Şimdi Ara

İphone Sim Kart Takılı Değil Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerizekalı bir mahlukat telefonumu fırlattı önce duvara çarpan telefon sonra yere düştü. Kamera ve internet çalışıyor ama Sim kartı görmüyor telefon. Aldığım yere götürdüm. Genpa ya götürmeniz gerek dedi. İçindeki herşey silinecekmiş. Yedekleme yapılabiliyormu bu İphone da.

Şimdi rehberi Turkcell Yedek ile yedekledim. O önemli değil. Ücretli olarak indirdiğim uygulamalar var. Diğer App vs .. ler var. Bunlar silinicekmiş. Bunları tekrar ücretsiz indirebiliyormuyum. Yada Genpa şartmı. Defalarca açtım kapattım simkartı çıkardım düzelmedi. Şarj bölümünün yanındaki vidalardan sol taraftakinin etrafı kırılmış büyük çatlaklarda var. Ne yapmalıyım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone SIM Kart Görmüyor: Sorunun Giderilmesi

iPhone'unuz "SIM Kart Takılı Değil" uyarısı veriyorsa, bu can sıkıcı bir sorun olabilir. Neyse ki, sorunu çözmek için uygulayabileceğin birkaç adım vardır:

• SIM Kartı Kontrol Et: SIM kartının düzgün şekilde yerleştirildiğinden ve zarar görmediğinden emin ol.
    • Telefonu Yeniden Başlat: Çoğu durumda, telefonu yeniden başlatmak sorunu çözebilir.
    • Ağ Ayarlarını Sıfırla: Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla bölümüne giderek ağ ayarlarını sıfırla.
    • Güncellemeleri Kontrol Et: iOS'un en son sürümünü çalıştırdığından emin ol. Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne giderek güncellemeleri kontrol edebilirsin.
    • SIM Kart Tepsisini Temizle: SIM kart tepsisini dikkatlice çıkar ve yumuşak bir bezle temizle. Ardından, tekrar tak.
    • Farklı Bir SIM Kart Dene: Başka bir SIM karta erişimin varsa, iPhone'una takarak sorunun SIM kartından mı yoksa telefondan mı kaynaklandığını belirleyebilirsin.
    • Apple Destek ile İletişime Geç: Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ediyorsa, Apple Destek ile iletişime geçmen gerekebilir.

Bu adımları takip ederek, iPhone'unda "SIM Kart Takılı Değil" uyarısını giderebilir ve cihazını tekrar sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam geçmiş olsun gerizekalı bir mahlukat dediğin kişi herhalde ufak yeğenlerin benimde başıma geldi 5 yaşındaki dayımın kızı telefonumu düşürtü. anlıyorum seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Arkadaşlar gerizekalı bir mahlukat telefonumu fırlattı önce duvara çarpan telefon sonra yere düştü. Kamera ve internet çalışıyor ama Sim kartı görmüyor telefon. Aldığım yere götürdüm. Genpa ya götürmeniz gerek dedi. İçindeki herşey silinecekmiş. Yedekleme yapılabiliyormu bu İphone da.

Şimdi rehberi Turkcell Yedek ile yedekledim. O önemli değil. Ücretli olarak indirdiğim uygulamalar var. Diğer App vs .. ler var. Bunlar silinicekmiş. Bunları tekrar ücretsiz indirebiliyormuyum. Yada Genpa şartmı. Defalarca açtım kapattım simkartı çıkardım düzelmedi. Şarj bölümünün yanındaki vidalardan sol taraftakinin etrafı kırılmış büyük çatlaklarda var. Ne yapmalıyım.

Dostum öncelikle geçmiş olsun. Tabiki ücretli veya ücretsiz indirdiğim app storedan tüm programları ücretsiz yükleyebilirsin, ben defalarca yükledim. Zaten free olarak yükleme yapmak istiyormusun diye sana soracak yükleme yaparken.

Düşürme arızası olduğu için bence garanti kapsamı dışına çıkmış diyebilirler. Benimde yakın zamanda başıma böyle bir olay gelmişti. Ama simkart tanımaması hatasını ara sıra banada veriyor. Çok zor değil tamiratı...

Tekrar geçmiş olsun...

• Aldığım yerdeki adamda garanti kapsamı dışında olduğunu söyledi. Ne kadar ücret isterler fikrim yok.

Alalı üç ay filan oldu, çizilmesin diye henüz masa, sehpa vs birşeyin üstüne bile koymuşluğum yok telefonu. O kadar sakındığım şey bugün gözümün önünde havada uçtu yani. Ne diyim bilmiyorum.

Umarım fazla para istemezler valla o sinirle alır bende yere vururum dağılsın gitsin.
  • Hocam İstanbul'dasın galiba.Ben Ankara'da gayet güzel bir yer buldum eminim sen İstanbul'da çok daha iyi bu işi yapabilecek yer bulursun.

Ben 560 euro istedikleri arızayı 40 TL ye yaptırdım. Sende emin ol çok uygun fiyata yaptırırsın...

Bulamazsan tamir yeri İstanbul'da benim kuzenin yaptırdığı yere sorarım oda İstanbul'da bir yere yaptırdı gayet memnundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 5 Nisan 2010; 11:22:57 >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Appstore'dan indirdiğiniz tüm paralı uygulamaları tekrardan ücretsiz olarak yükleyebileceksiniz, onda bir sıkıntı olmaz. iTunes'la senkronizasyon yaptığınız taktirde rehber, resimler, ajanda, notlar gibi bilgiler de yedeklenir.

Telefonunuzdaki arıza kullanıcı hatası olarak değerlendirileceğinden garanti karşılamayacaktır, ve Genpa'nın isteyeceği tamir ücreti çok uçuk olacaktır (yaklaşık olarak yeni bir telefon parası istiyorlar). zucchero'nun da dediği gibi dışarıda çok daha ucuza yaptırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 5 Nisan 2010; 11:34:54 >
  • Geçmiş olsun. Walla bende telefonun düşmesinden çok korkuyorum. İnşallah kısa zamanda cüzi bir ücret karşılığı halledebilirsin sorunları.

Bende yeni aldım iphonu 1 kere bana da sim takılı degil filan dedi . Kapattim actım düzeldi.

Bu kadar üzerine titriyoruz ya şölede bir laf var , Sakınan göze çöp batar..

Batmasın abi tırsıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6230i Sim Kartı Takın hatası
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drizzt

Geçmiş olsun. Walla bende telefonun düşmesinden çok korkuyorum. İnşallah kısa zamanda cüzi bir ücret karşılığı halledebilirsin sorunları.

Bende yeni aldım iphonu 1 kere bana da sim takılı degil filan dedi . Kapattim actım düzeldi.

Bu kadar üzerine titriyoruz ya şölede bir laf var , Sakınan göze çöp batar..

Batmasın abi tırsıyorum

Ufak düşmelerde simkart takılı değil dediğinde kapatıp açmak çözüm oluyor evet, ama ben defalarca denedim kartı çıkarıp taktım başka kart taktım nafile. Zaten kart yuvası yerine oturmuyordu. Vida bölümüne baktım sola kaymış çok hafiften.

Ben sadece bu iphone a değil aldığım birçok teknolojik alete en az iki yıl bu şekilde bakarım. Ama bu aralar birşey var sanırım çözemiyorum.

Sakınan göze çöp değil kazık battı yani.

Mac pro aldım, aldıktan birkaç gün sonra üstüne sprey kutusu düştü 385 Euro istediler.
    İphone aldım daha üç ay olmadı yere düştü, Bugün İstanbul Kadıköy evlendirme dairesinin ordaki Genpa ya götürdüm. İnternette baktım araştırdım. Okuldanda bir arkadaşım aynı şeyi yaşamış o yenisi almış servise bile göndermemiş. 3G idi onunki 3GS almış gidip. Kısaca baktığım ve sorduğuma göre min. 450 TL vereceğim.

Mac Pro + İphone = 1000 TL masraf kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 5 Nisan 2010; 23:31:07 >

• merhaba iphone 4s yere düştü açtığımda simcard ı görmüyor aranıyor... yazıyor ne yapabilirim ? acil cevap lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.