Şimdi Ara

6300 HAKKINDA YORUMLARINIZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN 550 YE 6300 ALDIM AMA PİŞMANIM BUNUN OKADARDA FAZLA ÖZELLİĞİ YOKMUŞ BEN SYMBAİN DİR DİYE ALDIM SYMBAİN ÇIKMADI Bİ DE Bİ TANE TUŞ YOK ONUN RESMİNİ BENSİZE SONRA GÖSTERİRİM 6600 3250 DE OLUYO??

• BU TUŞ SABAHTAN BERİ BENİ UĞRAŞTIRAN

6300 HAKKINDA YORUMLARINIZ
  • işte yukarıda verdiğim resimdeki tuşun işlevini gören tuş varmı 6300 da
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerfarukunlu

ARKADAŞLAR BEN 550 YE 6300 ALDIM AMA PİŞMANIM BUNUN OKADARDA FAZLA ÖZELLİĞİ YOKMUŞ BEN SYMBAİN DİR DİYE ALDIM SYMBAİN ÇIKMADI Bİ DE Bİ TANE TUŞ YOK ONUN RESMİNİ BENSİZE SONRA GÖSTERİRİM 6600 3250 DE OLUYO??

Telefonu almadan önce internette ya da başka bir yerde araştırma içine girmediniz mi?
  • HAYIR Bİ YERE BAKTIM ORDADA ÖVMÜŞLERDE ÖVMÜŞLER SÖYLEDİĞİM TUŞUN İŞLEVİNİ GÖREN TUŞ YOKMU
  • quote:

HAYIR Bİ YERE BAKTIM ORDADA ÖVMÜŞLERDE ÖVMÜŞLER SÖYLEDİĞİM TUŞUN İŞLEVİNİ GÖREN TUŞ YOKMU

bende kullanıyorum ama ole bi tuş işlevine rastlamadım.telefonun tasarımı ve görünüşü harika bence..
    menü geçişleri çok hızlı.belki s60 işletim sistemi yok ama nokia nın symbianı gramla verdiğini düşünürsek s40 da bu telefon içiin iyi bence.
    tabi tercih meselesi..
    benim kullananlardan bi konu hakkında bilgiye ihtiyacım var.

telefonun "açma /kapama" düğmesinin telefon sallanınca ses çıkardığını gördüm.acaba diğer arkadşlarda bu mevcut mudur???

• quote:

işte yukarıda verdiğim resimdeki tuşun işlevini gören tuş varmı 6300 da

onun yerine çok daha güz4elini koymuşlar bence. ayarlar>ekran>etkin beklemeyi "açık " yapınca ..masaüstünde pratik bi menü ortaya çıkıyor.

bi dene istersen..düzenleyebiliyosun bide.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çoooooooooooooooooook saol kardeş belki bu senin için kolay bi şey olabilir ama telefonun içini dışını kurcalamayı sevmem
  • KArdeş o tuş S60 telefonlardaki menü tuşu.6300da bulunmaz.
  • symbian die aldın ve symbian çıkmadı
    kusura bakma ama bu bana çok komik geldi en azından nokia nın sitesinden özelliklerine bakman yeterliydi çok gizli veya ekstra bir bilgiden bahsetmiyosun bizzat işletim sisteminden bahsediyosun
    ilginç
  • VALLA İLGİNÇ MİLGİNÇ BEN TELEFONU KURCALAMAM SYMBAİN DEĞİLMİŞ NAPALIM
  • Telefoncuların tavsiyesi üzerine aldık, pişmanım. Annemin K700 ündeki radyo bile daha iyi çekiyor. Şimdi 2-3 aya kadar onu babama verip kendime bi W810 aldırcam.
  • telefoncunun tavsiyesine ne bakıyon adam özelliğine değil parasına bakıyo sana iyi ve ucuz verirmi güldürme beni adam hangisi pahalıysa onu verir
  • Arkadaşım 6300'da öyle bir tuş yok.Sen başka telefonu anlatıyor olmayasın.Bir de yani Symbian diye aldım içinden Symbian çıkmadı demen biraz komik.İnsan telefonu araştırmadan alır mı?
  • aslında olay öyle değil babama bana symbain uyumlu telefon al dedim diyeceksiniz hiçmi marka söylemedin bu nasıl saçmalık diye ama elimde e50 gibi telefon varken bide yanına başka bi tane olsun diye umursamadım babam bana 6300 almış baktığımda symbain olmadığını anladım ondan sonra e50 deki tuş geldi aklıma işime yarıyodu bende foruma yazayım dedim biraz hayat hikâyesi gibi oldu ama neyse okuyana ALLAH sabır versin
  • quote:

aslında olay öyle değil babama bana symbain uyumlu telefon al dedim diyeceksiniz hiçmi marka söylemedin bu nasıl saçmalık diye ama elimde e50 gibi telefon varken bide yanına başka bi tane olsun diye umursamadım babam bana 6300 almış baktığımda symbain olmadığını anladım ondan sonra e50 deki tuş geldi aklıma işime yarıyodu bende foruma yazayım dedim biraz hayat hikâyesi gibi oldu ama neyse okuyana ALLAH sabır versin

@omerfarukunlu, geçmiş olsun demek istiyorum.

Bu devirde internete giripte hiç araştırmadan bir şey alınırmı? Sonuçta aldığımız şeyler az para tutan cihazlar değil.Bir aylık asgari ücret maaşı = bir cep telefonu.Onun için iyice araştırma yapıp tüm yorumlarıda göz önündede bulundurup öyle alışveriş yapmalıyız.Diye düşünüyorum çünkü parayı kolay kazanan biri değilim.Ekmek aslanın ağzında.

• +1
    quote:

işte yukarıda verdiğim resimdeki tuşun işlevini gören tuş varmı 6300 da
  • ii de arada pek fiyat farkı yok 6233 vs. ile.Ayrıca o telefon her yerde bulunmuyodu o zaman.Yani adam bana satmasa başkasına rahatlıkla satar.Peynir ekmek gibi gidiyomuş herhalde, vatanda bile kalmamıştı.Zaten 6300 dan kurtulup w810 a kesin dönüş yapcam çok yakında.He bide 6300 almamın nedenlerinden birisi de ekranının 16 milyon renk olması.Çok canlı ama şarj dayanmıyo.

quote:

telefoncunun tavsiyesine ne bakıyon adam özelliğine değil parasına bakıyo sana iyi ve ucuz verirmi güldürme beni adam hangisi pahalıysa onu verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 7 Haziran 2007; 22:38:31 >
  • ALMADAN ÖNCE NETTE ARAŞTIRMA YAPMAN GEREKİRDİ
    MENÜ TUŞU S60 TELLERDE VAR (6600,6630,7610)
  • quote:

HAYIR Bİ YERE BAKTIM ORDADA ÖVMÜŞLERDE ÖVMÜŞLER SÖYLEDİĞİM TUŞUN İŞLEVİNİ GÖREN TUŞ YOKMU

6300 da symbıannın ısıne ne serı40 arayuz kullanan bı tel ayrıca ekran kalıtesı ve hızlı arayuz var telde okadarda kotu degıl.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.