Bilgisayarınıza ovi suite kurunuz (Normalde pc suite kurmanız gerekir ama pc suit yazılım güncellemesi desteklememektedir.) Daha sonra telefonunuzu usb ile bağlayınız, varsayılan modu seçiniz. Ardından güncellemelere bak diyiniz. Büyük ihtimalle yeni güncellemeler gelmiştir telefon için. Orada telefonunuz her ihtimale karşı yedeklensinmi diye sorar (Eğer önemli dosyalarınız var ise yedekleyiniz, yoksa hayır diyiniz.) Daha sonra ekranda verilen komutlara harfiyen uyun. Özellikle usb kablosuna güncelleme sırasında fazla dokunmayın! Kolay gelsin.
Berkay.
Bu arada bir mesaj 0,5 mb olamaz. MMS değil ise.
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
Bu arada bir mesaj 0,5 mb olamaz. MMS değil ise.
Hocam şu anlık düzeldi gibi. Bir kaç temayı hafıza kartına taşıdım. Bugün hiç hata vermedi.
Bu arada yeni farkettim 0,5 mb değil, 0,5 kB'mış (: