Şimdi Ara

Micro Sim kart nano sim kart oluyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba herkese.Benim bir sorum olacaktı.Annemin şu an iphone 5s telefonu var.İphone 5s i kullanabilmesi için normal sim kartını nano sim yaptırmıştı.Şimdi iphone 5s i bana verip kendine samsung galaxy j7 telefonu alacak fakat samsung galaxy j7 microsim ile çalışıyor.Samsung galaxy j7 yi kullanabilmesi için ne yapması lazım.Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba herkese.Benim bir sorum olacakty.Annem ?u an iphone 5s telefonunu kullanyyor.Telefonu alyrken kullanabilmesi için normal sim kartyny nanosim karty yaptyrmy?ty.?imdi iphone yy bana verip kendisine samsung galaxy j7 alcak.Samsung galaxy j7 microsim ile çaly?yyor.Samsungu kullanabilmesi için ne yapmasy lazym.?imdiden te?ekkürler.
  • Merhaba herkese.Benim bir sorum olacakty.Annem ?u an iphone 5s telefonunu kullanyyor.Telefonu alyrken kullanabilmesi için normal sim kartyny nanosim karty yaptyrmy?ty.?imdi iphone yy bana verip kendisine samsung galaxy j7 alcak.Samsung galaxy j7 microsim ile çaly?yyor.Samsungu kullanabilmesi için ne yapmasy lazym.?imdiden te?ekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqa_1907

arkadaşlar micro sim kartını kesip nano sim yapabilen var mı kesip bicip zımparalayıp :D bu sekilde stabil kullanan varsa bende girişicem bu işe :)

Admin revizyonu: Konu başlığınız kural dışı (tümü büyük harf) olduğu için revize edilmiştir. Bir dahaki sefere daha dikkatli olalım lütfen.

Tekefoncular kesiveriyor ama tavsiye etmem. Nano simler normal simlerden daha ince. Normal Simi kestiğinizde cihaza biraz sıkı giriyor ve içindeki tırnakları geriye büküyor. Ayrıca içinde sıkışma oluyor. Bir sürü Hatay'a sebep oluyor. Örneğin telefonun kasılması, restart, şebeke sorunları vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 3 Şubat 2016; 23:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: Tolqa_1907

arkadaşlar micro sim kartını kesip nano sim yapabilen var mı kesip bicip zımparalayıp :D bu sekilde stabil kullanan varsa bende girişicem bu işe :)

Admin revizyonu: Konu başlığınız kural dışı (tümü büyük harf) olduğu için revize edilmiştir. Bir dahaki sefere daha dikkatli olalım lütfen.

Tekefoncular kesiveriyor ama tavsiye etmem. Nano simler normal simlerden daha ince. Normal Simi kestiğinizde cihaza biraz sıkı giriyor ve içindeki tırnakları geriye büküyor. Ayrıca içinde sıkışma oluyor. Bir sürü Hatay'a sebep oluyor. Örneğin telefonun kasılması, restart, şebeke sorunları vs vs

3 yıllık mesaj o.

• Bazı telefoncularda adaptör bulabilirsiniz. Çok pahalı da değil sanırım. Elinizdeki simin etrafına çerçeve gibi yerleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormloader -- 6 Şubat 2016; 18:48:09 >
  • turkcell 4.5 g geçiş için hatları ücretsiz değişim yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.