Şimdi Ara

Tek sim kart ile ipad ve iphone?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 3g sahibi olarak gecen hafta bir de ipad 3g+wifi aldim. Ipadi evde ve is yerinde wifi oldugu icin wifi ile kullanirim genelde. lakin yaz aylarinda yazlikta ve tatillerde 3g internet de gerekir. Sirf bu zamanlarda kullanmak icin yeni bir sim kart ve operator aboneligi cok luks olur. Su an iphone uzerinde kullandigim vodafone hattimda zaten aylik 10 liralik 250mb paket var ve ayda anca 30-40 mb kullaniyorum.

Istedigim yazin tatilde falan iphonedaki sim karti cikartip ipade takmak ve 3Gden yararlanmak. Ipad microsim kullaniyor o yuzden hattimin sim kartini microsime cevirttirecegim, iphoneda takarkende converter aparati ile takacagim. Bu mumkun mu?

Vodafonedaki bi yetkili bana ses gorusmesine acik hatlarin ipadde calismayacagini soyledi?? Bu sekilde kullanan var mi. Ipadden ses gorusmesi olmayacagini elbette biliyorum ama 3g hizmetini almak icin illa sadece data servisi acik bir yeni sim kart mi almak lazim?

• hayir gerek yok ben ikisindede sorunsu bi sekilde kullandim... yeni bir hat almaniza gerek yok ama ipadde sadece nete girersini yani kim sizi aramis bilemezsiniz arayanlar size ulasamaz yani...
  • iOS 4.3 ile birlikte iPhone'ununuzu wireless modem gibi kullanabiliyorsunuz bildiğim kadarı ile. Böylece ipad'in internet bağlantısını bu şekilde yapabilirsiniz.

Tabi eğer ikisi de devamlı yanınızda olacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezveldek -- 13 Şubat 2011; 17:44:04 >
  • iOS 4.3 çıktı mi? Takip edemiyorum da :s laptop icin iyi ise yarar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

iOS 4.3 çıktı mi? Takip edemiyorum da :s laptop icin iyi ise yarar :))

Henüz betası var sadece
  • Ios 4.3 cikmasina gerek yok, jb cihazimda su an zaten mywi app var wifi tether yapan ama iphoneun kucuk bataryasi en fazla 1-2 saat dayanir ona..

Gelen arama isi sorun olmaz.. esimin telefonuna yonlendiririm tatilde havuz kenarindayken :)
    Eger dediginiz gibi mevcut hattimin 3g paketini kullanabileceksem bu bana yeter. Cok tesekkurler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.