Şimdi Ara

Micro Sim kart nano sim kart oluyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wholet

Normal sim önce microya sonra micro da nanoya dönüyor şu an öyle yapılmış bir kart kullanıyorum

Alıntıları Göster
    vodafone normal sim kartı iphone 4üm için micro olarak kestirmiştim. geçen hafta da bu micro sim i iphone 5 için nano olarak kendim makasla kestim, gayet güzel oldu hiç bir sorun yok çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

quote:

Orijinalden alıntı: Tolqa_1907

arkadaşlar micro sim kartını kesip nano sim yapabilen var mı kesip bicip zımparalayıp :D bu sekilde stabil kullanan varsa bende girişicem bu işe :)

Admin revizyonu: Konu başlığınız kural dışı (tümü büyük harf) olduğu için revize edilmiştir. Bir dahaki sefere daha dikkatli olalım lütfen.

Ben İzmir Çankaya'da bir telefoncuda yaptırdım rastgele.zımba aleti gibi bir alet var anında kesiyor.Hiçbir sıkıntım yok 1 ay oldu hatta şu an telimden yazıyorum.4-5 yer gezdim 100 tlden aşağı fiyat vermediler.Avea müşteri hizmetlerini aradım biz karışmayız dediler.10 tlye yaptırdım.Almayın sakın nano sim.Hatta telefon bile almayın bu ülkeden.Ben 2 ay önce 1600 tlye 32 gb aldırdım Almanya'dan.Batsın bizi kazıklayanlar burdan hiçbirşey alınmaz.Canım sıkkın kusura bakmayın Parlıament 9,5 tl olmuş.

Arkadaşımın iPhone 5'ine de sanırım senin yaptırdıgın yerden yaptırdık biz de Nano sim kartı. Çankayada bir yer ama ismini hatırlamıyorum, adam micro simi aldı kesti direk bi aletle. önce 20 tl dedi, öğrenci ayağına 10'a kapattık.
    Arkadaşımın Micro Sim'i büyük çiplilerdendi, yani kesilirken çipten de biraz kesti adam sadece ortası kaldı çipin.
    Sorun şu ki bazen şebeke çekmeme sorunu yaşıyoruz, 3G açıkken Turkcell çekim kalitesi çok düşüyor, bugün okulda 5'te 1 çekti 3G açıkken ve çok yavaştı internet hızı.
    Dışarıda falan bir sorun yok pek gözümüze çarpan, EDGE hızında iken farketmedik birşey.
    Ama pimpiriklendik ve izmir'de nano sim yapan bir turkcell bayii arıyoruz. Direk nano sim çıkartacağız arkadaşıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

quote:

Orijinalden alıntı: Tolqa_1907

arkadaşlar micro sim kartını kesip nano sim yapabilen var mı kesip bicip zımparalayıp :D bu sekilde stabil kullanan varsa bende girişicem bu işe :)

Admin revizyonu: Konu başlığınız kural dışı (tümü büyük harf) olduğu için revize edilmiştir. Bir dahaki sefere daha dikkatli olalım lütfen.

Ben İzmir Çankaya'da bir telefoncuda yaptırdım rastgele.zımba aleti gibi bir alet var anında kesiyor.Hiçbir sıkıntım yok 1 ay oldu hatta şu an telimden yazıyorum.4-5 yer gezdim 100 tlden aşağı fiyat vermediler.Avea müşteri hizmetlerini aradım biz karışmayız dediler.10 tlye yaptırdım.Almayın sakın nano sim.Hatta telefon bile almayın bu ülkeden.Ben 2 ay önce 1600 tlye 32 gb aldırdım Almanya'dan.Batsın bizi kazıklayanlar burdan hiçbirşey alınmaz.Canım sıkkın kusura bakmayın Parlıament 9,5 tl olmuş.

Arkadaşımın iPhone 5'ine de sanırım senin yaptırdıgın yerden yaptırdık biz de Nano sim kartı. Çankayada bir yer ama ismini hatırlamıyorum, adam micro simi aldı kesti direk bi aletle. önce 20 tl dedi, öğrenci ayağına 10'a kapattık.
    Arkadaşımın Micro Sim'i büyük çiplilerdendi, yani kesilirken çipten de biraz kesti adam sadece ortası kaldı çipin.
    Sorun şu ki bazen şebeke çekmeme sorunu yaşıyoruz, 3G açıkken Turkcell çekim kalitesi çok düşüyor, bugün okulda 5'te 1 çekti 3G açıkken ve çok yavaştı internet hızı.
    Dışarıda falan bir sorun yok pek gözümüze çarpan, EDGE hızında iken farketmedik birşey.
    Ama pimpiriklendik ve izmir'de nano sim yapan bir turkcell bayii arıyoruz. Direk nano sim çıkartacağız arkadaşıma.

Alıntıları Göster
    Konu hortlamış da ben yinede nasıl yaptıklarını yazayım benim iPhone 5 için.Avea'ya gittim SIM kartımı verdim 64'lük sim karttı benimki.Kadın delgeç gibi birşeyin içine koydu delgeci sıktı SIM kart içinden nano olarak çıktı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Konu hortlamış da ben yinede nasıl yaptıklarını yazayım benim iPhone 5 için.Avea'ya gittim SIM kartımı verdim 64'lük sim karttı benimki.Kadın delgeç gibi birşeyin içine koydu delgeci sıktı SIM kart içinden nano olarak çıktı :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende bu türk milletini anlamıyorum 2500-3000 TL arası telefon alıyoruz ve sonra 8-10 TL arası sim kart masrafından kaçıyoruz. Diyeceksinizki 10 lira 10 liradır madem konu 10 lira ise bu kadar önemli ise bir telefona niye verirsin 3000 TL git ozaman 500 TL lik telefon al (o bile fazla)..

• quote:

Orijinalden alıntı: dencarlio

Arkadaşlar bende bu türk milletini anlamıyorum 2500-3000 TL arası telefon alıyoruz ve sonra 8-10 TL arası sim kart masrafından kaçıyoruz. Diyeceksinizki 10 lira 10 liradır madem konu 10 lira ise bu kadar önemli ise bir telefona niye verirsin 3000 TL git ozaman 500 TL lik telefon al (o bile fazla)..

Farklı nedenleri olabilir.

Mesela internet bankacılığı kullandığınızda sim kart değiştiğinde bankaya gidip işlem yapmak gerekiyor. Herkesin işi gücü var birde bunlarla uğraşmak istemeyebilir insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Farklı nedenleri olabilir.

Mesela internet bankacılığı kullandığınızda sim kart değiştiğinde bankaya gidip işlem yapmak gerekiyor. Herkesin işi gücü var birde bunlarla uğraşmak istemeyebilir insanlar.

Alıntıları Göster
    Orijinal nano ile kesilen mikro sim kartın eni farklıdır. Kestiğinizin eni daha kalındır. 10-20 TL verin kafanız rahat etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Orijinal nano ile kesilen mikro sim kartın eni farklıdır. Kestiğinizin eni daha kalındır. 10-20 TL verin kafanız rahat etsin.

Alıntıları Göster
    valla ben avea için yaptırdım oldu
  • Tolqa_1907 kullanıcısına yanıt
    ben telefonu geçen ay aldığımda microydu sim götürdüm telefoncunun birine adam kesti yaptı arta kalan parçayıda verdi sıkıntı yok şimdilik kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyGuy

ben telefonu geçen ay aldığımda microydu sim götürdüm telefoncunun birine adam kesti yaptı arta kalan parçayıda verdi sıkıntı yok şimdilik kullanıyorum
    10 yaşındaki çocuğa göstersem hattı kesip şak diye oturtur yerine .. Herşeyi gidip başkalarına yaptırmayın .. Önünüzde internet var araştırın ney nasıl yapılıyor .. 10 liranın hesabını yapıyosunuz diyen arkadaş gibi olmayın .. bugün on liralık işi araştırıp yaparsın .. yarın 100 liralık ... öğrendiklerinizle de belki çevrenizdekilere de faydalı olursunuz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 25 Kasım 2014; 18:42:10 >
  • quote:

Ne alakasi var
    Bende de iphone var hattim normal buyuk boydu.gittim telefoncuya "5liraya keseriz dedi"
    Bende videolardan izledim kestim kullaniyorum
    1500 lira vermisim 5 lira nin mi lafini yapacagim diyecegime
    1500 lira vermisim 5 lira daha veremem dedim
    Bence 2. Dedigim daha mantikli .kendim yapabilecegim birseyi neden para vererek baskasina yaptirayim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Ne alakasi var
    Bende de iphone var hattim normal buyuk boydu.gittim telefoncuya "5liraya keseriz dedi"
    Bence 2. Dedigim daha mantikli .kendim yapabilecegim birseyi neden para vererek baskasina yaptirayim ?

ya arkadaş çok basit birşey. arkadaşım aldı makası kesti benimkini ne ölçü alma, ne video seyretme ne de zımpara. tek dikkat etmen sarı metal bölüme zarar vermemek...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Ne alakasi var

ya arkadaş çok basit birşey. arkadaşım aldı makası kesti benimkini ne ölçü alma, ne video seyretme ne de zımpara. tek dikkat etmen sarı metal bölüme zarar vermemek...

Alıntıları Göster
    Şablonu yazıcıdan çıkartın,kesin.Kaç kere kestim,daha bir sorunla karşılaşmadım.Gerçi topic çok eskiymiş,hemen hemen herkes yapıyordur artık.
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/1428694/microsim_template.pdf

• Yapılır. Herkes sorun çıkabileceğini söyler ama çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Caesar

Yapılır. Herkes sorun çıkabileceğini söyler ama çıkmaz.
    Ben kestirdim micro simden nano sime. İlk başlarda çalıştı fakat 2-3 ay sonra telefon çekmemeye başladı sonra sim yok uyarısı verdi orjinal nano sim çıkarttım düzeldi.
  • Yaptırdım kesti yapamamış mal yeni sim aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3189175C2

Yaptırdım kesti yapamamış mal yeni sim aldım
    maket bıçağıyla kes bi şey olmaz kaç hat kestim
  • Ben turkcell 20 tl verdim nano aldım valla

• Apple Store orjinal olmayan nano sim kartın şarjı fazla sömürdüğünü ve birçok probleme yol açacağını iddia ediyor... Imkanınız var ise orjinal kullanın

Kesime gelirsek en ideal makas ile kesiliyor Şablon olarakta başka bir nano kart kullanırsanız hiç hata yapmıyorsunuz

• Bende ilk başta kestirmiştim.Aradan 1 hafta geçtikten sonra sim kart takılı değil diye hata verdi.19 tl turkcellden orjinal 64K nano sim aldım.Şuanda hiçbir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hycmeth

ben turkcell den ortasi kucuk sim kart aldim telefoncuda sim kesme aparatiyla kucultup nano ya uydurduk sorunsuz calisiyor

1 yıldır aynı şekilde sorunsuz kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.