Şimdi Ara

Micro Sim kart nano sim kart oluyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar micro sim kartını kesip nano sim yapabilen var mı kesip bicip zımparalayıp :D bu sekilde stabil kullanan varsa bende girişicem bu işe :)

Admin revizyonu: Konu başlığınız kural dışı (tümü büyük harf) olduğu için revize edilmiştir. Bir dahaki sefere daha dikkatli olalım lütfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok zor her an hattın kullanılmaz hale gelebilir ama yapanlar vardı sanırım
  • Valla videolarda baya rahat yapiyolar ama gozum pek kesmedi :) kes biç zimparala :) peki vadofonlarda suan nano sim var mi acep ?

• Ben yaptim ve kullaniyorum hic sorun olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmcan

Ben yaptim ve kullaniyorum hic sorun olmadi

Sadece o plastik kisimlarini kestin dimi hocam? Sonrada zimparaladin :)

• Hem normal sim hem mikro kestim. Her ikisi de oluyor. Kesim kısmı metal/bakır kısımlarına da denk geliyor.

Bu linki bastır, anlaşılmayan nokta varsa bu linke bakıver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Sim Kart çıkarıldı diyor
    10 yıl önce açıldı
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam hocam Bunlari bende bulmustum ama deneyen arkadaslardan gikir almak istedim .. Zimparalama olayi nasil oluyor ?

• makasla kestim zımparaya ihtiyaç duymadım
  • Bakalim denicez hocam

• Daha dün kestirdik babam için Turkcell'de ilkinde problem oldu, sim kart çalışmadı. Hemen 1 tane micro sim çıkarrtırıp tekrar denedik. 2. Sferde çalıştı. Bende yaklaşık 1 ay önce Turkcell'de kestirmiştim, ilk seferde çalışmıştı bende. Biraz şans ve kesen kişinin tecrübesi önemli..
  • Kendim mikro simi keserek yaptım.Zımparalamaya gerek kalmadan çalıştı.
  • ben turkcell den ortasi kucuk sim kart aldim telefoncuda sim kesme aparatiyla kucultup nano ya uydurduk sorunsuz calisiyor
  • selam
    bende normal sim kartımı kestirip nano yaptırdım, çalışıyor hiçbir sorun yok

• aveadan nano sim kart aldım 8 tl karşılığında. Peki eski sim karttaki rehberi nano sim kartta yani iphone 5 ime nasıl aktarabilirim?
  • Kişileri icloud'a yedekleyebiliyorsunuz.
  • Oluyor diyorlar ama ben denedim ne yazık ki çalıştıramadım gidip yeni nano kart çıkarttım artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 2 Ocak 2013; 21:37:59 >
  • konu hortlamış :) evet oluyo arkadaşlar ben kartımı kesme makinasıyla kestim.. zımparayada gerek kalmadan kullanıyorum .. yanlız cok eski sim kartlar olmuyo bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqa_1907

arkadaşlar micro sim kartını kesip nano sim yapabilen var mı kesip bicip zımparalayıp :D bu sekilde stabil kullanan varsa bende girişicem bu işe :)

Admin revizyonu: Konu başlığınız kural dışı (tümü büyük harf) olduğu için revize edilmiştir. Bir dahaki sefere daha dikkatli olalım lütfen.

Ben İzmir Çankaya'da bir telefoncuda yaptırdım rastgele.zımba aleti gibi bir alet var anında kesiyor.Hiçbir sıkıntım yok 1 ay oldu hatta şu an telimden yazıyorum.4-5 yer gezdim 100 tlden aşağı fiyat vermediler.Avea müşteri hizmetlerini aradım biz karışmayız dediler.10 tlye yaptırdım.Almayın sakın nano sim.Hatta telefon bile almayın bu ülkeden.Ben 2 ay önce 1600 tlye 32 gb aldırdım Almanya'dan.Batsın bizi kazıklayanlar burdan hiçbirşey alınmaz.Canım sıkkın kusura bakmayın Parlıament 9,5 tl olmuş.

• Normal sim önce microya sonra micro da nanoya dönüyor şu an öyle yapılmış bir kart kullanıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.