Şimdi Ara

İphone 11 de çift sim kart var Türkiyede kullanılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 11 telefonum var çift sim kart kulmanmak mümkün müdür? 50 gb wifi hattı alıp onu telefona takıp internet sorununu bitirmek istiyorum ama bir yandan da kendi numaramı kullanmak istiyorum 2 sim i aynı anda kullanabilir miyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 11'de Çift SIM Özelliği Türkiye'de Kullanılıyor mu?

iPhone 11 serisi, çift SIM özelliği sunan ilk iPhone modelleridir. Bu özellik, iki SIM kartı aynı anda kullanmanıza olanak tanır. Böylece, kişisel ve iş numaralarınızı veya farklı operatörlerin SIM kartlarını tek bir cihazda kullanabilirsiniz.

Türkiye'de satılan iPhone 11 modelleri, eSIM ve fiziksel SIM kart olmak üzere çift SIM desteği sunmaktadır. eSIM, dijital bir SIM karttır ve fiziksel bir SIM kart yuvası gerektirmez. Türkiye'deki tüm büyük operatörler eSIM desteği sunmaktadır.

iPhone 11'inizde çift SIM özelliğini kullanmak için şu adımları izlemeniz gerekir:

• Adım 1: Ayarlar > Hücresel Veri'ne gidin.
    • Adım 2: İkinci bir Hücresel Veri Planı Ekleyin'e dokunun.
    • Adım 3: Operatörünüzü seçin ve eSIM'i etkinleştirin veya fiziksel SIM kartınızı takın.

Çift SIM özelliğini kullanarak şu avantajlardan yararlanabilirsiniz:

• Esneklik: Kişisel ve iş numaralarınızı aynı cihazda kullanabilir veya farklı operatörlerin tarifelerinden yararlanabilirsiniz.
    • Maliyet tasarrufu: Uluslararası aramalar için daha düşük tarifelerden yararlanabilirsiniz.
    • Kolaylık: İki cihaz taşımak zorunda kalmazsınız.

iPhone 11'inizde çift SIM özelliğini kullanmak için cihazınızın güncel olduğundan emin olmanız gerekir. Ayrıca, operatörünüzün çift SIM desteği sunduğundan emin olmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Suanda malesef yapamazsınız.
    Ancak Türkiyede e-sim olayı devreye girdiğinde yapılabilir
  • _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt
    E sim türkiyeye 5 senede gelmez bundan eminim herşey çok geç geliyor
  • kafatopu07 K kullanıcısına yanıt
    Hocam yakın bir zamanda gelecek, Apple kendi sitesinde Türkiye ile ilgili makale bile hazırladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Hocam yakın bir zamanda gelecek, Apple kendi sitesinde Türkiye ile ilgili makale bile hazırladı.
    Bu gerçek midir sizce

https://www.youtube.com/watch?v=xjxfhMBnVK4&feature=youtu.be
  • kafatopu07 K kullanıcısına yanıt
    Fiziksel çift sim desteği bir tek Çin, Hong Kong ve Makao'da var diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.