Şimdi Ara

Sanki Tünele Girmişim Gibi Ses Geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basliktaki gibi sikintim var. Gunun herhangi bir zamaninda yakinlarimla konusurken tunele girmisim gibi ses geliyor. Bazen ne soyledigini de anlamadigim oluyor bu yuzden. Neden olabilir? Cihaz 6s.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaliteli ses olunca böyle oluyor demek ki

başka cihazda denediniz mi peki?
  • Cihazdan kaynaklanan bi durum hattin vodafonsa ondanda kaynaklanabilir kapali alanlarda vodafonda ses kesiliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8ACFFCAF -- 30 Kasım 2018; 15:16:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hat turkcell. Yakinlarimda turkcell kullaniyor.

@krkmz1666 hayir baska cihazla denemedim imkan yok. Bazen telefonla ugrasirken ahizeden ince ses geliyor. Bundan kaynaklidir diye de dusundum.

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    bende de cızırtı hoparlör patlak sesi geliyor ıphone da doğal yani sen başka cihazda denersen sorunun belli olur
    Toz kacmis olabilir orasini elektrikli supurgeyle bir cek iphone saglam telefon bendede 8 var daha once 6s vardi sorunla karsilasmadim belki dusurduysen felan agizenin anakarta entegre yeri oynamis olabilir yada twlefon 2. El se ici bosaltilip tekrar takiliyor fuzgun takilmamis olabilir telefonunu gormek lazim

• Telefonu sifir almistim. Hic dusurmedim de. İphone SE de kullanmistim boyle olmamisti. İphone 7lerde bu sorun var ancak kimse bir sey diyemiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Himm benim 6s imdede ses az karsi tarafin sesi cok az geliyordu bende 0 almistim simdi telefonda deneme yap baska hat tak dene senin hatti baska tarafa tak dene yoksa bulamazsin cozum sensin

• Dedigim gibi her zaman olmuyor. 10gorusmede 3-4 kez. SE yi 2 hafta oncesine kadar kullaniyordum. Onda yoktu boyle sey. Muhtemelen cihazla ilgili.

• Şebeke içi veya heryöne farketmeksizin böyle bir sorun varsa, bu cihazınla kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Özellikle aramalarda Turkcell'den Turkcell'e muazzam bir kalite, Turkcell'den Vodafone'a eh işte, Turkcell'den Turk Telekom'a yapılan aramalar ise dediğin gibi tünele girmişsin gibi bir görüşme oluyor. Senin bahsettiğin gibi her aramada (şebeke içi veya hy) aynı kalitede oluyorsa bu cihazınla alakalı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakosez

Şebeke içi veya heryöne farketmeksizin böyle bir sorun varsa, bu cihazınla kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Özellikle aramalarda Turkcell'den Turkcell'e muazzam bir kalite, Turkcell'den Vodafone'a eh işte, Turkcell'den Turk Telekom'a yapılan aramalar ise dediğin gibi tünele girmişsin gibi bir görüşme oluyor. Senin bahsettiğin gibi her aramada (şebeke içi veya hy) aynı kalitede oluyorsa bu cihazınla alakalı gibi.
    Hayir her aramada olmuyor bu. 10aramada 2-3 kere. Farkli lokasyonlarda. Farkli kisilerle konusurken oluyor. Ve bu kisiler de turkcell kullaniyor. Zaten cihazin orta tusu potluk yapiyor. Cihazdan dolayi ise zaten ekran degisince ahizyle birlikte duzelir. Bekleyip gorucem. Ugrastiracak biraz.

Turkcell den turkcell e kalite böyle oluyor demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sorma :D turktelekom hic cekmiyor buna da sukur :D

Çeken de tünele girmiş gibi ses çıkarıyormuş

• Bence sizin telefonlarda bir sknti var turktelekomun sesi gayet iyi cekimide oyle resim iphone 8 den

• quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

Sorma :D turktelekom hic cekmiyor buna da sukur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D8ACFFCAF

Bence sizin telefonlarda bir sknti var turktelekomun sesi gayet iyi cekimide oyle resim iphone 8 den

Hocam bende benim cihazin ahizesinde sorun oldugunu dusunmeye basladim. Saka bir yana sehir icinde hepsi cekiyor fakat yogun yapilanmanin oldugu alanlarda farkini gosteriyor Turkcell. Turktelekom kullandigim 1 ay icinde sunu gordum. Cihazim acikken baskalari beni aradiginda mesgul veya kapali uyarisi aliyorlardi. Cok can sikici durum inanin. Araniyorsunuz ama haberiniz yok. Cozumu de cihazi degistirin oldu :))) oysa turkcellde boyle bir sey hic olmadi bu zamana dek.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Kotunun iyisi diyelim :D turkiye de hep kotunun iyisine kaldik :D polonya da 100gb internetli data sim kartini orange’dan 5₺ ye aldigimi bilirim. Hey yavrum hey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 30 Kasım 2018; 22:56:20 >
    Vallla turktelekomdan cok memnunum tekirdag suleymanpasada oturmaktayim vodafondan gectim birsurude hediye geldi

Türkiye’ye hoşgeldiniz

Ona her güzelin bir kusuru vardır diyelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.