Şimdi Ara

sanki sağdan az ses geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cx300 aldım ama sanki sağ taraftan daha az geliyor gibi. Ne yapmak lazım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulaklığın Birinden Az Ses Gelmesi: Nedenleri ve Çözümleri

Kulaklığının bir tarafından az ses gelmesi, yaygın bir sorundur ve çeşitli nedenleri olabilir. Bu sorunla karşılaştığında, muhtemel nedenleri belirlemek ve uygun çözümü bulmak önemlidir.

Nedenler:

• Yetersiz Temizlik: Kulaklıklar zamanla kir ve kulak kiriyle tıkanabilir, bu da ses seviyesini azaltabilir.
    • Kablo Arızası: Kulaklık kablosunda hasar veya gevşek bağlantı, ses iletiminde kesintilere neden olabilir.
    • Hoparlör Arızası: Kulaklıktaki hoparlör hasar görmüşse, ses seviyesi düşebilir veya tamamen kaybolabilir.
    • Ses Dengesi: Bazı kulaklıklarda, ses dengesini ayarlayabilen bir özellik bulunur. Yanlış ayarlanmış ses dengesi, bir kulaklıktan az ses gelmesine neden olabilir.
    • Ses Kaynağı Sorunu: Ses kaynağında (örneğin, telefon, bilgisayar) bir sorun varsa, bu da kulaklığın birinden az ses gelmesine neden olabilir.

• Temizlik: Kulaklıklarını düzenli olarak temizlemek, tıkanmaları önlemeye ve ses kalitesini iyileştirmeye yardımcı olur.
    • Kablo Kontrolü: Kulaklık kablosunu hasar veya gevşek bağlantılar açısından kontrol et. Gerekirse kabloyu değiştir.
    • Ses Dengesi Ayarı: Kulaklıklarında ses dengesi özelliği varsa, bunu ayarlayarak her iki kulaklıktan da eşit ses gelmesini sağlayabilirsin.
    • Ses Kaynağı Kontrolü: Ses kaynağının (telefon, bilgisayar vb.) düzgün çalıştığından emin ol. Ses seviyesini kontrol et ve herhangi bir sorun olup olmadığını araştır.
    • Profesyonel Yardım: Yukarıdaki çözümleri denedikten sonra hala kulaklığının birinden az ses geliyorsa, profesyonel yardım alman gerekebilir. Bir tamirci veya kulaklık üreticisiyle iletişime geçerek sorunu teşhis ettirebilir ve onartabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • garantili ise metana gönder değilse geçmiş olsun eğer kulaklığındaki filtre kirlenmiş görünüyorsa onu diş fırçasıyla temizle belki açılabilir
  • Benim kulaklığımda 1 ay kullanımda oldu aynı sorun. Yolladım yenisini verdiler.
  • Kulaklığı yeni aldım..
  • bendede var gibi sag az ses veriiyo gibi sonra sol tarafa takıyom sesler aynı geliyo gbi geliyo tekrrar deiştiriyom bu sefer dugun gibi geliyo kulakmı bozuk kulaklıkmı anlamadım
  • bende sony mdr-j11 var sol kulaklığım sağdan daha az bas veriyor.ama esas garip yeri uzun zamandır müzik dinlemekten sağ kulagım sol kulağım kadar bas seslerini algılamıyor,böylece dengeleniyor.kulağım başka bir kulaklık denediğimde konuşmalar tiz sesleri vs. sesler dengeli ancak bas seslerinde sağ kulağım az algılıyor.işte uzun süre yüksek seste müzik dinlemenin zararları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 11 Ekim 2007; 21:05:16 >
  • benim sol kulak yüzde 5 kadar az duyuyor. ilk başta kulaklık bozuk sandım sonra sağı sola solu sağa taktım yine sol az duyuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birkaç ihtimal var..kulağındaki diyaframa bağlı olan ince telciklerden bazıları kopmuştur çok yüksek sesli müzik dinlemekten disko vs..veya kulaklık sahtedir sağ kulaklığının plastiği tam kulağına oturmuyordur o yüzden sağdan az ses geliyor sanıyorsundur..bi plastikleri değiştir bakalım ne olacak..ürün orjinal ise böyle bir problem çıkarsa zaten geri gönder değiştirsinler
  • stereo kayıt bizim dinlediğmiz müzikler.stereo kayıtlarda ses bir tarafta herzaman daha fazladır.ama küçük diyaframlı kulaklıklarda çok daha fazla farkedilir.müziği mono ya çevirip dinle durum düzelirse kulaklık sağlamdır.düzelmezse arızalıdır arkadaşım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.