Bildirim
Earpods sol taraftan daha az ses geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İade iste.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki şmyle bir sorundu sol kulaklığın büyük hoparlörü çalışmıyor küçük kısmı çalılıyordu. Gittim garantiye verdim değişim aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Desider.org
İade iste.
Hepsi Burada'yı aradım. Konuştum. İade edemiyoruz dediler. Ücreti iade ediyorlarmış. Onu da ben 6 taksitle aldığım için 6 ayda parça parça iade edeceklermiş. Her ay 9 TL vereceklermii. Ben ne yapayım onu dedim.
Bulunduğum şehirde Pupa var. Oraya götürsem değişim yaparlar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: By_57
quote:
İade iste.
Hepsi Burada'yı aradım. Konuştum. İade edemiyoruz dediler. Ücreti iade ediyorlarmış. Onu da ben 6 taksitle aldığım için 6 ayda parça parça iade edeceklermiş. Her ay 9 TL vereceklermii. Ben ne yapayım onu dedim.
Buyuk ıhtımal yaparlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
quote:
quote:
İade iste.
Buyuk ıhtımal yaparlar.
Ama Hepsi Burada'dan aldım. Sorunsuz bir şekilde değişim yaparlar mı diyorsunuz?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
quote:
quote:
İade iste.
Buyuk ıhtımal yaparlar.
Ama Hepsi Burada'dan aldım. Sorunsuz bir şekilde değişim yaparlar mı diyorsunuz?
Yaparlar hocam apr cok fazla yardımcı oluyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X