Şimdi Ara

Bagajdan garip bir ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her dönüşte ve kalkışta bagajdan sanki bişeyler yuvarlanıyormuş veya tüpün içinde bişeyler patlıyormuş gibi güm güm bir ses geliyor. Aracımda sıralı sistem lpg var. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Bagajı kontrol ettim ama bi tek kriko var, acaba o mu yuvarlanıyor, yoksa tüpten mi geliyor ses, anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bagajdan krikoyu da çıkar bir de bu şekilde dene bakalım ne olacak...
  • Tüpten geliyorsa ses inşallah masrafsız halledilebilecek birşeydir. 200 lira verecek durumum bile yok şu an

• Konu açıp sormaya gerek bir durum değil ama; Bağajdaki ekipmanları el-göz ile kontrol edin. Varsa serbest dolaşan bir şey çıkarın deneyin.
  • Güm güm geliyorsa bagaj da sağ soal bir şeyler çarpıyordur.

Stepne bölgesini kontrol edin derim bijon anahtarı vs. oynuyor olabilir mi?

Ya da bilye tarzı ufak bir şey de büyük ses çıkarabilir.

Bagajla iç mekanı ayıran zımbırtıdan varsa o kalkıp inen o da vuruyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 27 Ağustos 2014; 12:30:35 >
  • bagajda esyaları Cıkar bi oyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Konu açıp sormaya gerek bir durum değil ama; Bağajdaki ekipmanları el-göz ile kontrol edin. Varsa serbest dolaşan bir şey çıkarın deneyin.

Sorma sebebim tüpten gelme ihtimali var mıdır diye. Çünkü daha önce hiç tüplü arabaya binmedim de. Korktum bişeyler olur diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasadan çok ses geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lova

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Konu açıp sormaya gerek bir durum değil ama; Bağajdaki ekipmanları el-göz ile kontrol edin. Varsa serbest dolaşan bir şey çıkarın deneyin.

Sorma sebebim tüpten gelme ihtimali var mıdır diye. Çünkü daha önce hiç tüplü arabaya binmedim de. Korktum bişeyler olur diye.

Bunu anlamanın tek yolu; Tüm bağajı boşaltmak ve duruma bakmak. Eğer hala aynı ses var ise lpg tank bağlantı ekipmanlarının sıkılığını(vida, kuşak vs.)
    ve çıkış boru/bağlantılarının bir yere değerek ses yapıp yapmadığını kontrol etmek lazım. Eğer hala devam eden bir durum mevcut ise,
    o zaman lpg'ciye şart olur.

Detaylı/dikkatli kontrol edin.

Kolay gelsin.

• tüm malzemeler sabitlendi ve boşta bişey yoksa :

LPG tankı içindeki şamandıra çubuğundan geliyor o ses.

depo tam dolu iken daha az duyarsınız.
  • Tüpün içindeki lpg miktarı az oluncada sallanmadan dolayi ses gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi çıkarıp denedim yine ses geldi. Sonra benzine geçince ses kesildi. Sadece gazdayken geliyor ses. Bir sorun olur mu acaba? Aracı lpgli arkadaşlar böyle sesler duyuyorlar mı?

• Kedidir kedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Kedidir kedi.

Hiç espri kaldıracak durumda değilim. Gerçekten ciddi bir durum benim için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.